Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
Тия приложения са малко.
Да вярно, че са малко, но пък има тежки графични и изчислителни софтуерни продукти, където натоварването и на двете или повечето ядра на РС-то води до по бърза обработка на данните...

Като пример ще посоча: Photoshop, Corel Draw, 3ds Max, MS Office 2010, Sony Vegas, Adobe Premiere Pro и т.н.
Мм прав си, напълно прав си. Далаверата в случая е следната. Автора е студент. Ще го ползва за цъкане на разни игри и за MS Office. Съмнявам се, че ще тръгне да прави разни сложнотии. А, понякога има разни проблеми между x64 и някои програми. Разликата от 300мб РАМ отгоре, може да я забележим аз и ти, но редовия потребител ...едва ли Аз съм с 32 битова версия на 7, защото си гон инсталнах когато излезе. А тогава имаше доста проблематики със 64ката и някак си се отказах от нея. Въпреки че мога и 64ка да сложа. Машинката ми е по-слаба от въпросната във почти всички отношения (особено на видео) от въпросната и нямам грижи с посочените приложения Е винаги е приятно да имаш много от всичко ама... не винаги наложително и забележимо