- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- бият ли ви вашите
Когато не слушате.Говоря за всичко от шамари когато съгрешите до бой с точилки,колани или с голи ръце или с ритници.Случвало ли ви се е да сте жертва на домашно насилие,или някой който познавате да е бил?
Не съм била жертва.И не познавам някой,който е бил..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Съгрешили![]()
![]()
Не, не ми се е случвало... Само хора с ниско интелектуално ниво биха посегнали на семейството си...
Не ми се е случвало и се съмнявам някога да се случи..
Родителите ми са си умни хора и знаят,че с бой нищо няма да
получат - най-много да ме подтикнат да продължа да правя
това,заради което съм "изяла" боя![]()
- Не познавам и такива,на които им се е случило..
Мисля,че няма такива..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не са ме били,но като по-малък се случваше да ми удрят шамари,ако нещо много съм прецакал нещата,но тогава обикновено съм правил такива простотии,че наистина съм си го заслужавал![]()
оооооо, като малък колко бой съм ял, ама сам съм си виновен, защото правех много простотии. Като се замисля, съм им благодарен даже, защото станах човек, за разлика от други...
Удряли са ми шамари, но е защото много ми знае устата. Те сигурно знаят, че не търпя насилие и ако опитат да ми посегнат сериозно, не само няма ги погледна след това и ще ги мразя до края на живота ми, а и ще им счупя някоя чиния/ваза/чаша в главите.![]()
не, но една приятелка я заключват в килера за няколко часа на тъмно![]()
always late but worth the wait!
Първоначално написано от Greennight
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Като малък не са ме били, но сега като пораснах за сметка на това аз ги бия.
Не, не съм яла бой. Като малка само баща ми ми е казвал, че като цяло само два шамара ми е удрял през живота ми, но и за тях много съжалява.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
С бой нищо не се постига. И това съм го научила от тях. Когато има проблем просто го разрешаваме като нормални хора.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
е
защото знаят че няма да постигнат нищо стова
за приятелите ми не знам, не сме говорили за такива работи.
Колкото до мен, да.
Баща ми никога, но майка ми ..
Много добре помня като малка при всяка глупост получавах 2 -3 - 4 шамара ..
Дори беше вземала чехлите и ме тупаше с тях![]()
Байджа бой съм изяла.
Сега като пораснах вече естествено не ме бие![]()
Но пък за сметка на това умее така да ме наранява с думи, че за бой ми иде да се моля ..
Въпреки това нито я мразя, нито ми пука за тези неща.
Нали нямам някакви белези пък..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Никога не са,и не мисля че някога ще ми посегнат.
Въпреки че напреднах с тоя фитнес и баскетбол от 4 години,баща ми се бъзика с мене че и да иска не може да ми направи нищо![]()
![]()
Н-И-К-О-Г-А не са ме били,не са ми дърпали ушите,не са ми удряли шамар ... Само веднъж бях наказана да не излизам и след около 15 минути,когато дойдоха приятели да ме извикат и ме пуснахаА и това беше някъде в 1 или 2 клас
![]()
За мен шамарите са признак на безсилие от страна на родителите да се справят с децата си![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не са.Помня точно 1 шамар като съм била на 5 годинки,защото съм се пързаляла на мокра пързалка в някаква хижа (даже имам снимка баси ;д ) ,но простено й е,майка ми тогава е била бременна,а те бременните са на моменти![]()
![]()
![]()
Сега ако ме ударят най-много да стане по-лошо (ама за тях)А и според мен никой няма право да причинява каквото и да е насилие на друг човек,особено пък родителите...
Само 1 път ... се сдърпахме с бащата .. шот беше пиян .. не беше хубава картинка ... син налива бащаси мъртво пиян .. но на следващия си разпраахме и смеехме![]()
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Не,но като малка съм яла малко шамари![]()
Еми когато много изнервя майка ми най-много да се опита да ми удари 1-2 шамара и тва еНо смятам, че е нормално
![]()
Не не са.Но ако ми посегнат няма да им се сърдя или нещо такова но ако някой друг ми посегне направо ще го сравня със асфалта.Иии още нещо не се оставяйте да ви тъпчат![]()
![]()
![]()