Здрасти, имам тука една историйка и ми е чудно дали има нещо още м/у нас или не :д моля кажете
така ето я и историята
значи миналата година се преместих в друго училище и там се запознах с едно момче "Й" и в началото на година та се харесвахме ис и казахме но не направихме нищо по въпроса защото сме в един клас и след това ще се получи спр тъпо... и си останахме просто приятели и вече мина там време и с колкото и момчета да ходя той се ми е в мислите без да искам (ние все още сме си добри приятели) и онзи ден бяхме в тях и гледахме филм... ама и то нашето едно гледане :д гаделичкахме се зареди едни пантофки :д и нали беше спр приятно . а и преди време една вечер цяла нощ си говорихме и играхме на истина риск кофти и т.н. и и през 2 3 въпроса и се се питахме ти ся хар ли някой и т.н. сори че се отплеснах да продължа и накрая се бяхме сгушили двамата на пода и най-сетне догледахме филма :д и беше спр готино да си седим прегърнати и да гледаме и да си говорим и той не иска[е да ме пусне :д и се чудя дали моjе да име още чувства към мене или поне някакви симпатии