- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- вижте .. :)
Имам домашно по английски да напиша за ''Who is my hero'' тъй като нямам такъв може и да си измисляме . Дайте някаква идея за ''My hero'' .
Мерси предварително![]()
![]()
![]()
В какъв смисъл моят герой ?
дай повече инфо
Да не е за enveronmental hero, или некав от комикси![]()
Еми например в учебника се разказва за едно момиче което разказва за дядо си и го смята за нейния герой , защото той е пожарникар. Разказва за това как е спасявал деца от пожари и т.н.![]()
![]()
![]()
Опитай с баща си или майка си.Или пък баба ти... xDD
Аха ми пиши например че чичоти е полицай и си измислиПървоначално написано от gabby1995
нашата по АЕ казва ако щете лъжете но на English![]()
Зависи, може да е
- герой, който ти си представяш - въображаем
- член от семейството или познат, който е направил много за теб и те е спасил в трудни ситуации и тнт
- герой от комикс или филмче
Love is everything!
+.. няма какво да допълняПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Според мен идеята не е герой от комикс. Много по-интересно е да се говори за някакъв делничен героизъм, отколкото за Васил Левски примерно.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
човек на който се възхищаваш..?
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
English in Mind? и аз уча по тези учебници, сещам се за темата като бяхме в 8 клас и ни накараха всеки от класа да направи постер точно по тази тема и повечето направихме със спортисти, които са ни любими или им се възхищаваме, някой за актьори... просто напиши нещо за някой не е нищо особено![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
ми пиши за себе си![]()
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче