.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на jeezloxxy
    А после мъжете се страхували от обвързване
    Приятел,не е сега времето.Както казаха някои преди мен,имате още живот да живеете.Плюс което си спомни поговорката "Любовта е сляпа".
    Тепърва си намери добра работа,за да можеш не само себе си,а и на родителите си да помагаш.След това си намери хубаво жилище.Изчакай момичето да се изучи,или най-малко-да завърши гимназия.И ЧАК тогава мисли за най-бегъл намек за брак

Човек на 16, дори и на 19, не е напълно психически и емоционално развит, а чак за брак да се говори.
    Някой май е обсебен от "Дервишово семе"

Аз пък може би ще съм единствената, която ще си отрази положителното мнение.
    Авторе.. Животът е твой. Това, което си решил да направиш зависи от теб, а не от мненията на разни пубертети (вкл и аз )
    Та, ще ти кажа... Изчакай я поне до навършване на 17-18... Ако дотогава още сте заедно, което ти го пожелавам от сърце и се надявам да е така, й предложи.Защо според всички вас бракът е съсипване на живота !? Съсипване и сриване на свободата !? Е, какви глупости..
    Ако мислиш, че тя е правилната и че искаш да изживееш живота си с нея, й предложи. Ако тя също те обича и те мисли за достатъчно достоен, ще приеме
    Не се притеснявай.
    Сега за притеснение е да запазиш връзката си дотогава. Има още 2 години и никак не са малко. Сега остави това като план Б, а като план А си остави вариянта да запазиш връзката си дотогава. Заедно ли сте, може и да се ожените.
    Късмет във вземането на решение !
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Супер фен Аватара на kindergarden
    уоу!
    Не казвам,че е невъзможно на тази възраст да срещнеш човека за теб,но това става доста рядко.Дори и да си го срещнал,една необмислена и прибързана постъпка може да провали всичко.Бракът не е шега работа и това,че се обичате или,че сте в добри отношения не означава,че сте готови за сватба.

Боже та тя е на 16...нямам думи...

Град
    София
    ПИЧ ЗЕМИ СЕ СТЕГНИ.ТЯ Е НА 16 ГОДИНИ,ПУБЕРКА,СЛЕД 10 ГОДИНИ ЩЕ Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ЧОВЕК,А ТЕБ ДОКАТО СТАНЕ НА 18 ГОДИНИ МОЖЕ ДА СА ТЕ УВОЛНИЛИ 5 ПЪТИ И ДА НЯМАШ И ТИЯ 400 ЛЕВА ЗА ИЗДРЪЖКА НА СЕМЕЙСТВО!!!ПЛЮС ТВА 1 ПОДПИС И 1 ХЪЛКА СПОРЕД МЕН НЕ СА ОТ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЗНАЧЕНИЕ,НО ВЕДНЪЖ ОЖЕНИТЕ ЛИ СЕ И НАПРАВИТЕ ЛИ ДЕТЕ,ПОСЛЕ ГОРКО ВИ,ОСОБЕНО НА ТИЯ ГОДИНИ!!!70% ОТ РАЗВОДИТЕ СА МЕЖДУ ДВОЙКИ ОЖЕНИЛИ СЕ ПОД 25 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!!!ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ,АМА НЕЩО МИ Е БЪГНАТ ШИФТА С 2 ДУМИ,РАЗБИРАМ ТЕ,ЧЕ СИ ВЛЮБЕН,НО ЗЕМИ СЛЕЗНИ НА ЗЕМЯТА!!!

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    еми щом се обичате ще чакате докато ,,пораснете,,

не се заблуждавай

Изчакай. Станете на по 22-25, поживейте заедно изучете се и ако все още чувствате това, което в момента изпитвате 1 към друг не мисля, че ще има проблем. :P :P
    Мария

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 Само не разбрах коя от двете ти теми е по-измислена... А ако тази е ИСТИНСКА аз мисля, че ви е рано (дори и да съм малка, за да ти дам мнението си, аз също съм на 16 и в следващите поне 7/8 години не мисля да се женя, колкото и да съм влюбена)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ми е драго от опитите ти да ни правиш на хахо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си