.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Супер фен Аватара на fuckme

Крали ли сте от родителите си?

Темата ми дойде на ума покрай един приятел, дето си взима от парите на баща си по 20 лева примерно и се прави на яж ме гъ*а, при положение, че не са богати (не са и бедни де). Примерно той си краде ваучери за Пикадили или Била, ходи, яде си, пие си, като несе замисля, че те са на майка му за домакинството, това й е един вид част от заплатата (тя ги получава то работата). Това искам да ви питам - вие крали ли сте, крадете ли? АЗ съм взимала някви по 1 лев или 50ст. от чанти на мама, ама тя е разбирала и нищо. Все пак никога не бих взела повече от 5 лв. без тяхно знание. Вие?

Местя темата по желание на авторката.
    kalpazanka
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Plovdiv майна
    Еми аз съм крал от нашите но не ейтака от портмонето ми...
    когато има някаква екскурзия от даскало тогава си побарвам по 20 лв
    отгоре на тва ми дават и за екскурзията иначе аз ги уважавам и не бих им взел повече от 10 лв

Ми аз разни стотинки от мама, ама и да е разбирала- нищо...Иначе повече от 5лв., както каза fuckme, не бих взела... Все пак тея пари са изкарани с много труд, а ваще се мъчат за вас...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    когато са ми трябвали пари (наистина ако са ми трябвали) съм взимала (не повече от 3-4 лв.) .. имам си свои спестени пари и не смятам че е нужно да го правя, плюс това, тези пари са изкарвани с труд.. с труда на МОИТЕ родители
    *сън*

Не, никога! Ако наистина ми трябват ще поискам, но не бих взел без разешение.

Цитирай Първоначално написано от selenium
    Точно!
    Наще винаги ми дават пари, дори и да не питам. Просто ги е грижа за мен...

от майка не, ама от баба и от дядо ДА !

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от CookieMonster
    Цитирай Първоначално написано от selenium
    Точно!
    Наще винаги ми дават пари, дори и да не питам. Просто ги е грижа за мен...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Не съм. Винаги, когато ми трябват допълнително, освен джобните, ги моля, но това се случва много рядко.

Град
    София
    Крал съм.Правя го,само когато е крайно наложително(нямам пари за даскало и трябва да гладувам),защото наще ако ми свършат парите от 20 лева на седмица ми казват да съм си правил сметките...

Супер фен Аватара на fuckme
    това, че гие грижа за вас, не значи, че винаги ще ви дават пари. моите родители естествено се интересуват от мен, но не винаги ми дават пари точно поради тази причина.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Шумен
    никога не съм крала.
    Имам си мои пари и когато ми трябват си вземам от там.
    Плюс това ми отпускат добра сума джобни, които в повечето случаи дори остават.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Нямала съм нужда да крада от нашите парите които те ми дават ми са ми предостатачни.

Аз от брат ми не съм крал пък камоли от родителите ми ;0 ако ми трябват пари спешно казвам им и ми дават, но сам да взема никога

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ съм..Но и без това родителите ми ми дават пари,
    дори когато не съм ги питала..Просто ми казват парите са
    еди-къде си и ако ти трябва - вземи си..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Случвало ми се е да взимам някакви дребни пари от сорта на 1 лв, 2 лв или 5 лв. без присъствието на майка ми, но винаги след това съм я уведомявала. Не ми се е налагало (и не мисля че ще ми се наложи) буквално да крада и да крие от нашите.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Пловдив
    Аз никога не съм взимала , защото като поискам и те ми дават.Пък и на мен не ми трябват много пари..Всеки ден получавам по към 4 лева-2 за даскало и 2 като съм вънка с приятелки

Guest
    От тях не.. но от непознати да.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не никога не съм крал.
    10 ст или 10 лв или 100лв или 10000 лв все си е кражба. Сумата няма никакво значение в случая. Оправдания от рода на 50 ст и 1 лв не са чак толкова много, не са валидни, защото не е въпросът в това, а в ценностите и постъпката.

С наще се карам за пари най-редовно, но не, защото не ми дават, а защото ми дават твърде много, а аз не искам толкова.

Никога не ми се е налагало да си поискам пари по много причини:
    1) В 99% от случаите има нпкой вкъщи и като кажа, че излизам и къде отивам, ми се дават без да попитам, без значение трябват ли ми или не.
    2) Ако няма някой вкъщи и все пак ми трябват пари, знам къде стоят определени финанси, обаждам се на някой от двамата, казвам взимам толкова и това е. Или пък взимам от моите собствени пари и после ми ги връщат.

Но да им бръкна джоба/ чантата/ портмонето или да взема пари без да кажа няма да стане просто.

Мега фен Аватара на mynichka
    Не съм крала и стотинка.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Никога не съм крала от тях.. те не биха ми отказали пари, ако ги помоля и са за разумно нещо. Дали ще питам и ще ми дадат или ще открадна, и в двата случая ще ги получа, само дето при втория ще ми тежи на съвестта

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    НЕ съм..Но и без това родителите ми ми дават пари,
    дори когато не съм ги питала..Просто ми казват парите са
    еди-къде си и ако ти трябва - вземи си..
    Същото е и при мен... казват ми къде стоят парите и когато ми трябват да си зимам,но и да не знаех никога нямаше да открадна няма значение дали е 1 или 100 лева.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Повече от фен Аватара на fanpire
    НИКОГА не бих откраднала пари от наще.Те винаги ми дават когато им поискам.Пък и дори когато мама ме помоли да и донеса протмонето и нося цялата чанта.Или тати ме накара да си взема пари от якето аз му нося якето да ми ги даде той.Просто съм честен човек и според мене няма смисъл да крада точно от тях се пак винаги мога да ги помоля да ми дадат.

Мега фен
    Нее

Не !!! Глупости ! Как ще крада от собствените си родители ?! ;xx Те си ми дават пари и без да ги питам.. Е т'ва да крадеш е много долно нещо ! Камо ли пък от майка си и баща си ! Пълен абсурд..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си