- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте досега за момче/момиче?
Е тва е въпроса. А ако някой иска да разкаже ще ми е инт и историята...![]()
Е, че не е като да не съм се ронила крокодилски сълзи за някоя изгубена кауза като по-малка...![]()
Плакала съм за момче , но бях малка . Сега вече знам,че няма смисъл заради некви идиоти да плачеш .![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Преди много плаках,сегя трудно ще се намери някой който ще ме разплаче отново.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да,плакала съм,и аз,и той...на мен понякога ми се случва и сега (то не беше отдавна де ;д) за него не знам..
И ти си ревал за мен, не се прай тука ..Първоначално написано от Wits
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По темата : плакала съм, но като бях малка , 2-7ми клас.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мхм... този септември беше кулминацията, когато й казвах, че я пускам - нямаше какво да насилвам нещата. Дааам, тежичко си беше, но явно наистина си я обичахЖалко
![]()
хЪх...
Да
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Да, преди 2-3 месеца. За пръв път през живота ми, заради момче. След това повече не съм.
Плакал не, ама от яд съборих един марков парфюм като отивах в другата стая да си взема цигара, и си удвоих яда. Когато си мислиш, че по-зле не може да стане..![]()
МОМЧЕ
Няколко пъти съм плакала по-скоро от яд,заради глупави грешки които бях направила...А напоследък ми се случва много често да плача и то за хора,които не заслужават ..
ZaicheNaXeroin
Да, но никога не го е заслужавал.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
плакал ... не чак .. но съм се просълзявал както се казваиначе просто правя ... абе глупости ... но не си струва
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Да, плакала съм. Преди за човек, когото по никакъв начин не заслужава. После някак успях да се закрепя, скоравих се, докато не се намери, човека, за когото наистина си заслужава да проливаш крокодилски сълзи. Пък и принципно съм станала много емоционална напоследък.
да! ... беше в 9 клас. супер мн си харесвах това момче.. то накрая ми предложи и тръгнахмеи нз как е било за него но за мен това беше една прекрасна връзка. нито сме се карали.. разбирахме си се
просто бях баяя хлътнала по него... обаче кофтито е че ние тръгнахме януари месец а аз март заминавах за канада за постоянно
и някъде към началото на март месец той скъса с мен
така съм ревала за него... не е си истина. сега като погледна назад и виждам че сама съм си виновна .. изобщо не е трябвало да тръгвам с него в началото. ама любовта е сляпа
какво да се прави... той не ми каза мн мн смислена причина а няколко дена по късно докато си говорехме аз напълно блъфирах, нищичко не знаех.. и му казах че знам че е имало нещо м/у него и една негова съученичка. то се оказа вярно. хах вечерта преди да скъсаме явно той ми е изневерил и решил че ще е по щастлив с другата мацка. . . е не можеш да му се сърдиш, след като не е писано не е ... но така за момче не бях плакала. никога.
Никога не съм и не мисля,че някога бих го направил всичко е въпрос на мислене![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Възможно най-глупавото нещо ! Никога и по никакъв повод не трябва да се прави !
Еми никога не съм очаквала от себе си,че ще плача за момче ... ама просто се случи.![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Да, плакала съм и то не веднъж.. прекалено много ме нараняват думите на любимите ми хора. Трябва да бъда по-силна, но уви .. не става.![]()
*сън*
Да, случи се заради бившия, с когото имахме много дълга връзка.. Постоянно се карахме, дразнеше ме, разбрах, че ми е изневерявал, но трябваше да се сложи край на този кошмар и така стана.