.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Мъфини

И как е стериотипно?!
    Да си гледала "Super Size Me"? Направен от неутрална страна, показващ масовото затлъстяване на американците и един човек се подлага на диета ала МакДоналдс за 30 дни за да потвърди точно това.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    И т'ва в кой филм го гледа? Или кое другарче ти го каза? Та и реши да го повториш...

Не познават американци и нестъпвали и невиждали Америка, но знаят, че всичко живо там се храни с фаст фууд. Да, може...в някое гето в Айдахо, например. Или в някое мексиканско предградие в Аризона. Средностатистическият американец яде много по-малко джънк фууд от колко българският му еквивалент и има много по-висока спортна култура (тренира поне няколко пъти в седмица за часове) пак от този същия...но щом казвате експертите...

cherinka, щях да се очудя, ако баба ти беше яла мъфин... Кажи и да ти каже как се прави кекс, сипи го в тия чашки, сложи малко четен шоколад като се изпече и лепни малко цветни пръчици и ето ти мъфин...

ПС: Филм и аз мога да направя и да се тъпча всеки ден в МакДоналдс и много ясно, че ще надебелея. После като лепна хубав етикет, че това е представителна извадка за всички българи, ще ни лепнат емблемка "дебели." Филмът обективен ли е? Не. Защо? Защото никой нормален човек не се храни в МакДоналдс всеки ден. Американците не правят изключение. Напротив даже...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    cherinka, ще я потърся тази основна рецепта и може да изненадам мъжлето. Въпреки, че реакциите му на моите кулинарни творения са направо обидни - става, яде се, щом не казвам нищо, значи е ок...Най-въодушевеното е "Трябва да сготвиш пак такова". Сума ти време съм седяла в тая кухня и накрая....става. Е**ти. За това не ми се занимава със сладкиши - голяма врътня е.

amk933, абе не съм на Чери баба й, ама и аз не съм яла, но моето е от чист мързел първо на майка ми, а после на мен. Тя има формата от...5 години сигурно и не я е ползвала. Даде ми я с надеждата да се оползотвори, ама-не. Свикнали сме на кекс и торти...А и с моите 6 мъфинчета мъжо ще има точно за 1 път за десерт...кекса ще го яде 2-3 дни, а трудът е еднакъв

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Така и не ме почерпи...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    krem, http://www.mandja.com/menuto/meniu-recepti-za-mafini

ей по това се мъчих

Мега фен Аватара на machoka
    аз па имаше период от много повече от месец, в който ядох всеки ден от мкдоналдс, а и в момента е поне през ден и .... никак не ми е зле да ви кажа )) бал съм му майката)

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Американофила пак защитава изгубените каузи на заселническата интелигенция.

http://www.imdb.com/title/tt0390521/

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    неддей, че той е просветен хамереканец
    то густо, то пусто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си