.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Емо прически :))

Предложете разни емо прически, които да не са много екстравегантни, ами само да наподобяват леко емо стила..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ЗА ДА СИ "ЕМО" ТРЯБВА ДА СИ СУПЕР ЕМОЦИОНАЛНАТА, ДА РЕВЕШ ПОСТОЯННО, ДА СИ ДЕПРЕСИРАНА.. ТОВА НЕ Е СТИЛ НА ОБЛИЧАНЕ И НА ПРИЧЕСКИ. ТОВА ДЕТО ГО ГЛЕДАШ СЕ КАЗВА СИЙН. АЗ МОГА ДА СЪМ ЕМО ДОРИ ДА НЕ СЪМ С БЕМБЕНА КОСА И ЧЕРНО-БЕЛИ ДРЕХИ СЕШ СЕ?
    "модата" да се правиш на депресирано тийнче, да носиш черни дрехи, да слагаш грим повече от големината на самото ти око и да си режеш вените отмина.

+ това се казва "Имо" защото е от превод на английски, а там се чете "имоушънъл"
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    Град
    <3
    Авторче, сега очаквай стадо бойни слонове да ти се качат на главата, че си позbорче. : )

Детето иска такава коса, няма да си реже вените.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Шумен
    закъсня с модата
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

хахахах просто исках да променя малко стила си смис да придам леко обем и да си направя страничен бретон .. и бтв не съм тръгнала да ставам емо хахх.. просто искам да "изпробвам" някоя нова прическа с обем и избрах точно този стил,, защото тупираните кифли с дигнатите бретончета не ми харесват..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Като искаш да си придадеш обем се топирай не е нужно да си сменяш прическата.. А иначе като искаш страничен бритон или си го лизвай на едната страна или бягай при фризьор и казваш да ти направи асиметричен бритон..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си