- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Sims 3 от Zamunda - Помощ!
Здравейте, искам да си сваля Sims 3 от Замунда.
така... инсталирам го, всичко е ок но когато тръгва играта ми излиза това: We are unable to verify that tour disk is a valid copy of The Sims 3. Please contact customer service. и не ми дава да играя![]()
моля помогнете мии!! Някой ми казаха че е от crack-а но нещо не ми дава да го сменя не знам... даже съм си изтрила sims 2 защото не може да са инсталирани заедно нали?
Еее... моля ви помогнете ми плс![]()
![]()
Ако някой ми каже как да го инсталирам стъока по стъпка много ще се радвам!!
Мн мс предварително![]()
TVD ღ ~Ian Somerhalder ~ღ
Помня, че преди 2-3 дни писах в подобна тема тук в раздела. Дай на 2-3 страница и сигурно ще я намериш.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
"I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"
Направих всичко от клипчето, но когато трябва да копирам файла в папката bin ми изписва че няма достатъчно паметПървоначално написано от doomkillerr
![]()
плс помощ!! какво да правя??
![]()
Копирай пак крака? И аз имах такъв проблем и копирах крака и сега всичко е наред...
да но когато натискам постави и ми изписва че няма достатъчно памет и не мога да го копирамПървоначално написано от brokeninside13
![]()
не знам защо така...
![]()
а да не му даваш случайно да изреже вместо да копира ?
не, не.. само копирай-постави но ми казва че няма достатачко място на диска или нещо тей...Първоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
![]()
![]()