.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Любов или .. :)

Любовта губи или печели ако е срещу приятелството или родителите ?

Когато една връзка не просъществува приятелите ще те подкрепят , НО можем ли да сме сигорни, че познаваме приятели те си отлично замисля ме ли се че кокото и да се заблуждаваме , че ги познаваме можем да бъдем предадени !!

А мама , тати , бати или кака знаят ли по-добре от нас обичаме ли го/я ? ще пораснем един ден ще сме самостоятелни тогава те как ще ни помогнат да се справяме с проблемите !

В този живот можем ли да сме самотни и така по-доре ли ни е да разчитаме сами на себе се ?

Изопще при раздяла има тъга Но всяко нещо което не ни убива ни прави по-силни нали ?

Би ли зарязал човека който обичаш зарадипречка между приятеля ти и гаджето илида заебеш човека който обичаш щотот мама, тате , бате или кака не го/я харесват ИЛИ ПРОСТО ТОВА НЕ Е ОБИЧ А ПРОСТО ПОРЕДНАТА ЛЪЖА ??

Копи паста(в розов текст).

Цитирай Първоначално написано от Wits
    Копи паста(в розов текст).
    [/quote]

Би ли оточнил моля те

бих уточнил, че си тъпо неграмотно парче.

Супер фен Аватара на radeberger

Re: Любов или .. :)

Цитирай Първоначално написано от FunnubunnY
    Любовта губи или печели ако е срещу приятелството или родителите ?

Губи. Любовта е до време, пък и едва ли ще издържиш ако всички са срещу теб.

Когато една връзка не просъществува приятелите ще те подкрепят , НО можем ли да сме сигурни, че познаваме приятели те си отлично замисля ме ли се че кокото и да се заблуждаваме , че ги познаваме можем да бъдем предадени !!

Възможно е да се заблуждаваме. Трябва да се научиш да преценяваш хората.

А мама , тати , бати или кака знаят ли по-добре от нас обичаме ли го/я ? ще пораснем един ден ще сме самостоятелни тогава те как ще ни помогнат да се справяме с проблемите !

Когато пораснем няма да има нужда да ни помагат с това, защото ще имаме достатъчно мозък и сами да си помогнем (предполагам поне)

В този живот можем ли да сме самотни и така по-доре ли ни е да разчитаме сами на себе се ?

Можем, но е трудно понякога. Е, ако не уцелиш правилния човек ще ти е по-трудно даже.

Изопще при раздяла има тъга Но всяко нещо което не ни убива ни прави по-силни нали ?

Да, по филмите.

Би ли зарязал човека който обичаш зарадипречка между приятеля ти и гаджето илида заебеш човека който обичаш щотот мама, тате , бате или кака не го/я харесват ИЛИ ПРОСТО ТОВА НЕ Е ОБИЧ А ПРОСТО ПОРЕДНАТА ЛЪЖА ??

Родителите ми не се бъркат във връзките ми.
    13-14 години имаш ли? Че като гледам правописа..

С толкова много правописни грешки ме мързи да го чета.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    И мен. По-скоро цвета е много гаден.

Без да съм го чела мога да кажа:
    Любов нЕма.
    Смисъл нЕма.
    И това е.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Абсолютно

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Любовта губи, разбира се. Няма как да си напълно щастлив ако обичаните от теб хора не те подкрепят и са против твоята връзка.

П.П - в темата ти има смисъл, но е толкова неграмотно написана, че малцина биха я взели на сериозно.

Животът е адът описан в Библията!

Аааа заболяха ме очите от цвета... и правописните грешки!
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    бих уточнил, че си тъпо неграмотно парче.

БЛАГОДАРЯ ТИ !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Re: Любов или .. :)

Цитирай Първоначално написано от FunnubunnY
    Любовта губи или печели, ако е срещу приятелството или родителите ?

Когато една връзка не просъществува приятелите ще те подкрепят , НО можем ли да сме сигурни, че познаваме приятелите си отлично, замисляме ли се, че колкото и да се заблуждаваме, че ги познаваме, можем да бъдем предадени ?!!

А мама, тати, бати или кака знаят ли по-добре от нас, обичаме ли го/я ? Ще пораснем един ден, ще сме самостоятелни, тогава те как ще ни помогнат да се справяме с проблемите ?!

В този живот можем ли да сме самотни и така по-добре ли ни е да разчитаме сами на себе се ?

Изобщо при раздяла има тъга, но всяко нещо което не ни убива, ни прави по-силни нали ?

Би ли зарязал човека, който обичаш заради пречка между приятеля ти и гаджето или да заебеш човека, който обичаш 'щото мама, тате , бате или кака не го/я харесват, ИЛИ ПРОСТО ТОВА НЕ Е ОБИЧ, А ПРОСТО ПОРЕДНАТА ЛЪЖА ??
    Срамно е българка да прави толкова много грешки на български език!

Любовта не печели, ако е срещу нещо или някого, но човекът може да спечели, ако обърне тази любов срещу някого. Човек сам си преценя кое да пренебрегне и кое го прави щастлив, и кое - нещастен.

Аз лично се замислям дали мога да бъда предадена и гледам в почти всички ситуации да разчитам само на себе си. От приятелите искам само съвети, но много рядко ги слушам. Естествено, че можем да бъдем предадени. В този свят си преди всичко САМ и после имаш семейство, приятели, познати и т.н.

Мама, тати, бати, кака, леля, чичо, стринка, чинка и свако знаят по-добре от нас до момента, в който сме натрупали достатъчен житейски опит, че да можем сами да разчитаме на себе си. После се оправяме сами.

Да си самотен и да разчиташ само на себе си са 2 различни неща.

Да, тъгата след раздяла, не е край на всичко и често е полезна.

За жалост има много връзки, които не могат да съществуват, не защото няма любов, а поради много други причини - разстояние, родители, приятели. Но случаите са различни - понякога хората си казват, че нямат избор и трябва да се разделят, друг път хората се борят до последно за връзката и любовта си.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Абсолютно нищо не разбрах.. Егати неграмотното.. пък и от цвета очите ми се насълзиха... Даже не си и направих труда да го прочета...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен
    Нищо лично но на 2рия ред грозния цвят който си избрала и множеството правописни грешки ме отказаха да го прочета

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    тва е шото нямате идеи по темата и се захващате за цвят,грешки и впрочие драги ми професори
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    тва е шото нямате идеи по темата и се захващате за цвят,грешки и впрочие драги ми професори

Не мога да споря имам ли идеи или не при положение, че не съм го прочел оО Но няма и да го прочета щото се опасявам, че ще ослепея докато го прочета.. В крайна сметка си свободен да мислиш каквото желажеш

Лека вечер и със здраве ^^

П.С. айде да не те разочаровам и ще се заям - пише се Прочие не Впрочие

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn

П.С. айде да не те разочаровам и ще се заям - пише се Прочие не Впрочие
    боли ме куро как се пише бе путтка майна син парцал , мнението ми че си плосък тип които няма какво да каже си остава

така че мошно вдивия , охлюв

Супер фен
    О боже... пази ни от дивата селяния

Град
    •••Пловдив•••
    ееехахахехахах ти ако на Пловдив викаш село ,яко си във фюма .. вземи поспри гъбите ,да не те удавя в морето бАклук

Супер фен
    Ти може и от Ню Йорк да си и пак да си селянин...
    Дано ме разбереш правилно АЙде стига съм се занимавал с глупости. Лека нощ.

Град
    •••Пловдив•••
    да ясен си ми с изтърканите до болка клишета за човекшкия манталитет можеше да го прескочиш

държа се с хората както си го заслужават ,като си злетак ше те псувам ,като си пич ше се държа пичовската .. в случая си злетак и получаваш първото горе-посочено и тва повярвай ми няма нищо общо с какъвто и да е манталитет

лека да ти е и поздрави от втория по големина град в България дето му викаш село ..

Супер фен
    Определено не си ме разбрал... Здраве да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си