- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рожден ден - ядене и пиене
На 17 си .. би трябвало да знаешПървоначално написано от webmast3rche
![]()
И уиски. Може и наргиле.Първоначално написано от Greennight
За ядене можеш да поръчаш нещо за вкъщи. А иначе ядки, чипсове и тн. са почти задължителни.
Музика много чипсове и хрупанки, алкохол, газирани напитки и някой-друг плодов сок за тези, които не пият алкохол или са решили да спрат газираното защото е вредно. Някакви ядки. Тука за нова година мислехме да си поръчаме пица от заведение голяма и да си хапнем ще ти излезне около 10-15 лева зависи от заведението (ако е някое скъпо може и повече) и тук е 2 лева ама си зависи. Не всички заведения имат доставка. Както и да е плановете ни се объркаха щото не работеше на нова година, но е добро като идея.
Също може наргиле, трева (аз не съм пробвала ама на брат ми за един рожден ден му бяха подариливика, че са си изкарали яко пък и е чел статии, че веднъж на 1-2 месеца е полезно, защото намалява стреса и после по-лесно учиш и така нататък)
П.С. Приятно прекарване.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Музика, алкохол, кола или фанта, трева(цигари) и ще си изкарате отлично![]()
Там алкохола, колата и соковете са ясни. Доста подходящо е за храна да направиш сандвичи. Не излиза толкова скъпо, а и винаги когато свършат можеш да направиш още. А и на сутринта трябва да има какво да ядете, ако ще оставате. Пицата също е добър вариант. Вземи мноого чипс и пуканки. Няколко лимона и кисело мляко :Д. От друго нямаш нужда. Който пуши ще си носи цигари, съветвам те да им кажеш да се пуши само на терасите. От наргиле също може да има доста последици, а и може да се мине и без него.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Музика и алкохол. Би било и яко да вземеш наргиле, както казаха по-горе. Можеш да вземеш от някой приятел. Все някой ще има или все някой ще ти помогне да намериш. Разпитай тук там..
Надявам се да си почитател на чалгата.Купон без чалга .. нещо не ми се връзва.
Също така няма да е лошо ако празненството е с преспиване.
За друго не се сещам.. Надявам се да си прекараш страхотно. : ))
Пиене-Уиски,Бейлис/Ликьор(ако на някого му се пие,но не много,подходящо за дами),Кола кутийки,сок за след изтреняване
Ядене-залагам на готовите ястия-салати+мезета(луканка ft. кашкавал),печено пиле/та разни кюфтета,ако има желаещи,ядки за мезе с алкохола,може и сладко,ако на някого му прилошее.