- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кажете ми какво да правя ,защото аз лично не искам да живея
Живота е гаден.... тва е една горчива истина.. Разбирам как се чувствяаш.. малко са хората които имат твоя пробем.. гадно е да си сам и да нямаш опора , да се чивстваш пренебрегнат от всичко и всички да се чувстваш като едното нищо и да смяташ че нямаш място на този свят. Но знаеш ли щом си на този свят значи някой някъде ще има нужда от теб ти рано или късно ще намериш своето място и ще намериш своята сродна душа. Ще ти дам няколко съвета..- Щом си на 17 не ти остава много време до дипломирането скоро ще завършиш 12 клас. - Въпреки че имаш друга сексуална орентация ти трябва да показваш по всички възможни начина ,че си жена. -Ако трябва да сме честни българите като цяло сме тъпичак народ (истина е дори да е гадно) и сме много елементарни малко са хората които биха ти подали ръка и биха казали приемаме те такава каквато си, но това не означава да се правим на нещо което не сме.- Вярвай в себе си и ще постигнеш всичко за което мечтаеш! Най важното е да вярваш в себе си и да се самоуважаваш и самообичаш , само така ще си в синхрон с себе си. Ако понякога се чувстваш зле кажи си нещо от сорта на : "НАЙШ КВО... НЕ МИ ПУКА" или "НАЙШ КВО... ПРАА КВО СИ ИСКАМ" дори би ти помогнала и една псувня или просто ругаене... Пожелавам ти късмет и се надявам да съм ти помогнала с нещоако искаш да поговориш с някой а нямаш с кой аз съм насреща
това е скайпа ми винаги е вкючен "sweet_peach14"
И да ти кажа САМОУБИЙСТВОТО НЕ Е РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ! махаш се от този свят ,но отиваш в друг .....
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.