Здравейте!1.Имах една фр на която подарих подарък и пак заради тормоз ме заряза на другия ден и се чудя дали да си взема подаръка обратно 2.Момичето от точка 1 искаше да се разболява(е и аз исках преди,но се отказах)и знам,че не бива да ми пука,но ме е страх,защото днес не беше на у-ще и както си прави опити може да хване някой хепатит!3.Днес пак говори моята съседка по чин и закачаше момчето отзад,а аз само си седях и си пишех и даскалката обвини мен!Така беше станало и още един път!Дори ме защитиха и то хората,които виждат всичко и винаги говорят истина,а и не сме с тях най-големи приятели,а тая даскалица дори не си направи труда да попита някой!И още няколко такива забележки и ще ме предлагат за наказание!Всички от класа не се притесняват да правят лоши неща,защото винаги аз излизам виновна!Даже,когато попитах децата да кажат дали съм говорила и онази до мен каза,че ще ме изкаже и с почна да ми се подиграва пред приятелите ми,а и получих забележка!А аз винаги си уча уроците,пиша си домашните и уважавам тази учителка 4.Не знам на кого да кажа за тия работи родителите само ще кажат,че даскалица е права и ще ме накажат,на директорката и заместник-директорките въобще не им пука!5.Не ми останаха приятели от класа едно момиче почна да ги настройва и те станаха като нея и все ще се намери някой да ги настрой пак срещу мен!6.Каза ни,че утре ще направим 3 теста за 45 минути!Аз не лъжа,защото,ако излъжа няма да получа отговорите,които ми трябват!