- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Моля бъдете сериозни...
Здравейте... занимавам се с тунинг на коли, но моята страст е озвучаване на коли... колата ми е с професиолана музика (142 децибела) и ходя по състезания... Въпросът ми е следния... въперки че имам доста музика, ще Ви помоля ако някои се сеща за подходящи песни, които да са походящи за тая цел- с добро качество, бас... нека да споделя тука..
Свали си саундтрака на NFS Most Wanted![]()
Исползват го във всички филми със състезания,включително Death Race,Fast and Fourius и т.н![]()
Адни си тоя пич в скайп - sa6ko911
Ако те пита Боби от класът му ти е дал скайпа..
Можете не само да си говорите за песни, а и за всичко свързано с коли щото определено е маняк.. До 8 клас се разхождаше из коридорите бръмчейки като мустанг и пускайки Нитро.. :Д
А и.. да покрай него няма да те напусне ефекта на здравия плътен бас.. :Д
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
[quote="UNITED2"]Свали си саундтрака на NFS Most Wanted![]()
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил