.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

секс пред публика

Притеснявате ли се от секса пред публика? Правили ли сте го досега и ако ли не искате ли?

Не съм го правила пред публика,но не съм се и сещала за това.Не мисля,че съм способна да го направя.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хех ако говориш за студентската тройка това си е нещо нормално.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Хех ако говориш за студентската тройка това си е нещо нормално.
    ха-ха-ха това го бях забравил студенска тройка двама се ебЪт а третия се прави че спи нали =D> не нямах предвит това дали някой от регистриралите се е склонен да прави секс на место на което има вероятност да го видят или нещо такова [-o<

Мега фен Аватара на t0d1t0
    може да се каже
    Станислава

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В буйната си младост преди ......година и половин-2 съм правила секс на открито, но с идеята НИКОЙ да не ме види. Беше инцидентно...Сега не бих посмяла...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не, не съм и едва ли ще правя

Въэбуждам се много от мисълта,че някой може да ни види.
    Но до сега не се е случвало.
    Every single day I`ll be missing you.

Мега фен Аватара на Neon
    Изобщо никаде не съм гправил секс .. но искам да го правя.. но не пред публика

Да, правила съм веднъж и беше много хубаво, с много адреналин, така да се каже. Определено бих опитала отново.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Би ми харесало
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не бих го направил. Все пак живеем в България. Не, че не мога да го направя в градинката пред НДК посред бял ден, но поне 20 човека ще дойдат и почнат "не бе не така. така го направи. слушай сега аз какво ще те науча. така я хвани" и куп подобни.

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Хаха, да, на НДК определено ще станеш свидетел на цялата балгарщина :Д

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    С приятеля ми обичаме да го правим навън, когато има риск всеки момент някой да се появи.. невероятна тръпка
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    С приятеля ми обичаме да го правим навън, когато има риск всеки момент някой да се появи.. невероятна тръпка
    =D> =D>

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Няма начин да правя секс "пред публика". Дори без чувства, това за мен е интимно преживяване за двама. Кибиците нямат място в любовната игра и в продължението й.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Няма начин да правя секс "пред публика". Дори без чувства, това за мен е интимно преживяване за двама. Кибиците нямат място в любовната игра и в продължението й.
    Не става въпрос ти да излезнеш на сцената и публика от 1000 човека да ти гледа катеричока, а дали би правила секс на открито и самият риск от някой да ви види "интимното преживяване" адреналин/риск/оргазъммм

Днес правихме с гаджето ми секс в гората точно до линията на трамвая. На всеки 30 секунди минаваше по 1 трамвай пълен с хора, но якото беше, че ние ги виждаме, а те в тъмнината и сред дърветата и храстите не.

Мне,но бих пробвала.Някоя топла вечер на открито,с риска да ни види някой би било доста вълнуващо.

Правила съм го на открито и случайно един минувач ни видя и отпраши с 200...беше леко стряскащо нз дали бих го направила отново...защо не?!

Фен Аватара на loffgame
    Ха,да случвало ми се е.. По принцип съм от хората на които много не им пука къде ще са минаха хора ама незнам дали са ни обърнали много много внимание

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Ооо случвало се е, най-вече в кола, на 11тия етаж на блока, и дори в Морската градина във Варна, минаха сигурно едно 20 човека и ни подминаха, ама бяхме толкова смачкани от пиене, че и куки да бяха дошли, нямаше да им обърна внимание

Иначе и в горичка сме го правили, голяма забава е, намираш си някое по малко дръвче, мацето се хваща и почваш да рутиш като Баче Кико...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Re: секс пред публика

Цитирай Първоначално написано от plum
    Притеснявате ли се от секса пред публика? Правили ли сте го досега и ако ли не искате ли?
    хаха на мен ми се случвало били сме на купон на нас ни се е добравило утишли сме в стаята ,ама то тоста фр влизаха ,пияни глави и са на сбарвали ,ама не е нещо толкова притеснително.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    притеснително е как ни видя съквартирантът на жена ми...хахахаха тъкмо съм свършил, а понеже целият бях мокър и тя супер грижовно реши да ми забърше чепа с една кърпа...и той влиза, а тя само "ааа не" и метна кърпата отгоре, която се закачи като знаме пхахахах голяма лудница беше, той като видя човека и само вика "Арее ве!!!" и после крещи "Аз идвах за чехлите си, ама задръжте ги!!!" пхаха
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си