.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от neizvestnaaa
    Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Никого не нападам. Изразяване на мнение започва "Аз не приемам това, това и това..." А не със "Тоя подиграва ли ти се. Това е нетипично за сериозни връзки..."

Аргументите ви издишат и го възприемате като нападка. Не е нападка - дискусия е. Аз излагам моите, вие вашите. Като гледам, вашите до момента са напълно несериозни, а аз имам още толкова много, че книга мога да напиша.
    Ще го гледаш как ти изневерявал пред очите. Ами ти ако се съгласиш, значи не е изневяра... Е вярно, че знам индивиди които си вкарват любовницата у тях, след което кара жена му да му върти свирки докато любовницата му го държи и после да се сменят със думите "А ревнувайте сега ваща *тииит* *тииит*...."

Хубаво изказвайте си мнението. В свободна държава живеем (да, в някоя друга вселена) но пък нужно ли е да се принуждават и останалите да мислят така. Аз не съм съгласен.

Странен си.
    И дори тя да иска да си налага мнението,това си е нейна работа.Теб никой не те кара да го приемаш.Както виждам,ти си този,който не уважава чуждото мнение ,а се инати да налага своето.Никакъв не си и на никого не можеш да заповядваш дали да си налага мнението или не.Хайде стига се прави на професор!Това ,че си се регистрирал под името на д-р Хаус,не те прави него и не ти придава неговата професионалност.Стига си се палил и излез най-после от филмите!
    +
    + Време беше някой да му го каже

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Stela94
    Добре де ,толкоз изписахме ,а в крайна сметка правил ли е тройка някой и имал лие такова предложение и е отказал?
    Правил съм, но не бях обвързан.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    За да стане тройка и тримата души трябва да са съгласни,така че без твоето съгласие не може.А тройката е мечтата на всеки мъж,нормално е да го иска от тебе.Аз лично предпочитам двама в една жена...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на Emilen
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Противоестествено е. По пририда мъжете са егоисти и са в постоянна конкуренция. Няма да се учудя, ако някой каже, че не е никакъв проблем, ако направят тройка и жена му да забременее от другия мъж... Реално - защо пък не?!
    Контрацетраптиви може би? Тук не си говорим за малоумни тийнове които сега са открили за какво служат тези неща между краката ни. А дори да забременее, (което е крайно невероятно) има и аборти.
    Имаш претенции за силни аргументи, а не разбираш какво се казва, всъщност. Визирам ценностната система. Докъде сте готови да стигнете в разкрепостяването?

Цитирай Първоначално написано от midi4kaa
    Цитирай Първоначално написано от neizvestnaaa
    Никого не нападам. Изразяване на мнение започва "Аз не приемам това, това и това..." А не със "Тоя подиграва ли ти се. Това е нетипично за сериозни връзки..."

Аргументите ви издишат и го възприемате като нападка. Не е нападка - дискусия е. Аз излагам моите, вие вашите. Като гледам, вашите до момента са напълно несериозни, а аз имам още толкова много, че книга мога да напиша.
    Ще го гледаш как ти изневерявал пред очите. Ами ти ако се съгласиш, значи не е изневяра... Е вярно, че знам индивиди които си вкарват любовницата у тях, след което кара жена му да му върти свирки докато любовницата му го държи и после да се сменят със думите "А ревнувайте сега ваща *тииит* *тииит*...."

Хубаво изказвайте си мнението. В свободна държава живеем (да, в някоя друга вселена) но пък нужно ли е да се принуждават и останалите да мислят така. Аз не съм съгласен.

Странен си.
    И дори тя да иска да си налага мнението,това си е нейна работа.Теб никой не те кара да го приемаш.Както виждам,ти си този,който не уважава чуждото мнение ,а се инати да налага своето.Никакъв не си и на никого не можеш да заповядваш дали да си налага мнението или не.Хайде стига се прави на професор!Това ,че си се регистрирал под името на д-р Хаус,не те прави него и не ти придава неговата професионалност.Стига си се палил и излез най-после от филмите!
    +

+ Време беше някой да му го каже
    азпък го подкрепям , смятам че е абсолютно прав , а това , че се е регнал под името Хаус , наистина не го прави доктор , просто си има собствено мнение , наистина тук е форум , за да може всеки да изкаже своето , Titanic_baby - tтой дори и да си налага мнението , какво от това , никой не е длъжен да се съобразява с него
    А относно темата - ако ти му позволиш тройка , то значи не е изневря , а ако той го иска , значи нещо в връзката ви куца

Голям фен
    Той ми предложи,само че аз му отказах. Казах му-а как би се почувствал,ако викна още един мъж ? По принцип вероятно ми предложи,защото съм му споделяла,че бих пробвала с момиче,но не съм му казвала,че искам той да е там. Явно му се е приискало на човека. На него не му стана много приятно от идеята аз да го направя с 2ма мъже,така че мисля,че ме разбра добре. И повече няма да предлага. :P

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Той ми предложи,само че аз му отказах. Казах му-а как би се почувствал,ако викна още един мъж ? По принцип вероятно ми предложи,защото съм му споделяла,че бих пробвала с момиче,но не съм му казвала,че искам той да е там. Явно му се е приискало на човека. На него не му стана много приятно от идеята аз да го направя с 2ма мъже,така че мисля,че ме разбра добре. И повече няма да предлага. :P
    Да се надяваме,че няма и да опитва.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Да се надяваме,че няма и да опитва.
    Дано , Дано

Странен си. Не отричам.
    И дори тя да иска да си налага мнението,това си е нейна работа. Не е нейна, защото, по него после се водят други, а това ме ме засяга пряко. Не ми е кеф да живея в комплексарски свят.Теб никой не те кара да го приемаш. И не го приемам.Както виждам,ти си този,който не уважава чуждото мнение ,а се инати да налага своето. Инатя се, но не налагам нищо, освен хората да мислят, вместо да слушат грешни комплексарски мнения. Никакъв не си и на никого не можеш да заповядваш дали да си налага мнението или не. Някакъв съм, не заповядвам на никой, водя спор.Хайде стига се прави на професор! Не се правя.Това ,че си се регистрирал под името на д-р Хаус,не те прави него и не ти придава неговата професионалност. Това, че съм се регистрирал с този ник, въобще не е свързано със характера на Хаус, нито го имитирам, нито пък съм твърдял, че съм някакъв професионалист. Не е нужно да си професионален доктор за да можеш да мислиш. Стига си се палил и излез най-после от филмите! Аз не се паля, но коментара ти е изцяло личностно насочен към мен и съвсем извън дискусията. Ако имаш нещо да казваш по темата, с удоволствие ще го прочета. Безсмислените ти нападки са ненужни. Има още хиляди които мислят като мен.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си