Здравейте!1.Имах една фр на която подарих подарък и пак заради тормоз ме заряза на другия ден и се чудя дали да си взема подаръка обратно 2.Момичето от точка 1 искаше да се разболява(е и аз исках преди,но се отказах)и знам,че не бива да ми пука,но ме е страх,защото днес не беше на у-ще и както си прави опити може да хване някой хепатит!3.Днес пак говори моята съседка по чин и закачаше момчето отзад,а аз само си седях и си пишех и даскалката обвини мен!Така беше станало и още един път!Дори ме защитиха и то хората,които виждат всичко и винаги говорят истина,а и не сме с тях най-големи приятели,а тая даскалица дори не си направи труда да попита някой!И още няколко такива забележки и ще ме предлагат за наказание!Всички от класа не се притесняват да правят лоши неща,защото винаги аз излизам виновна!Даже,когато попитах децата да кажат дали съм говорила и онази до мен каза,че ще ме изкаже и с почна да ми се подиграва пред приятелите ми,а и получих забележка!А аз винаги си уча уроците,пиша си домашните и уважавам тази учителка 4.Не знам на кого да кажа за тия работи родителите само ще кажат,че даскалица е права и ще ме накажат,на директорката и заместник-директорките въобще не им пука!5.Не ми останаха приятели от класа едно момиче почна да ги настройва и те станаха като нея и все ще се намери някой да ги настрой пак срещу мен!6.Каза ни,че утре ще направим 3 теста за 45 минути!Аз не лъжа,защото,ако излъжа няма да получа отговорите,които ми трябват!
Ахх, нищо не разбрах. Ем са те защитавали, ем вече са срещу теб. Ем си пишеш домашните, ем те обвиняват за всичко. Егати класа и училището в което си попаднала. Що не се преместиш..или поговори с някой от тях. И защо се притесняваш за твоята приятелка, като тя очевидно не се притеснява за теб. И уоу, учителката ти е много зле, ако наистина ги прави тези неща..попринцип тези които си пишат и учат даскалите ги обичат!
П.С : Не се притеснявай за хепатита..не се предава по въздуха... (ако не се лъжа)!!
Искам да кажа,че не им пука,че не ме харесват,а си казват направо истинита!Тя ми се кара за отсъствия и разговори,които въобще не правя!И вече съм "направила" 4-5 отсъствия и закъснения и 2 разговора!Скоро май ще ходя при директорката,за нищо!Може би не ме харесва,защото не съм от богаташчетата и подмазвачите(не,че нещо се надценявам)!Няма и смисъл да се местя,защото нашите ще разберат за всичко и както казах ще подкрепят класната,а и другите класове са с по-лоша дисциплина,повече се бият и въобще са много пропаднали,пък и класните са същите!Тези,които настройват класа са момичета,а тези които са казали истината са момчета!Да си взема ли подаръка или да и го оставя?Аз мисля,че ако директорката се съгласи да ме изслуша ще и "изпея"всичко,защото освен да ме гледа по-накриво,(за учителката говоря) и още малко да ме засрами нищо не може да направи,но се притеснявам,че класната ще говори с нашите(това си ми е главния проблем)!Тя се прави на много примерна,ама това не го е прочела и научила(за тестовете,а то повечето ще са контролни),ама всички подмазвачи викат ще успеем,това всеки го може и ми се подиграват!
Това,че тези момчета не ме харесват толкова,като цяло ми е в плюс,защото,ако сме големи приятели ще мислят,че просто ме защитават(да са го казали,защото ме обичане,а не,понеже са видяли наистина)!