- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- излизане
С 1 мома си пишем вече около 2 месеца,мн яко върви чата с нея..пишем си за всичко,пращала ми е някви глупави смс-и че ме обича т.н. , но до тук. :/ Всеки път като стане да излизаме искачат някви тъпи филми и не се получава.До сега съм и звънял няколко пъти и последните 2 не ми вдигна,защото не си била чула телефона. Искам да изляза с нея обаче не искам да изглеждам нахален вече,някакви идеи ?
Can It All Be So Simple ?
Продължавай да опитваш.
Щом ти пише смс ,че те обича според теб можеш ли да станеш нахален?
САМО си пишете 2 месеца и тя твърди, че те ОБИЧА?![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ти си идиот и се връзваш на свирката на тъпа шматка.. по-просто казано тя се забавлява с теб !
Първоначално написано от w0sh
дам, така си е
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Пишете си едва от 2 месеца и вече те обича??? Странно! Предполагам и никога досега не сте се виждали на живо... Ако толкова държиш да излезете продължавай да настояваш, но може да изчакаш малко, за да не ставаш наистина досаден.. След като твърди, че те обича все някога ще се съгласи. Казвам ти от опит - искаш ли нещо не се отказвай докато не го получиш.
Е, за голяма любов става дума, да знаеш...Първоначално написано от w0sh
![]()
Авторе, избий си филмите от главата. Как може да не се виждате и да се обичате?
Животът е адът описан в Библията!
не бе шматки..то е пределно ясно и на 2мата че не се обичаме,просто ми го пише ей така на базик.
Can It All Be So Simple ?
You are DAMN right my brother..Първоначално написано от JDeel
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
замисли се с колко още такива като тебе си пише по-този начин
не вярвам ти да я припокриваш напълно ,за да ги избегне
настъпи малко работите да има прогрес ,женския пол винаги е в очакване и никога в атака ,така че всичко зависи от теб и ако не го направиш ще го направи някои друг по усетен и ше изгориш
замисли се че начина по които е почнало всичко при вас ,може да започне и другаде .. мадамите имат много повече варианти на всяко едно място дори и на компа , така че ако не действаш някои друг ше деиства вместо теб ..
лично мнение
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..