.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Темата е за триене...

-=-=-

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Пишеш Мария - Сливен в Фейсбука и се надяваш на 2 неща:
    1 Надяваш се да има профил!
    2 Надяваш се да си я спомняш добре за да можеш да я познаеш !

Аз така колко изгубени контакти съживих

Приятели общи нямате ли ?

Успех

Хахах Пробвай да напишеш в гугал: Мария от автобуса,която живее в Сливен може и егн да ти излезне

Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от poncho
    Хахах Пробвай да напишеш в гугал: Мария от автобуса,която живее в Сливен може и егн да ти излезне

Потърси в Телефонен указател ако имаш от онея дебелите книги..

Абе сериозно ли?
    1во- има сигурно 1000 Марий в Сливен..
    2ро... откъде да знаем за коя точно говориш??

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на akinom
    http://www.facebook.com/search.php?q=mariq&type=users&init=srp&lo=213866&e d=&ny=&wk=#!/profile.php?id=1731337550 ?
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Е що не и иска фейсбука сам?
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

akinom
    Добро предложение, но не А относно, защо не и поисках facebook или телефона, просто работата е малко сложна, те за това... Но едва ли има кой знае какво значение... Момичето пътуваше от Атина (Гърция) за Сливен

Супер фен
    оффффффффф я си еби майката че ми губиш времето ти чета тъпите теми

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Да си се сетил по-рано. Не искам да те отчайвам, но шансовете да я видиш отново са минимални. Е, разбира се, може да стане и чудо, но за да се случи може само да се надяваш. А иначе ти познаваш ли я, че да и знаеш името? Ако е така, когато я попита как се казва защо не взе някакви координати??

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    оффффффффф я си е** майката че ми губиш времето ти чета тъпите теми
    Бате, самоубий се, ще помогнеш на всички... Аре заключвайте темата деба ... Ама що това ама що онова еми ... Щото !!! Не съм и зел кординати, казах защото нямах възможност, малко е сложно за обяснение и без това има ли значение защо не съм й ги взел ?! Мисля че "не" ! Карай да върви всичко с времето си а някой ден, знаеш ли ... Надеждата умира последна ! Айде лека и приятна вечер на всички... А на FromAutumToAshes съжалявам ги такива като теб, мойте съболезнования, жалко, че трябва и аз да ти чета тъпите изказвания, ама то простотията не расте по дърветата. Деба аман от лапета и тъпи комплексари, то да откажеш, човек от всичко аман ! ...

Супер фен
    хХАХАХАХХАХА не знам кой е тъпото лапе брат... то верно и че не расте по дърветата простотията ама се замисли малко, кой-кого и с какво отказва? съжалявал такива като мене, бих казал същото за тебе... кво ни занимаваш за неква в автобуса бе... не кажи ми сериозно ? с какво можем ние да ти помогнем ?!? Лишена от абсолютно всякакъв смисъл тема. А на такава тема смислен отговор НЕ МОЖЕ да се даде... Със здраве

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    търсене,търсене,търсене и накрая въпросната мария от сливен се оказва травестит

шах и мат
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

FromAu... еди какъв си там ... не ми се спори за простотий пък и никой не те е карал да я четеш, като не ти харесва подминавай, всеки със зора си ! Здраве да е, дано не ти се наложи и на теб след време !
    Brooklyn Много смешно а?! Ама ако погледнеш майка си май наистина ще разбереш кой е травестита, педро !

Айде затрийте темата на някъде... Жалко !

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    ^а бе ей воайор скапан ,да не съм като тебе да следя момичетата по автобусите бе задръстеняк отрепан ,аре да ти трият лайнянат тема и ти и ония траверс мария се оженете в на майка ви дивия и да сте диви и щастливи сите
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Ама си нежеееен хахаха траверс изчени, че ставаш смешен ве глупав, к'во ме занимаваш с педал*ките си историй... Аре пъпчивко заминавай и не ме занимавай с глупости... Слабо ме интересува твоето мнение, така че може да си го спестиш, паляк !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си