Така, здравейте на вскички. Имам проблем. (отново) Бях влюбена в едно момче, за което писах в друг форум, но не става въпрос за него... Става въпрос за един идиот от училище. Накратко: един ден излизах от училище, и виждам двама приятели. Бях облечена с един черен анцунг. Както вървя към тях виждам някакъв, със сущия анцунг. (те вървяха заедно.) Не го познавах. Излязах от училище, и отидох до магазинчето, където бяха всички. Седнах до една приятелка и започнахме да си говорим. По едно време се появява тоя със същия анцунг. Идва и ми вика: "Искаш ли да излезеш на среща с мен?". Седя и го гледам и няква супер спокойна му казвам "Не." Той обаче не ме остави и продължи да ме пита. Аз продължих да му отказвам, въпреки че вътрешно ми се искаше да кажа "ДА!!!" с цяло гърло, понеже е доста хубав... . Та така мина време, в което той, така да се каже, ме "сваляше", обаче аз го приемах като шега, естествено. Обаче имаше проблем. Голям проблем. Той се държеше супер мило и нежно с мене, и много ми харесваше, понеже се опитвах да забравя момчето, за което споменах в началото. Бях супер объркана, защото всички ми казваха, че той се държи така със всички; с една дума шегаджия. Е да, ама вече беше късно. Аз бях започнала да го харесвам. После така станаха нещата, че той ми се ядоса супер много и започна да ми го връща... Почна да ми пише всякакви глупости на Фейсбук, да се заяжда за всяка песен, която си слагах, за всеки статус, който си пишек... С една дума, ужас. От онзи ден нищо не ми е писал. Дори днес рожденния ден не ми честити и се чувствам много гадно.

Ако някой има някаква идея как да се справя, или какво да направя, моля, да помогне.

Мерси предварителн.