Ще започна по от далече почти на 19 съм (малко пораснал за тия работи) никога до сега не ми се е налагало аз да правя първите стъпки винаги всичко ми се е получавало от раз и ми вървяха работите по мед и масло докато.....преди време не се запознах с една мацка по малка с 2-3г и това беше след месец започнахме от дъжд на вятър да се виждаме обаче след това май...не май ами си налапах въдицата здраво. започнахме да излизаме всеки ден по морета Бургас Несебър насам натам да не прозвучи грозно ама трицифрените суми на ден бяха нещо нормално за което въобще не съалявам подаръци ресторанти разходки с мечока бе беше яко аз обаче си реших да я опозная повече и през това време се държах дръпнато в смисъл наблюдавай и анализирай стигнах си до заклъчението че е пекано момичето само че е малко сериозна и точно да дойде време за сериозния разговор тя изглежда очакваше нещата да се развият по бързо и изведнъж бам никаква връзка с нея офлянквах се и май оплесках нещата за което съжалявам и то много пратих и 2-3 смс-а нямаше отговор и си казах няма да я търся повече и така вече 3 месец нито съм я виждал нито чувал казвайте как да замажем положението че май не се забравя толко лесно .... което за 1 път ми се случва