- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или .. :)
Любовта губи или печели ако е срещу приятелството или родителите ?
Когато една връзка не просъществува приятелите ще те подкрепят , НО можем ли да сме сигорни, че познаваме приятели те си отлично замисля ме ли се че кокото и да се заблуждаваме , че ги познаваме можем да бъдем предадени !!
А мама , тати , бати или кака знаят ли по-добре от нас обичаме ли го/я ? ще пораснем един ден ще сме самостоятелни тогава те как ще ни помогнат да се справяме с проблемите !
В този живот можем ли да сме самотни и така по-доре ли ни е да разчитаме сами на себе се ?
Изопще при раздяла има тъга Но всяко нещо което не ни убива ни прави по-силни нали ?
Би ли зарязал човека който обичаш зарадипречка между приятеля ти и гаджето илида заебеш човека който обичаш щотот мама, тате , бате или кака не го/я харесват ИЛИ ПРОСТО ТОВА НЕ Е ОБИЧ А ПРОСТО ПОРЕДНАТА ЛЪЖА ??
[/quote]Първоначално написано от Wits
Би ли оточнил моля те![]()
бих уточнил, че си тъпо неграмотно парче.
13-14 години имаш ли? Че като гледам правописа..Първоначално написано от FunnubunnY
С толкова много правописни грешки ме мързи да го чета.
И мен. По-скоро цвета е много гаден.Първоначално написано от SemperFidelis
Без да съм го чела мога да кажа:
Любов нЕма.
Смисъл нЕма.
И това е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
АбсолютноПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
Любовта губи, разбира се. Няма как да си напълно щастлив ако обичаните от теб хора не те подкрепят и са против твоята връзка.
П.П - в темата ти има смисъл, но е толкова неграмотно написана, че малцина биха я взели на сериозно.
Животът е адът описан в Библията!
Аааа заболяха ме очите от цвета... и правописните грешки!
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Първоначално написано от SolemnityOfDeath
БЛАГОДАРЯ ТИ !![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Срамно е българка да прави толкова много грешки на български език!Първоначално написано от FunnubunnY
Любовта не печели, ако е срещу нещо или някого, но човекът може да спечели, ако обърне тази любов срещу някого. Човек сам си преценя кое да пренебрегне и кое го прави щастлив, и кое - нещастен.
Аз лично се замислям дали мога да бъда предадена и гледам в почти всички ситуации да разчитам само на себе си. От приятелите искам само съвети, но много рядко ги слушам. Естествено, че можем да бъдем предадени. В този свят си преди всичко САМ и после имаш семейство, приятели, познати и т.н.
Мама, тати, бати, кака, леля, чичо, стринка, чинка и свако знаят по-добре от нас до момента, в който сме натрупали достатъчен житейски опит, че да можем сами да разчитаме на себе си. После се оправяме сами.
Да си самотен и да разчиташ само на себе си са 2 различни неща.
Да, тъгата след раздяла, не е край на всичко и често е полезна.
За жалост има много връзки, които не могат да съществуват, не защото няма любов, а поради много други причини - разстояние, родители, приятели. Но случаите са различни - понякога хората си казват, че нямат избор и трябва да се разделят, друг път хората се борят до последно за връзката и любовта си.
Абсолютно нищо не разбрах.. Егати неграмотното.. пък и от цвета очите ми се насълзиха... Даже не си и направих труда да го прочета...![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Нищо лично но на 2рия ред грозния цвят който си избрала и множеството правописни грешки ме отказаха да го прочета![]()
тва е шото нямате идеи по темата и се захващате за цвят,грешки и впрочие драги ми професори
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Първоначално написано от Brooklyn
Не мога да споря имам ли идеи или не при положение, че не съм го прочел оО Но няма и да го прочета щото се опасявам, че ще ослепея докато го прочета.. В крайна сметка си свободен да мислиш каквото желажеш![]()
Лека вечер и със здраве ^^
П.С. айде да не те разочаровам и ще се заям - пише се Прочие не Впрочие![]()
боли ме куро как се пише бе путтка майна син парцал , мнението ми че си плосък тип които няма какво да каже си оставаПървоначално написано от FromAutumToAshes
така че мошно вдивия , охлюв
О боже... пази ни от дивата селяния![]()
ееехахахехахах ти ако на Пловдив викаш село ,яко си във фюма .. вземи поспри гъбите ,да не те удавя в морето бАклук
Ти може и от Ню Йорк да си и пак да си селянин...
Дано ме разбереш правилноАЙде стига съм се занимавал с глупости. Лека нощ.
да ясен си ми с изтърканите до болка клишета за човекшкия манталитет можеше да го прескочиш
държа се с хората както си го заслужават ,като си злетак ше те псувам ,като си пич ше се държа пичовската .. в случая си злетак и получаваш първото горе-посочено и тва повярвай ми няма нищо общо с какъвто и да е манталитет
лека да ти е и поздрави от втория по големина град в България дето му викаш село ..
Определено не си ме разбрал... Здраве да е![]()