- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на всяко момче ли...
знам че въпросът е мн тъп... но един приятел ме попита и на мен ми стана интересновъпросът е има ли момче на което да не му е пораснал пениса
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тялото на човека се развива до 25г с точност нз но едвали ще има такъв индивид..![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
ЦЕНЗУРА
Считай се за предупреден!
krem4et0
ROFLMAO
знам че не е за смях ама си е смешно хахахахахахахахахахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Доста тъпички дискусии водите вие-да не сте в детската градинка случайно?![]()
![]()
ПТ-порастването си е индивидуално за всеки и пропорциите са различни-така че едни ще кажат-даа,голям ми е,но за други тези мерки са малки,капиш?
1.Темата е нелогична.
2.Тези хилещи,озъбени емотикони си ги запази за друг повод!
3.Светнат ли си по въпроса,че има недъгави деца/хора в това отношение?
4.Не разбирам теб какво те засяга на кой пениса не му е пораснал???
5.Ако твоят не е пораснал и търсиш успокоение,медицината е достатъчно напреднала!
6.И Да,точно така,на мен не ми е пораснал пениса,но
не за друго,а защото съм момиче!
Всичко най-най!
krem4e само недей да ме предупреждаваш разбра ли?За да нямаме проблеми само,не за другоПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Що за тъп въпрос?!
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Всички хора имат пенис. Дори и момичетата. (Хората със някакви познания знаят какво имам предвид) Въпроса е доколко се е развил. Хора без полова система няма.
да има такива момчета/мъже на които пениса им остава с малки размери дори и при достигане на зряла възраст...виждал съм и на живо и на снимки,филми...
Ние многократно повече неща не знаем, в сравнение с малкото неща ,които знаем...
http://www.bgtransgender.com/intersexuality.html
образовай се малко ...
Микропенис (Micropenis)
Микропенисът е термин, използван от лекарите за обозначаване на много малък и недоразвит пенис. За поставянето на такава диагноза индивидът трябва да има: мъжки кариотип (46,XY); тестисите трябва да са развити или недоразвити; отворът на уретъра да е на върха на пениса и размирите на пениса да са под обичайните за етапа на развитие на индивида.
Първоначално написано от ThisIsMe
споко нали писаха по-горе че расте до 25 год има време ще ти порасне не се притеснявай![]()
A.D.I.D.A.S.
ако си момче и с твой приятел си говорите за пишки, мисля, че не това дали на някой му е пораснала пишката ви е основният проблем
Еми тези културистите, където ги гледаш... пишлетата сигурно 4-5 не им отлепят![]()
![]()
хЪх...
пич не ни занасяй то се знае че ти е такъв пенисът и се притеснявашПървоначално написано от OldShoolHIPHOP
![]()
ем микропенис казаха ти го вече, но попринцип момичетата си говорят за оная работа на мъжете, а мъжете си говорят за оная работа на момичетата когато са, а при вас е обратоното.. що не питаш приятеля си дали иска да види твоя и да определи дали е малък![]()
![]()
напротив...и мъжете си говорят помежду си /между приятели най-вече/ за това с какви атрибути са,добре ли изглеждат и т.н.
Ние многократно повече неща не знаем, в сравнение с малкото неща ,които знаем...
ми не, не сиПървоначално написано от NUDISTBS
![]()
между анални войни - педала отвръща на удара
това да си гледат взаимно атрибутите двама мъже едва ли означава ,че те са педали...явно прекалено голямо въображение имат някои тука...
НЯМА
_______MONSTER:ENERGY___________
Батка на 70 години го очаквай в пълен размер !![]()
[img=http://fragfactory.info/forum//images/ranks/administrator.png]
Първоначално написано от KoRnFan