- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Под душа!
Ох, винаги съм искала да пробвам.. Казвали са ми, че е невероятно изживяване. (sun)
Не знам за какво точно става дума - не съм чувала, но знам че досега не сме имали никакви проблеми. Всяка година го правим в морето и всяко лято в басейн (имаме си в двора на къщата) вече 6 години. Много интересно, ще се поразровя на тая тема да видя какво ще открия.Първоначално написано от kl34kov
Пробвала съм веднъж и ми хареса...
същото и при нас 1-2 пъти съм пробвала и не е кой знае каквоПървоначално написано от LovelyGirl
Да бъда честен - не съм, но нямам и намерение оО
Под душа - нищо особено, много се отмива смазочния материал. Във вана е готино - само не я пълнете догоре, че много се разплискваВ морето - малко те лашкат вълните, но е добре
В морето и басейните немога да кажа от личен опит , но имам огромен мерак.А иначе под уша си е кеф - направо се размазвам.......![]()
Под душа само в началото е кофти, докато момичето не се овлажни достатъчно.После си е кеф.За първи път правих секс под душа на 19 с една рускиня, в един хотел на Мальовица.Беше супер яко.Правил съм го и в басейн с минерална вода в една баня-бяхме две двойки и отсякъде миришеше на секс...![]()
![]()
![]()
Да , не е нищо особенно
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Хубаво е, но е нестабилно ... много хлъзгаво![]()
Като четох последните отговори по темата се сетих какво разправяше една позната. С приятеля й решили да правят секс в банята, пича я сложил вървху мивката (захваната със сериозни болтове за стената) и толкова се разгорещили, че я счупили и щели да се пребият.![]()
мен пък не ми е мазно под душа.Смазката отива в канала
обичам да скърца и плющи
не ме кефи
да, аз редовно го правя с душа, не ползвам вече чушмата
A.D.I.D.A.S.
В банята ми е супер яко но проблема е че един път бях доста пийнал и стана белята... Деректно се извартях на врат....![]()
![]()
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
В водопад трябва да пробвате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.neobux.com/?r=borisov15
Така се печелят пари онлайн. Регистрирайте се и няма да съжалявате.
Според вас дали е вярно, че ако се прави в басейни и море..има опасност от инфекция..защото така съм чувала, вие как мислите
Да, има опасност от инфекция.Най-често там се хващат гъбички.(А и не само).
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.