- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс пред публика
Притеснявате ли се от секса пред публика? Правили ли сте го досега и ако ли не искате ли?
Не съм го правила пред публика,но не съм се и сещала за това.Не мисля,че съм способна да го направя.
Хех ако говориш за студентската тройка това си е нещо нормално.
ха-ха-ха това го бях забравил студенска тройка двама се ебЪт а третия се прави че спи налиПървоначално написано от dimitar_ak
=D>
не нямах предвит това дали някой от регистриралите се е склонен да прави секс на место на което има вероятност да го видят или нещо такова [-o<
Въэбуждам се много от мисълта,че някой може да ни види.![]()
Но до сега не се е случвало.
Every single day I`ll be missing you.
Изобщо никаде не съм гправил секс .. но искам да го правя.. но не пред публика![]()
Да, правила съм веднъж и беше много хубаво, с много адреналин, така да се каже. Определено бих опитала отново.
Би ми харесало
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни.
Хаха, да, на НДК определено ще станеш свидетел на цялата балгарщина :ДПървоначално написано от Biskfitka
С приятеля ми обичаме да го правим навън, когато има риск всеки момент някой да се появи.. невероятна тръпка![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
=D> =D>Първоначално написано от GabisiTa
![]()
![]()
![]()
Няма начин да правя секс "пред публика". Дори без чувства, това за мен е интимно преживяване за двама. Кибиците нямат място в любовната игра и в продължението й.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не става въпрос ти да излезнеш на сцената и публика от 1000 човека да ти гледа катеричока, а дали би правила секс на открито и самият риск от някой да ви види "интимното преживяване" адреналин/риск/оргазъмммПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
Мне,но бих пробвала.Някоя топла вечер на открито,с риска да ни види някой би било доста вълнуващо.
Правила съм го на открито и случайно един минувач ни видя и отпраши с 200...беше леко стряскащо нз дали бих го направила отново...защо не?!![]()
![]()
![]()
Ха,да случвало ми се е.. По принцип съм от хората на които много не им пука къде ще саминаха хора ама незнам дали са ни обърнали много много внимание
![]()
Ооо случвало се е, най-вече в кола, на 11тия етаж на блока, и дори в Морската градина във Варна, минаха сигурно едно 20 човека и ни подминаха, ама бяхме толкова смачкани от пиене, че и куки да бяха дошли, нямаше да им обърна внимание![]()
Иначе и в горичка сме го правили, голяма забава е, намираш си някое по малко дръвче, мацето се хваща и почваш да рутиш като Баче Кико...![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
хаха на мен ми се случвало били сме на купон на нас ни се е добравило утишли сме в стаята ,ама то тоста фр влизахаПървоначално написано от plum
,пияни глави и са на сбарвали ,ама не е нещо толкова притеснително.
притеснително е как ни видя съквартирантът на жена ми...хахахаха тъкмо съм свършил, а понеже целият бях мокър и тя супер грижовно реши да ми забърше чепа с една кърпа...и той влиза, а тя само "ааа не" и метна кърпата отгоре, която се закачи като знаме пхахахах голяма лудница беше, той като видя човека и само вика "Арее ве!!!" и после крещи "Аз идвах за чехлите си, ама задръжте ги!!!" пхаха![]()
![]()
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."