.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Трикове за свалки на момичета

zna4i xora....parvo pitam mom4etata ,kvi trikove izpolzvate za da svalite nqkoi momi4e(ne iskam otgovori kato tolkoz li si pros 4e ne moje6 da svali6 edna macka,6toto prosto iskam da 4uq novi na4ini,i i vtoro ne iskam otgovori kato tova sa trikove ...i ne se kazvat!)i vaprso kam momi4etata kvo trqbva da napravi edno mom4e za spe4eli parvoto vpe4atlenie...,i kvo trqbva da kaje ili da napravi za ne mu kajete na za da izlezete(sa6to ne iskam tapi otgovri kato probvai i se nau4i...,trqbva da si nqkoi glupak za da ne znae6.....za6toto iskam samo da vidq kvo ne znam za vas momi4etata!)

*Описателно Заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Град
    Ямбол
    Казвам от гледната точна на момичетата: за да ми хареса едно момче трябва на първо място да е уверен в себе си, но не прекалено, защото става вече голямо самочувствие.
    Трябва да е чаровен, общителен, умен...
    Общо взето това.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Марс
    аск йор маам ......
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    za men li4no ne trqbva v nikuv slu4ai da e pozior ili da ima samo4uvstvie bez pokritie,osven ako ne bqh nqkoa ligla, ama ako si hvurlil oko na takava np

начина го намираш сам като сгрешиш един път втори път няма да допускаш същтата грешка

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: vapros za mom4eta i momi4eta

Цитирай Първоначално написано от zesoares
    zna4i xora....parvo pitam mom4etata ,kvi trikove izpolzvate za da svalite nqkoi momi4e(ne iskam otgovori kato tolkoz li si pros 4e ne moje6 da svali6 edna macka,6toto prosto iskam da 4uq novi na4ini,i i vtoro ne iskam otgovori kato tova sa trikove ...i ne se kazvat!)i vaprso kam momi4etata kvo trqbva da napravi edno mom4e za spe4eli parvoto vpe4atlenie...,i kvo trqbva da kaje ili da napravi za ne mu kajete na za da izlezete(sa6to ne iskam tapi otgovri kato probvai i se nau4i...,trqbva da si nqkoi glupak za da ne znae6.....za6toto iskam samo da vidq kvo ne znam za vas momi4etata!)
    Ти да не си фокусник,бе,
    кви трикове...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    РЮАР

Re: vapros za mom4eta i momi4eta

Защо си затормозяваш моз1ка да измислиш т'ва с " начините ". Хвани и кажи, че не знаеш как е... и да ти помогнеме.. а п1к ако са трикове защо трябва да ти ги казвам... както каза колегата... фокусник...фокустника издава ли свойте фокуси ?

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми на мен специално впечатление ми прави държанието на момчето - да не е някъв супер надут и както казаха да има самочувствие без покритие, да уверен в себе си, но в рамките на нормалното щото е адски смешно като някой пикльо се прави на кой съм аз и едва ли не се изкарва най-якия... Да бъде мил, да се държи добре, да се съобразява с моето мнение... например като трябва да излезем първо да ме попита имам ли някакви предпочитания за място и т.н.... Общо взето не се мъчи да правиш някакви заучени и изтъркани неща - бъди себе си! В това ни е чара и уникалността на всички
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi ne iskam mom4eto da e nqkvo naduto,iskam da e po-otvoren,no ne prekaleno,da moje da se razgovarq s nego,iskam da e leko sramejliv,malko potaen,iskam da e seriozen i zabaven
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

хах повече момичета май пишем тука ама няма лошооо
    там значи за мен момчето трябва най-вече да ми покаже по някакъв начин че ме харесва (доста от момчетата не показват чувствата си ии после се чудят защо момичетата не им обръщаме внимание)
    освен това горе-споменатите самочувствие (което не достиге до надутост и е с покритие) и добро отношение към мене имат голямо значение също
    трябва да ми привлече вниманието по някакъв начин,примерно да ме разсмее
    иии да не е винаги на разположение хаха,смис като му звънна веднага да идва,това не е лошо,ама създава усещането на момичетата че могат да правят каквото си искат и така връзката вече не ми е на мен лично чак толкова интересна и вълнуваща

Цитирай Първоначално написано от Beau
    аск йор маам ......
    бухахахахаха

Град
    Дълбините на канала :D
    как може да си толкова отчаян,та да питаш във форум,как да свалиш момиче...

Голям фен
    Гледай филма Hitch. Вярно, че малко са изтъркани ама бива....

aka6a_vamp

Пуснато на: Сря Дек 24, 2008 1:37 pm Заглавие:
    как може да си толкова отчаян,та да питаш във форум,как да свалиш момиче...

koi t i kaza 4e ne moga????tarsq novi na4ini ama kato gledam trqbva sam da gi izmislqm

koi t i kaza 4e ne moga????tarsq novi na4ini ama kato gledam trqbva sam da gi izmislqm
    Нови начини ахаха я пробвай тези които ти казват първо и после измисляй.

Еми според мен то не е до трикове,защото и да научиш някои, ако не знаеш как да се държиш никоя няма да ти върже! Мен винаги ме привлича нещо оригинално и индивидуално в някой! Готино е да има самочувствие,дори и да е в повече ако има покритие е адски секси!

за да свалиш някое момиче не ти трябват "трикове" просто бъди себе си -ама ако тва значи да си надут, да се мислиш за нещо повече от другите и да притежаваш всички други качества на днешните лигльовци (не говоря за всички момчета,защото има и някои мн точни )-се промени -няма много момичета които да харесват такива надути "гъзари"

Трябва да е уникален, всмисъл.. да си е изградил собствен характер, да не се ръководи по никакъв начин от други мнения, да е забавен (най-важното!) и също така чаровен и романтичен.. uhh
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

Цитирай Първоначално написано от VeSITyy
    Трябва да е уникален, всмисъл.. да си е изградил собствен характер, да не се ръководи по никакъв начин от други мнения, да е забавен (най-важното!) и също така чаровен и романтичен.. uhh
    Филмовите герои не могат да са ти гаджета...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Момчетата, които ме впечатляват определено не са тези, които използват "трикове"

Всички ползваме трикове за да впечатлим...цаката е да не те усещат...тоест хванали са ти цаката

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

^ Не всички използват трикове.. Не бъди толкова сигурен :P

hahaha

basi vuprosa ti me zakopa we 6tom pita6 zna4i o6te ne si za gadje

Re: hahaha

Цитирай Първоначално написано от VHack
    basi vuprosa ti me zakopa we 6tom pita6 zna4i o6te ne si za gadje
    +1
    БлЯя..БлЯ...

Иди при нея,кажи `и "тъй и тъй...оная ми работа не става без ти да си до мене" и тя ща прегърне и разцелува...

не пускайте такиз теми...както казаха по горе "щом питаш,значи още не си за гадже"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си