.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дайте съвет.....?!?

Здравейте, аз съм момиче на 16г...преди време почувствах остри болки в яичниците и ме пратиха на ехограф.Там ми казаха, че имам киста на левия яичник с размери 4,6см и сега ме пращат на детско юношески гинеколог!Та въпросат ми към вас, е който знае естествено...какъв преглед ще ми правят там?Дали ще ме питат девствена ли съм или не, защото майка ми ще е с мен а аз не съм девствена и не искам да разбира все още??Какво мога да направя и по този въпрос...?Ако някой е изпадал в такава ситуация или подобна на тази ако може да помогне??Благодаря
    Смърта е сигурна,живота не..!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Винаги може да помолиш лекарят да не споделя тази информация с майка ти.А и тя рано или късно трябва да разбере,ако е разбрана жена надали ще ти създаде някакъв проблем.Успех с лечението
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kurakoitoteebe
    Кажи, че веднъж си си объркала чина в училище, била си с къса поличка, и си седнала на надървения чеп на твой съученик
    Колко проницателно..

Помоли майка ти да те чака отвън или просто й кажи, че вече не си девствена, защото гениколът ще те попита. Не знам какво представлява прегледът при детско-юношески гениколог, ходила съм на нормален Не е страшно. Влизаш и те питат дали си девствена, дали ти е редовна менструацията и т.н. После се качваш на "магарето" (май така се казваше) и би трябвало да ти вземе цитонамазка от матката и после те опипва отвътре, не знам как, обаче чак до яйчниците пипа... Като цяло е неприятно, не боли и цялата работа трае 3 минути.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитонамазка от матката... потрес...

Авторке, виж, по начало майка ти може да изчака отвън. Друг вариант да й намекнеш, е да й споделиш, че си имаш приятел, с когото се познавате отдавна/добре и все в тоя стил и ... нали. Станалото, станало. Може да ти поврещи малко, но може и да оцени факта, че си споделила.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Винаги може да помолиш лекарят да не споделя тази информация с майка ти.А и тя рано или късно трябва да разбере,ако е разбрана жена надали ще ти създаде някакъв проблем.Успех с лечението
    +
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sofff
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    +
    + пък и аз мисля че едва ли някой ще тръгне да опдъжда дали си правила секс или не,поне при мен беше тъка когато преди 3-4 години още ходех с майка ми по лекари,но все пак ти казаха какво да правиш

генеколога задалжително ще те попита дали си девствена, ако си прегледа ще ти е само с УЗИ, моя съвет е да споделиш с майка си че вече си имала контакт ,не си толкова малка и няма от какво да се притесняваш
    Кой каквото си направи си е за главата му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си