.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен

Защо не ми каза нищо :?

С приятеля ми сме вече почти година,аз вчера му мятах едни признания-че имам силни чувства към него и т.н.,но той нищо не ми каза. Каза,че нищо няма да чуя,аз автоматично се запитвам-дали ме обича.. бяхме легнали на леглото и щяхме да правим секс,но аз се разприказвах за чувствата си,защото така го усетих-тия неща ги тая от много време в себе си. Казах му,че преди съм си мислела,че ще правя само секс с него,без да изпитам чувства,но съм сгрешила и съм хлътнала яко. Той каза,че не може да ми говори за тези неща. Може би ми ''показва'' чувствата си,като е с мен.. Как мислите..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Най-обичате да си нагласяте нещата както ви е удобно.

Щом не ти казва нищо - значи няма какво да ти каже. Което преведено значи че не изпитва такива неща към теб. ние не обичаме да лъжем. Ако не чувстваме нищо - няма да кажем нищо. Ако чувстваме - няма да прикрием.

Ако еди мъж не те включва в бъдещето си.. значи няма намерение да го посрещне с теб. Преведено на прост език - за малко е с теб

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Най-обичате да си нагласяте нещата както ви е удобно.

Щом не ти казва нищо - значи няма какво да ти каже. Което преведено значи че не изпитва такива неща към теб. ние не обичаме да лъжем. Ако не чувстваме нищо - няма да кажем нищо. Ако чувстваме - няма да прикрием.

Ако еди мъж не те включва в бъдещето си.. значи няма намерение да го посрещне с теб. Преведено на прост език - за малко е с теб

Не остана какво да кажа.

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може много да те харесва, да му е много добре с теб, но все още да не изпитва толкова силни чувства, колкото на теб ти се иска.

Ако усещаш, че има чувства към теб, няма защо да го караш да ти прави някакви признания. Момчетата не обичат да говорят за чувства. Но и не успяват да ги скрият, когато са налице. Не го пришпорвай и не се отчайвай. Това, че не говори за чувствата си към теб не значи, че такива няма.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен
    Ако наистина нямаше каквито и да е чувства или не мислеше да е с мен още време,поне щеше да ми даде общ знак,че е така. Не знам,може би това ще си проличи с времето. Може би мъжете рядко говорят за това-може да му е приятно с мен,но да няма чувства-може да има,но да бяга от тях-може да му е все тая-може да съм ''временната'',може да ме обича но да го е страх,да си го признае. Може,може,може..кой знае отговора ? Едва ли има друг освен него..(а може дори той да не е наясно сега).

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Влади,не съм съгласна с теб
    Има момчета,които говорят за чувства без да ги изпитват ...
    Има момчета,които не говорят за чувствата си,но все пак ги имат ...
    Има момчета,които пред други хора могат да говорят с часове за чувствата си,но пред половинките си просто забиват ...
    (познавам поне по 1 момче от всеки изброен тип и за това го казвам)
    Разбира се,има и момчета като тези,които ти си описал
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Защо просто не го попиташ защо е с теб след като не ти отговаря?

Седнете и поговорете. И да се свършва,а не да се вълнуваш и да питаш нас,ние да ти пишем каквото се сетим(както казаха по-горе доста правилни неща) и да си мислиш глупости.

Не си губи времето с някого на когото му е все едно за теб! Ако е така,де.Просто се изяснете!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

или се срамува да говори за чувствата си, или няма такива.
    не е като да не те харесва,просто няма толкова силни чувства и не е казал нищо за да не храниш надежди за нещо голямо.
    ~девойче съм~

Супер фен
    За пореден път Влади казва нещата такива каквито са. Не мисля, че има 2 мнения по въпроса...

Цитирай Първоначално написано от LadyV

Седнете и поговорете. И да се свършва,а не да се вълнуваш и да питаш нас,ние да ти пишем каквото се сетим(както казаха по-горе доста правилни неща) и да си мислиш глупости.

Не си губи времето с някого на когото му е все едно за теб! Ако е така,де.Просто се изяснете!
    Защо да му е все едно за нея? Това, че не декламира любовни обяснения не означава, че не изпитва чувства към нея. Думите не са всичко.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За най-сигурно някоя вечер си поръчайте нещо вкусно за вкъщи, вземи една бутилка вино и ако той не носи и няма тренировка да пие, с една чашка ще му се развърже езикът и ще си каже всичко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

Защо да му е все едно за нея? Това, че не декламира любовни обяснения не означава, че не изпитва чувства към нея. Думите не са всичко.
    Следващото изречение е "ако е така,де?"

Чети по-внимателно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

Следващото изречение е "ако е така,де?"

Чети по-внимателно.
    Аз чета достатъчно внимателно, не се притеснявай. Но самото предположение, че може да не му пука за нея, само защото не й се обяснява в любов е глупаво.

Град
    Не четеш.

Не четеш.
    Не знаеш значението на словосъчетанията в българсия език. "Ако е така" озразява предположение.

Не всеки обича да говори отностно чувствата си... Щом е с теб няма да е безразличен.. :P
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Град
    На мен ми е интересно той ли те свали или ти него?Чия беше инициативата да тръгнете? Правил ли е жестове на внимание като подаръци и такива.Това много говори,защото ако не ти го казва все някак ти го показва.

В една друга тема съвсем различно мнение написа.
    Няма да прикриете, но не значи, че ще кажете! И изобщо не съм съгласна с казаното от теб. Важното е да го показва.

Друг пример е с моя приятелка, чиито приятел и го повтаряше постоянно, но никога не и го доказа. Винаги разправяше колко се жертвал за нея, колко я обичал, но в крайна сметка се разделиха и то заради глупости. Това бяха чисто и просто заучени от него думички.

По темата: Възможно е да не обича да говори за чувства, възможно е и да му е 'безразлично'. Няма как ние да знаем. То се усеща.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    В една друга тема съвсем различно мнение написа.
    Няма да прикриете, но не значи, че ще кажете! И изобщо не съм съгласна с казаното от теб. Важното е да го показва.

Друг пример е с моя приятелка, чиито приятел и го повтаряше постоянно, но никога не и го доказа. Винаги разправяше колко се жертвал за нея, колко я обичал, но в крайна сметка се разделиха и то заради глупости. Това бяха чисто и просто заучени от него думички.

По темата: Възможно е да не обича да говори за чувства, възможно е и да му е 'безразлично'. Няма как ние да знаем. То се усеща.

Сега вече няма какво да се каже
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си