- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-малки :р
Хорааа нормално ли е да си падам по по-малки? Смисъл само 1 година по-малки от менн.Незнам дали тва е нормално обаче са ми адски симпатичнии!!![]()
![]()
Една година не е от значение.А и зависи на колко си.
novasum![]()
nirvana13![]()
Че то повечето момчета си падат по по-малки. Ако си момиче не е обичайно. но все пак не е нещо лошо !
Съжелявам,болен/а си от неизлечима болест и самоубийството е най-добрия вариант![]()
И аз съм имала връзка с по малък и не е нещо ненормално, поне според мен. Ако двама души си пасват и се разбират годините нямат никакво значение.
пс предположих че си момиче, незнам дали не греша
Мерси много хораа да момиче съм и много ви благодаря за съветите!! Е щом казвате..ще се възлопзвам хихихи =))) :P :P :P
1 година.. голяма работа![]()
да не ти пука.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
по скоро не, но все пак зависи на колко си.![]()
<N>
Че к'во оО приятелката ми е 2 години по-малка от мен, а един познат ходи с 2 години по-голяма от него оО аз лично предпочитам да са 1 2 години по-малки от мен![]()
И аз си падах по по-малък от мен. С 1 година ама не е фатално, бих пробвала![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Мм зависи от годините все пак, абе всъщност на колкото и да сте, щом се разбирате и ви е хубаво заедно, няма значение възрастта. :P
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Аз съм на 18г. и имам съученички,които ходят с 2,дори 3 години по-малки от тях.Така,че надали има значение.На акъл са доста по-напред от доста връстници
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ