Първоначално написано от
Titanic_baby
Странен си. Не отричам.
И дори тя да иска да си налага мнението,това си е нейна работа. Не е нейна, защото, по него после се водят други, а това ме ме засяга пряко. Не ми е кеф да живея в комплексарски свят.Теб никой не те кара да го приемаш. И не го приемам.Както виждам,ти си този,който не уважава чуждото мнение ,а се инати да налага своето. Инатя се, но не налагам нищо, освен хората да мислят, вместо да слушат грешни комплексарски мнения. Никакъв не си и на никого не можеш да заповядваш дали да си налага мнението или не. Някакъв съм, не заповядвам на никой, водя спор.Хайде стига се прави на професор! Не се правя.Това ,че си се регистрирал под името на д-р Хаус,не те прави него и не ти придава неговата професионалност. Това, че съм се регистрирал с този ник, въобще не е свързано със характера на Хаус, нито го имитирам, нито пък съм твърдял, че съм някакъв професионалист. Не е нужно да си професионален доктор за да можеш да мислиш. Стига си се палил и излез най-после от филмите! Аз не се паля, но коментара ти е изцяло личностно насочен към мен и съвсем извън дискусията. Ако имаш нещо да казваш по темата, с удоволствие ще го прочета. Безсмислените ти нападки са ненужни. Има още хиляди които мислят като мен.