- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много шибана работа
Здравейте,та май дойде и моя ред да пиша тук!![]()
Та моята работа е много наебана...![]()
От 9 месеца харесвам едно момче което е на 19 а аз съм на 16.. нямах смелостта да му го кажа бая време ,но накрая събрах сили и го направих.. е не беше това което очаквах понеже по държанието му си личеше,че иска да е с мен.. уви думите му бяха ... "Не желая приятелка" усмихнах се и си заминах.. Непрестанно ходеше на места на който сам и аз,пишеше ми,званеше ми.. чудеше се как да ме заговори.. Е.. не се отказах да се боря за него.. продължих въпреки думите му.. И стана един фал.....
Седяхме с една приятелка в тоалетните и пушехме без да знам,че тои е в мъжките .. седях и говоре "Как може цялото училище да разбере,че го харесвам,че го искам,че съм готова на всичко за него... " излизайки от тоалетните ТОЙ беше срещу мен и ме гледаше в очите.. думите му бяха "Е време е.." , "За кое?"- бързо го попитах "Чух целия ви разговор.. какво имаш" - "Биология" - отговорих му аз.. "Не ти е проблем нали? Може да останем насаме нали? " .. "Ами да.. " и моята приятелка замина.. Тикна ме адски силно в тоалетната.. "Е говориш,че съм боклук,но трябва да ти кажа нещо.. аз имах приятелка.. бяхме заедно година и половина обичах я.. обичах я със цялото си сърце,тя беше всичко за мен.. обичам я така както обичам и теб.. да обичам те.. та така де.. приятелката ми почина..почина при катастрофа.. незнаеш какво е да гледаш човека който обичаш в ковчег.. как го заравят.. " "е аз те гледам от далече си щастлив мислиш ли,че ми е забавно.." -отговорих му аз
"страх ме е да имам сериозни връзки разбираш ли? не искам да те изгубя и тебе така както нея.. "
е .. тук вече му се извиних за по рано казаните думи,но незнам какво да права.. нуждая се от съвет.. Благодаря предварително!![]()
И да поясня ,че не мисля да спра да се боря за него..![]()
Мале .. това наистина е било ужасно изживяване ..
Не мога да си представя да гледам любимия си човек в ковчег ..
Ами моят съвет е да не го притискаш.
Казал ти е ясно и точно, че те обича.
Сега единственото, което можеш да направиш според мен, е да бъдеш до него и просто да почакаш, докато стане готов да бъде с теб.
Голям филм...
Сигурна ли си, че не е някаква измислица? Ако не е съветът ми бил да се отдръпнеш от него, да му дадеш шанс да се съвземе от загубата и когато е готов той сам ще те потърси.
Ама наистина ми прилича на сцена от трагикомична американска тийн драмичка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
E извинявам се ,че ще те разочаровам,но е част от живота на човека който обичам.. Загубата я е преживял,но сърцето му е разбито.. Та от както тя е починала,той си е един от курварите на града ми..![]()
Все едно чета някой от розовите романчета на Harlequin, но да кажем, че това е истина...
Мога да ти кажа само: времето лекува почти всичко. Затова му дай време и не го задушавай с любовта си.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Eliii много бих се радвала да е от розовите романчета който ти си чела,но аз живея в действителността..И пак казвам загубата е преживяна или поне аз така си мисля.. името и не желае да го споменавам понеже сега мисли,че това ще го използвам като оръжие да го нараня
Мисля си ,че е преживял загубата понеже наскоро имаше връзка с едно момиченце 12-13 годишна мисля,но нещата не се получиха
![]()
Станал е "курвара на града" след трагично загубената любов? Не е готов за връзка? Това не е държание на човек преудолял загубата на любимата.
TheBeliever сега ще ти кажа това което аз знам ..Майка му и баща му са богати и той е расъл в златна люлка едва ли не.. след 6 клас се събра с 5-6 момченца и се имат за много оборотни след като е починала приятелката му е бил на 9 клас както мен в момента.. сега е студент и на всяко.. хайде на всяка 2-ра пише да се видят,да ги ебял,да му духат и ред такива лапешки за мен истории.. Преди и на мен ми говореше така,но му дадох да разбере,че не съм като момичетата в града ни! Пък и каква е файдата да си правя регистрация зада искам съвет след като си съчинявам.. като ми каза тези думи и аз не повярвах и го гледах с недоверие,но негов приятел и мой многооо добър ми каза,че всичко това не е някой сапунка ...![]()
След като вече е показал, че е готов за нова връзка ( случката с това 12 - 13 годишно момиче ) какво му пречи да е с теб? Нищо ... привидно. Ако думите му, че те обича са истина щеше да направи нещо по въпроса, а не да се оправдава, че още не е преживял трагедията с бившата си.
Точно сега не трябва да му се натрапваш.Това което му се е случило е ужасно.Остави го да си отдъхне след което можеш да правиш каквото и да било.Единствено може да си му подкрепа.
novasum![]()
nirvana13![]()
SeXyMaCka Той казва,че сега ще заминава в друга държава и не желеае да ме остави да го чакам като последната идиотка на света.. казва също така,че след като си завърша образованието мога да го последвам,но до патуването му има 9 месеца още ... незнам объркана съм
Говори с ваще .
Да ти спрът кабелната ..
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Ако търсиш нещо за убиване на времето фащай си го, но ако искаш сериоюна връзка, не ти трябва такъв който ще заминава в чужбина. Успех ти желая каквото и да изберешПървоначално написано от ch0chit0
![]()
CR0W той не е от хората който искат помощ.. оставила съм го за в момента.. той сам ме търси когато има нужда от нещо и знае,че винаги ще му помогна с каквото мога![]()
Той е студент и се е зарибявал с 12-13 годишна? Сигурна ли си, че не ти е разказал трогателната си история с цел да те размекне и да те вкара в леглото си? Пък и това "обичам те, колкото обичах и нея" звучи някак си... кофти.
Първоначално написано от TechnoAddicted
хахаха благодаря ти за мнението,но повярвай,че нямам нужда от това.. живота си ми е филм нямам нужда да гледам повече ;]
Това за леглото му е изпята песен след като разбра,че няма да стане и ,че не си лягам току -така с някой..Първоначално написано от TheBeliever
Остави го да се съвземе..
щом е казал, че те обича, какво повече искаш? Казал ти е всичко.. защо не иска да има приятелка и т.н.
А.. и още нещо: Смеха и веселието са начин понякога да забрави проблемите си.. когато се смее на глупости изобщо не се замисля за миналото, приятелката си и т.н. Това е начин да.. спре болката.. временно.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Защо всичко което не е често срещано и изглежда като "извадено от филм" трябва веднага да се отрича. Не си мислите, че всеки с по-различна история в този форум е лъжец и какво ли още не.
ПС: Има ли начин да разбереш дали наистина катастрофата се е случила? Ако е така, остави го за малко да се съвземе.
Е тя тази катастрофа не се ли е случила преди 3-4 години или само аз така разбрах? Защото всичките говорите все едно се е случило преди месец..
Авторке, според теб заслужава ли си 19-годишен младеж, който е ходил с 12-13-годишна, защото според мен НЕ?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Kaтастрофата е станала преди 4 години почти 5 .. Загубата е преживяна тежко и от негов приятел знам,че е стигнал до психолози..![]()
van1 аз съм дошла да чуя мненията отностно моя ПРОБЛЕМ това,че има хора който не вярват,че това може да се случи с хората..Когато го писах осъзнавах ,че ще има коментари от сорта на "Кажи на ваще да ти спрат кабелната" и други.
marin4itu не си заслужава човек който сравнява бившите си с тебе,но не можах да го забравя... Не му пишех,не му говорех...НИЩО.. бях с друго момче и той ни раздели ... всъщност и ние си имахме проблеми,че баща ми не ми даваше да съм с такова момче понеже беше по слаб ученик от мене ...
Това, че другите не ти вярват, не значи, че не е част от живота!Първоначално написано от ch0chit0
Аз мисля, че дори да тръгнете той ще те срявнява с онова момиче.. може дори и подсъзнателно да го прави и няма да те цени като определен човек със своите качества.. Много внимавай! Ако видиш че нещата отиват натам, сама се отдръпни.. Той сам трябва да си преживее именно тоа, да не вижда в теб онова момиче...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
marin4itu когато говорим с него за някое момиче винаги казва "Мимето беше еди каква си с черна коса,кафеви очи... също като теб" и просто незнам какво да му отговоря казва "Съжалявам ... "и при това му казвам,че няма проблеми ... ,че с мен може да сподели всичко ... и след малко почва да ми разказва нещо да се смее и аз се смея с него и пак старата песен на нов глас,че имам нейния смях... тва някой път немога да го изтърпя...![]()
А може би те харесва само заради приликата ти с нея.