.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Стига вечеееееее !!!!

Защо Господ ни наказва така , защо трябва да се случват такива неща , с какво съм го заслужила , добър човек съм , не ламтя за много , исках просто да изживея една красива любов , но за съжаление просто съм се влюбила в пълен боклук , който не заслужава вниманието на никой , който не зачита чувствата на хората и го вълнуват само парите.Защо трябваше да се случи , какво съм видяла в него - заслепена от чувства повярвах , че има нещо добро , че всичко е просто театър , зад който се крие просто един слаб и добър човек , но НЕ заблудила съм се напълно и сега разбира се си плащам.

ПП:Моля ви без обиди , просто исках да си излея мъката ;(

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Някой ден ще дойде и толкова дългоочакваното момче..
    Попаднала си на един от многото боклуци,не се знае на още колко такива ще попадаш *затова имай едно наум докато опознаваш все още човека* , но в крайна сметка няма вечно да е така.Ще намериш и ти някое добро,свястно момче.. И т.н. и т.н.
    You`ll see.
    Всичко се преживява. (:

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Защото освен да дава радост и страдание, Господ трябва да ни научи на нещо, нали? Това е просто една житейска ситуация, с която ще се справиш и като погледнеш на нея след време ще разбереш, че те е научила на нещо.

Животът е адът описан в Библията!

И аз съм така спокойно не си сама пффф.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е дошъл края на света..Не знам на колко си,но предполагам,че си под 16 години - нормално е да няма истинска любов..След 16+ вече нещата стоят по различен начин..И двамата разсъждавате като възрастни,знаете какво искате и как да го постигнете..Ама както и да е,впуснах се в подробности..

- Горе главата и продължаваш смело напред..Това,че си попаднала на някакъв идиот - не означава,че всички ще са такива..След кратко или дълго време ще срещнеш истинското момче..Но това просто няма как да стане изведнъж..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Re: Стига вечеееееее !!!!

Към авторката:

Колкото и да не ти се вярва, любовта ще я намериш. Може да отнеме месеци, години ... но и твоето момче ще се намери. Учудващо е, но все още има представители от мъжкия пол, които не са "боклуци" или "простаци", търси!

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Мила, идиотите на тоя свят са твърде много за да страдаш за всеки един от тях, който те е наранил. Най - добре се опитай да го забравиш ( колкото и да е трудно ) и не поддържай никакви контакти с него. А ако неможеш, има едно старо помощтно средство - вика му се клин клин избива Желая ти успех и дано скоро срещтнеш момче с което са се чувстваш истински обичана и щастлива.

Голям фен Аватара на CR0W
    Не го мрази.Бъди му благодарна.Сега предполагам,че си си взела поука и вече ще опознаваш хората по-добре.Някой ден,без да очакваш ще те връхлети истинската любов.

novasum
    nirvana13

Мерси на всички за подкрепата!

ПП:Почти на 18 съм

Супер фен Аватара на kindergarden
    Хайде стига глупости.Господ ни наказвал.Всичко си го правим ние.Ти си виновна,че си позволила да останеш заблудена,но нека това ти е за урок и не повтаряш грешката си.Просто бъди по-внимателна другия път

Град
    София
    Живота е гаден и после умираш.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Защото освен да дава радост и страдание, Господ трябва да ни научи на нещо, нали? Това е просто една житейска ситуация, с която ще се справиш и като погледнеш на нея след време ще разбереш, че те е научила на нещо.
    ++ И аз мисля по същия начин ...
    Просто понякога е по-добре да знаем лошите качества, независимо дали сме го заслужили или не... Просто се учим занапред да знаем да се пазим от такима хора и от грешки!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен
    Искрено ти съчувствам, ама.. и ние к'во

Направила си грешка на всеки се случва, човек се учи от грешките си, за напред ще знаеш, че трябва да опознаваш хората по-добре преди да им се довериш. Красивата истинска любов ще я изживееш, имай търпение ! Хубавите неща стават бавно.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    След 16+ вече нещата стоят по различен начин..
    'Щото ти си на 16 ли?

Град
    Варна, моретоо :)
    Честито :>
    хЪх...

Все едно чета за себе си, само че аз съм момче. Не се отчайвай, живей и не търси момчето, нека то само да те намери защото тогава ще разбереш, че е Той! :P
    Мария

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си