.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Проблем с това да бъда резервния

Здравейте всички. Отчаян съм и идвам при вас за съвет. Нека разкажа на бързо своята история. Има едно момиче с което бях заедно година и половина и преди 2 месеца скъсах с нея. Тя беше много влюбена в мен и решихме да се разделим. Много беше съкрушена и ме молеше да се върна. Цялата работа е, че аз съм в София в момента, а тя в Пловдив и не можем да се виждаме, което ме убиваше. За това реших да скъсаме, но не и го казах. И така бяхме се разбрали да празнуваме нова година в София с приятели. И дойде време за нова година, а тя току що си беше намерила приятел. Поинтересувах се от него и думите и бяха, че не е нищо сериозно и няма чувства към него. Но нещата се развиха така, че тя ме излъга за нова година и остана с него. И както се досещате секс и всякакви други нормални неща покрай нова година. Бяхме се разбрали когато се върна тази седмица да се видим и да се съберем, тя ми каза че не правила секс с него и нямала намерение. Но пък научих че са правили секс и с малко помощ достигнах до заключението, че тя го обича или поне така му казва, а аз съм резервата ако нещата се провалят. Така това е историята до тук. На 21 години съм, ако не сте забелязали. Уча и работя в София. Искам да се посъветвам с вас какво трябва да направя? Мислите ми се въртят в кръга на:
    1) Да се видя с нея като се върна и да я оставя да се опита да ме излъже или да оправя работата или пък да ми каже че остава с него.
    2) Да се свържа с въросния друг човек и да му кажа, че приятелката му пише че ме обича мен и прави планове да се съберем докъто ходи с него. Това ще има катастрофални последици според мен, но пък няма да ми помогне да оправя работата.
    3) Да не правя нищо и да оставя нещата да отминат. Все пак съм още млад и имам време за лудници. Като това ще е най-тежкото и ако прибегна до там най-вероятно ще мина и през вариант 2.

Това са мойте гледни точки и ще се радвам да прочета съвет от който и да било. Знам че повечето потребители са на 15-16, но всякакви съвети са добре дошли.
    An Evil Man

Member
    Град
    burgas
    е аз не сам на 15-16 на 21 сам и се надявам да дам адекватно мнение

според мен наи-добрия вариант за в момента е да седнете с нея и да си поговорите като големи хора няма смисал да се обаждаш на другия и да му казваш каквото и да било тои може би незнае че ти саществуваш а връзка от разстояние не е връзка или поне не продалжава дълго
    Успех!

Тва е, че те наскоро са се забили и колкото повече се бавя, толкова повече оставам втория. Определено е станала по-зла и според мен се опитва да ми завърти номер, но не съм сигурен. За всеки случай ще се подготвя ако ми направи някакъв номер. Мерси за коментара
    An Evil Man

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Яяяя Мите, честита нова година Пак опираш до нас, а?

Защо ми се струва че някой е влязъл в акаунта ти и го ползва неправомерно... Това не е стила ти на писане. Както и да е, да речем че ти вярвам.

Като начало кой и защо реши да се разделите? И как става номера - тя е много влюбена в мен и се разделяте не по нейно желание, но не и по твое?

Как става номера хем да ходите, хем тя да си намира приятел, докато ти си в София? Според мен сте ходили само в твоята глава.

След като очевадно си резервния и това много ясно ти е показано, какво се бъркаш в нейния живот и и държиш сметка с кого е правила секс? Може да звучи като заяждане.. ама все си мисля че не можеш да върнеш това, което не иска да е при теб... Ако ще и на главата да си застанеш.

Изказвал съм се доста критично за връзките от разстояние и ти си пресен пример защо.

Вариантите ти не са 8734657834 а точно един. В момента, в който отидеш в Пловдив викаш въпросната мома и с равен глас и казваш: "Гледай сега... аз тая картинка няма да я търпя. Имаш Х време да решиш с кого от двамата искаш да бъдеш. Ако ли не - аз ще го реша и това няма да е добре за теб." Обаче трябва да го мислиш... ако е поза ще се усети.

Предполагам излишно е да разкривам замисъла на това, но все пак.... Показваш че уважаваш себе си и уважаваш и нея достатъчно за да не излиза кyрвата в ситуацията. Даваш и право на избор, което всъщност си е почти предрешен в нейната глава, защото така ясно показваш че няма да търпиш подигравки с твоята личност. И не на последно място - показваш и че няма как да мръдне и да шикалкави, ако и се иска - ако ще се скатава, ти си тръгваш и тя се оправя с нейния колкото иска после.

Иначе имаш още 874647843 кифленски варианта и wanna-be-playboy решения

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Валдес здравей

Много се радвам, че се включи в дискусията. Като цяло решението да скъсаме го взех аз. Тя не искаше и доста ме молеше тогава. Но реших, че ще е по-добре и за двамата. Като цяло съм напълно виновен. До колкото знам найстина доста си беше влюбена. За резервния го знам, че съм такъв. Но просто ако не опитам сега никога няма да разбера какво е щяло да стане. Разбрахме се да се видим към края на седмицата и да разясним нещата. Много съм за да и кажа решаваш тук и сега. И ако случайно избере мен да се обади пред мен на другия тип и да му каже. Имам си някои хитринки, които за сега ще оставя скрити козове, но едната идея е много груба. Сигурен съм, че всеки зъл ум ще я хареса.

За начина на писане мога да кажа само, че хората порастват. Все още мисля по подобен начин като преди, просто ситуацията сега е различна.

Още веднъж мерси че се включваш в дискусията и ще се радвам да продължиш и да успея да излезна с адекватно решение
    An Evil Man

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Братле щом си решил да се разделиш с нея заради разстоянието какъв е смисъла да се опитваш да оправяш нещата ? При положение че пак ще си заминеш за София не виждам смисъл в това.Като знаеш че ти върти номера какво ще търсиш при нея,то е ясно колко и е акъла А да казваш на приятеля и нещо си е тъпа работа оставяй ги да се оправят а ти си гледай своя живот
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Много добър коментар. Определено ще помисля по въпроса и ще драсна по-късно пак. Не знам как да отговоря в момента. Знам че си прав, но лудниците с разстоянието могат да се променят
    An Evil Man

Град
    В мислите на хората
    Митенце.. защо искаш да отмъщаваш на девойката? Какво ще постигнеш с отмъщението?

Тя не е извършила нищо толкова непростимо и сериозно че да се налага да я наказваш сякаш е в седмия кръг на ада. Не е убила детето ви, не се е наебала пред теб след 20 години брак, не ти е продала къщата и всичко на твое име под носа ти... Та вие ходите едва от година и половина... Какво очакваш след като девойката явно я сърби?

Няма нужда да се изживяваш като богоизбран съдия с някакви велики форми на гениалност. Простичко и лесно се действа в такъв случай.

Поставяш избор, точно сега, в тоя момент - Мен или него искаш?. Ако избере теб - звъни на другия пред теб и му казва "Така и така, няма да съм с теб, защото си имам сериозен приятел и просто забрави за мен." Ако избере него - стискате си ръцете и се врътваш на 180 градуса. Ако почне да шикалкави - казваш добре. Аз вече реших. вързваш се с въпросния човек и му казваш нещата във вариант едно. След което си тръгваш отново.

Решението е издържано от към морал, издържано е и откъм уважение. И така

По принцип не е единственото възможно, но това е принципа който трябва да се следва, ако искаш да играеш красиво и стойностно.

Макар че аз се чудя, след като ти така или иначе ще учиш и бачкаш тук.. какъв е смисъла изобщо да се събирате, предвид че пак се връщате в изходната позиция. Пак ще си мажете очите.

Сега виждам че казваш че могат да се променят. Отговори ми - ако тази девойка липсваше ти би ли се върнал обратно в Пловдив да учиш и бачкаш там? Или ще го направиш заради нея?

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Братле,няма смисъл,гърнето се е спукало вече...дори и да си я върнеш,ще си на един доста дълъг изпитателен срок,няма да имаш право да се съмняваш,да ревнуваш,а както сте си от различни градове - няма да имаш възможност да я контролираш...според мен,трябва да си продължиш живота,може след години да се пробваш с нея,когато обстоятелствата ще са различни(макар че,едва ли ),и все пак,искренно ти желая успех,каквото и да предприемеш!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Много добър коментар. Определено ще помисля по въпроса и ще драсна по-късно пак. Не знам как да отговоря в момента. Знам че си прав, но лудниците с разстоянието могат да се променят
    Виждам,че не искаш да я изгубиш.Добре да погледнем под друг ъгъл нещата Дори и да оправиш това с разстоянието ще можеш ли да я гледаш в очите и да и вярваш след като пределно ясно знаеш как те е лъгала ? Как е въртяла и теб и друг,не би ли ти хрумнала мисълта че може да се окажеш на мястото на сегашния и приятел ? Като цяло мисълта ми е можеш ли да си напълно сигурен,че ще и вярваш защото без доверие само ще се измъчите и нищо няма да се получи накрая
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Твърдиш, че тя е била влюбена.. Ами ти? Не мисля, че си влюбен кой знае колко, щом уж като се обичате, по-добре е да не сте заедно.. Малко логиката ми се губи.. А сега искаш да си я върнеш, защото е с друг и малко или много изпитваш една ревност, която те тормози. А тя си е хванала друг, защото е била наранена.. някои жени са така.. аз лично не го одобрявам.. Ако все пак се съберете, не мисля, че София-Пловдив е голямо разстояние.. Но не става да сте "заедно" и да се виждате на 3 месеца... Това вече не е връзка.. Успех с разрешаването на ситуацията!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

По принцип винаги съм се смятал за човек без морал, за това мога да си позволя и някакви други странични идей, но като цяло ще се придържам към тоя план. Ученето и работенето ми като цяло е мобилно, работата ми не е на едно място, а си я работя от разстояние. Ученето е лесна работа, просто избрах София, защото ми предлага възможност за развитие в някой сфери. А отмъщението знам, че не поражда нищо добро, но просто съм типа човек, който прави такива неща, просто за да продължава кръговрата. Нали се сещате ти си лош с един човек, после той е лош с друг и така нещата вървят кръговрат. Чувствам се много по-добре след като споделих и се радвам, че иам хора които наистина са отзивчиви и помагат.
    An Evil Man

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз пък мисля,че ако момичето има поне малко достойнство и мозък НИКОГА няма да се върне при теб ...
    А и к'ъв си ти,че да й поставяш ултиматуми?!
    Щял да пише на приятеля й?!
    К'ъв си ти,че да й се бъркаш в отношенията?!
    Ти си я зарязал,а сега хленчиш,че искаш да си с нея
    А това,че тя се държи по-мило с теб по никакъв начин не ти дава право да й се месиш в личния живот Да не говорим,че всеки може да пише к'вот си иска по скайп,но това нищо не означава.
    Между другото не схванах как така изведнъж реши,че ще можеш да поддържаш връзка от разстояние при условие,че преди,когато тя е била само с теб и си бил 100% сигурен в чувствата й,не си можел?!

Faces,първо радвам се пак да те видя във форума И второ - къде точно прочете,че тя е въртяла и двамата?!Аз лично видях само изказването на автора,че тя е решила да прекара Нова година с приятеля си,което е нещо напълно нормално ... Питам,защото може да съм пропуснала да прочета нещо,но ако става дума за тази случка не виждам по какъв начин го е въртяла?!Аз,до колкото разбирам от написаното,те двамата са се разбрали да празнуват заедно преди тя да си намери приятел ...

Ами единственото което имам когато съм далече са телефонните разговори и чата. Но при положение, че пише и на двама ни едно и също мисля, че и двамата сме на горе долу едно място. Въпреки, че той е напред. За сега мисля да оставя ситуацията и да не се чувам с нея. Петък или събота ще се видим и ще обсъдим какво става. Ако става става, ако не изигравам си ролята до край и си тръгвам.

Зори нищо лично, но просто това е единственото което мога да направя. Било то зло или каквото и да било. Сега ще релаксирам малко и ще гледам да имам нещо насрочено за петък или събота да може да я оставя да мисли свободно в това време. Също ще имам време да добавя някакво зло разширение на злите ми алтернативни планове, които ми харесват все повече и повече
    An Evil Man

Град
    В мислите на хората
    Зозенце.. не с тая нагласа душичке... накрая ще излезе че мишката си има и опашка... вярвай ми

Една връзка е отговорност и сериозност.. и като такава.. може да се изисква. Ако не ти изнася.. не почвай връзка

Мите... нещо не ме кефи идеята да си злия гений а тя жертвената сърничка. Не за друго, а защото изхода е прекалено предопределен. Но това са си мои мисли вече

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Пич, защо не надраснеш злобата и отмъщението и просто не ги оставиш намира и не си гледаш живота и да си търсиш щастието.. Нали сте имали някакви хубави мигове? Защо да правиш такива детинщини? Не си на 15, момче!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Чета ти постовете в темата и все повече започвам да си мисля,че ти не искаш да си с нея ... Просто те е яд,че толкова бързо си е намерила друг.Яд те е,че на Нова година е била с друг,правила е секс с друг и т.н.
    Що се отнася до това,че и на двама ви пише едно и също (предполагам говориш за това,че и на двама ви казва,че ви обича) мога да ти гарантирам,че на теб го казва,защото го мисли,а на оня - защото си я наранил страшно много с постъпката си и сега опитва да залъже себе си,че изпитва силни чувства към него,с цел да те забрави/преодолее по-бързо.Почти съм сигурна,че е правила секс с него по същата причина.Просто иска да си втълпи,че иска да е с него ...
    Ако наистина искаш да си с нея най-добре не прави глупости като се видите Кажи й,че съжеляваш за раздялата ...,че разстоянието между вас е повлияло над решението ти,но си осъзнал,че щом се обичате то не би трябвало да е проблем.Питай я,какво точно изпитва към теб и към него и в никакъв случай не я обвинявай за това,че е правила секс с него и не ти е казала!!!Все пак не е длъжна да ти споделя личния си и сексуален живот след като не е с теб.Питай я дали би искала да е отново с теб и ако каже,че иска - да звъни на приятеля си и да му каже решението си.Ако каже,че се колебае просто й дай малко време,но през него се опитай да й докажеш,че намеренията ти са сериозни и наистина искаш да сте отново заедно.

Бате,то ясно че връзката е отговорност и сериозност,но в крайна сметка той е решил да сложи края,а тя го е молела да са отново заедно ... Той не е поискал и тя е продължила живота си.Айде ся като го обича да стои и да реве по цял ден,а?! Еее съжелявам,но живота продължава и това,че тя го обича все още не я прави монахиня

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    По-склонен съм да се съглася с женската гледна точка,просто защото наистина отмъщението не е градивен мотив...носи болка и на 2те страни,коства усилия,ще замъгли всичко добро,което сте имали,или си я връщай,или я оставяй да живее,просто нямаш право да отмъщаваш...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Братле виж ся остави тая идея за отмъщение просто няма смисъл не го ли разбираш По добре няма да ти стане колкото и да се заблуждаваш в момента,че е така 3oPuTy за много години първо Еммм домъчня ми за вас викам да ви видя как сте Еми това да си с един и да пишеш на друг че го обичаш и да му даваш някви надежди си е вид въртене по един или друг начин поне според мен де

Град
    За много години,Влади
    И ся по темата ... Е,че к'ви надежди му дава тя?!Тя си му казва това,което мисли ... Все пак автора е зарязал момичето,а не тя него Ако го беше зарязала тя и в същото време да твърди,че го обича - окей,но в случая не е така Единствената й грешка е,че казва "Обичам те!" и на сегашния си приятел,а според мен не е така.
    И все пак всеки с мнението си

Град
    Права си Зори но да се целуваш и спиш с единия а на другия да викаш ама аз чувства нямам към него обичам те...не знам супер е тъпо.Сякаш му казва тоя не го искам запълвам времето докато ти си ме поискаш пак.А същевременно и на 2-рия да се обеснява в любов...сякаш нещата придобиват вид на някво връткане

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Много локуми се разтегнаха, но ти сам го каза - от Пловдив до София няма смисъл. Сложи край.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Зори харесват ми мненията ти и се надявам да са истина. Относно злобата и отмъщението ще опитам да го пропусна, но ако светна очите на другия ще има едно на ум за кво става въпрос. Това е, че до края на седмицата нещата вече може доста да са се променил. В крайна сметка нещата май отиват към забравяне и ще се постарая да го направя.
    An Evil Man

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз не мога да разбера какво се буташ в шамарите. ТИ си я зарязал, ТЯ те е искала,но на ТЕБ НЕ ТИ Е ПУКАЛО или поне си си придавал такъв вид. Какво очакваш да реве и да се тръшка за теб цял живот и да се връща при теб всеки път като си се сетил че я искаш ли? Пък ти може следващият път да си намериш пак някакво измислено оправдание за почистване на съвестта ти, но да живее егоизмът. И според мен не я обичаш толкова колкото ти е гадно сега че е успяла един вид да те преодолее и да те замени с друг. Егото ти на единствен и неповторим за някоя е леко поразчовъркано. И вместо да продължаваш разни вериги и да кроиш пъклени планове може и да използваш енергията си за далеч по градивни неща.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И да нищо не и пречи да обича и теб и него. Теб заради спомена в миналото, а него заради това че отчасти я е отървал от лошият спомен от миналото и от теб. Остави я да е щастлива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си