.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Sofiqq

Обеца МОНРО

Здравейте искам да попитам дали някой има обеца МОНРО ? Много искам да си направя , но не знам почти нищо за нея ? Бихте ли ми казали дали боли ? Каква е горе долу цената ? Колко време зараства ? Боли ли след като е пробита ? Колко време не трябва да я мокриш след пробиването ? Знам , че въпросите са много и съжелявам , но наистина не знам нищо за обецата ,която искам да си сложа !
    Даваш много ... и пак е малко ! ТОВА Е ЛЮБОВТА

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    http://piercing-bg.com/docs/lip.html Прочети какво пише тук.

Нямам там обица, но ако наистина искаш, болката няма да те интересува.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Sofiqq
    Благодаря ви много , но искам да попитам някой да ми каже дали може веднага да се мокри , ще си я пробия след 8- 9 дни и на 10-тия ще замина за море. Болката ще я преодолея каквато и да е ,но това ме интересува.
    Също и цената горе долу колко е ?
    Даваш много ... и пак е малко ! ТОВА Е ЛЮБОВТА

Не е желателно да я мокриш с морска вода,може да се замърси,защото не е зараснала още дупката.След като излезеш от водата може да я промиеш с кислородна вода.
    Аз имам страничен лабрет (на същото място като монро,но под долната устна) от няма и месец и дупката ми е зараснала.Само първата седмица беше леко подуто,но не ме боля.
    На мен ми взеха 40 лв,но пиърсъра през 5-6 дни ме викаше да я преглежда(от Добрич съм) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си