- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо приятеля ми иска тройка..
+ Време беше някой да му го кажеПървоначално написано от neizvestnaaa
![]()
Правил съм, но не бях обвързан.Първоначално написано от Stela94
За да стане тройка и тримата души трябва да са съгласни,така че без твоето съгласие не може.А тройката е мечтата на всеки мъж,нормално е да го иска от тебе.Аз лично предпочитам двама в една жена...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Имаш претенции за силни аргументи, а не разбираш какво се казва, всъщност. Визирам ценностната система. Докъде сте готови да стигнете в разкрепостяването?Първоначално написано от GregoryHouse
азпък го подкрепям , смятам че е абсолютно прав , а това , че се е регнал под името Хаус , наистина не го прави доктор , просто си има собствено мнение , наистина тук е форум , за да може всеки да изкаже своето , Titanic_baby - tтой дори и да си налага мнението , какво от това , никой не е длъжен да се съобразява с негоПървоначално написано от midi4kaa
А относно темата - ако ти му позволиш тройка , то значи не е изневря , а ако той го иска , значи нещо в връзката ви куца![]()
Той ми предложи,само че аз му отказах. Казах му-а как би се почувствал,ако викна още един мъж ? По принцип вероятно ми предложи,защото съм му споделяла,че бих пробвала с момиче,но не съм му казвала,че искам той да е там. Явно му се е приискало на човека.На него не му стана много приятно от идеята аз да го направя с 2ма мъже,така че мисля,че ме разбра добре. И повече няма да предлага. :P
Дано , ДаноПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
![]()
Първоначално написано от Titanic_baby