.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Напомпване

Здравейте,искам да се извиня за това,че вече може да има такава тема,но да попитам значи аз съм на 18 почти без 2 месеца и искам тялото ми да порастне,смисъл раце,груб,рамо,гърди не държа толкова на силата от колкото на вида.Та да попитам какво да взема да пия,само креатин или и друго и дали от креатина ща има ефект.По 3 тренировки в седмицата в фитнеса.
    Благодаря предварително.

Приятелю, много си заблуден щом питаш какво да пиеш, а не как да тренираш Също така това да искаш да си надут но не и силен е голяма глупост

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Храни се правилно, мани ги тия добавки, те са за по-напредналите.
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Супер фен Аватара на radeberger
    Първо тренирай няколко месеца и след това взимай добавки.

Това че може да си голям без да си силен е мит. Но! Можеш да си слаб за теглото си и това става точно при програмите с козметична насоченост.

Ключът е в това, да не бързаш в началото и да не гледаш килограмите, с които работиш, докато не усвоиш техниката. В твоя случай тежестта е само средство, тя не е цел, тъй като работиш само за визия. Няма да ти пиша романи за това как да тренираш, ще ти кажа само да бъдеш последователен в действията си и да вкарваш логика в това, което правиш.
    Набирания, кофички, гребане с дъмбел, разтваряне встрани за средно рамо, вдигане от лег, тяга и клек са упражнения, които непременно трябва да присъстват в програмата ти. Не забравяй, правилната и чиста форма на изпълнение е много по-важна от егото ти и от тежестите, с които работиш, щом целта ти е външен вид. Остави добавките за времето, когато си изградил някаква основа, тоест имаш добра техника и стабилни тежести на всички упражнения и си качил малко маса.

Послушай ме за тези упражнения и за техниката и ще ми бъдеш много благодарен след време, защото ще си много по-напред от всичките ти приятели, опитващи се да вдигат големи тежести, без да имат силата и техниката за това.

Myrth това което казваш в началото за мита е ГРЕШНО!
    За да се увериш, че не лъжа виж какво прави СИНТОЛА.!

Град
    TaM..
    Олиото дето някои си инжектират в мускулите е друга тема. Не мисля , че Myrth имаше предвид хора , които са пораснали благодарение на употребата на дианабол,метан,синтол и т.н.
    При тях също може да се наблюдава сила , съравмерима с хора трениращи с години, но колко време ще продължи това е отделен въпрос.
    До автора - послушай мнението на Myrth , човека е навътре в нещата и най-добре би те насочил .
    Поздрави

Не говоря за синтолените батки, тъй като реално това не е мускул по никакъв начин. Говоря за тези, които са натрупали мускулна маса по какъвто и да е начин. И най-вече за натуралните. Когато си станал натурално голям (без да си дебел) по никакъв начин не може да си слаб. Това че има 60 кг, които имат 120 кг лег и нагоре не те прави слаб.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Истината е, че почти всичко гледа позьорското, а именно визията, кой те знае, че ще вдигаш да речем 100+ от лег.
    n00bs

Повече от фен
    според мен вземи си оправи правописа като за начало,да не се окаже че ефекта от визията изчезва след първото изречение..
    а относно това ,че искаш да качиш само визуално-няма да стане само с креатин,няма да стане и без яки тренировки..
    най лесния начин е задържане на вода-метан,дианабол,синтол, начин който не ти препоръчвам..
    трябва да спазваш няколко основни съвета-правилно трениране,правилно хранене,и достатъчно почивка-мускула расте докато почива..
    но няма да стане бързо,нито лесно..а и не съм сигурен че ще ти хареса..
    надали ще се почустваш уверен,ако си голям,но всъщност знаеш че не си достатъчно силен..
    но ти си избираш цел..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    ква е тая мания да се помпате-не разбирам? аз съм си кльощав и хич не ме ибе да си показвам тялото и няям намерение да тренирам, щото ме мързи

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Браво на теб, изрод си.
    Що

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Браво на теб, изрод си.
    Що
    Че и пита