Цитирай Първоначално написано от midi4kaa
Цитирай Първоначално написано от neizvestnaaa
Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Никого не нападам. Изразяване на мнение започва "Аз не приемам това, това и това..." А не със "Тоя подиграва ли ти се. Това е нетипично за сериозни връзки..."

Аргументите ви издишат и го възприемате като нападка. Не е нападка - дискусия е. Аз излагам моите, вие вашите. Като гледам, вашите до момента са напълно несериозни, а аз имам още толкова много, че книга мога да напиша.
Ще го гледаш как ти изневерявал пред очите. Ами ти ако се съгласиш, значи не е изневяра... Е вярно, че знам индивиди които си вкарват любовницата у тях, след което кара жена му да му върти свирки докато любовницата му го държи и после да се сменят със думите "А ревнувайте сега ваща *тииит* *тииит*...."

Хубаво изказвайте си мнението. В свободна държава живеем (да, в някоя друга вселена) но пък нужно ли е да се принуждават и останалите да мислят така. Аз не съм съгласен.

Странен си.
И дори тя да иска да си налага мнението,това си е нейна работа.Теб никой не те кара да го приемаш.Както виждам,ти си този,който не уважава чуждото мнение ,а се инати да налага своето.Никакъв не си и на никого не можеш да заповядваш дали да си налага мнението или не.Хайде стига се прави на професор!Това ,че си се регистрирал под името на д-р Хаус,не те прави него и не ти придава неговата професионалност.Стига си се палил и излез най-после от филмите!
+

+ Време беше някой да му го каже
азпък го подкрепям , смятам че е абсолютно прав , а това , че се е регнал под името Хаус , наистина не го прави доктор , просто си има собствено мнение , наистина тук е форум , за да може всеки да изкаже своето , Titanic_baby - tтой дори и да си налага мнението , какво от това , никой не е длъжен да се съобразява с него
А относно темата - ако ти му позволиш тройка , то значи не е изневря , а ако той го иска , значи нещо в връзката ви куца