.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Много ми е чудно

Здрасти, имам тука една историйка и ми е чудно дали има нещо още м/у нас или не :д моля кажете
    така ето я и историята
    значи миналата година се преместих в друго училище и там се запознах с едно момче "Й" и в началото на година та се харесвахме ис и казахме но не направихме нищо по въпроса защото сме в един клас и след това ще се получи спр тъпо... и си останахме просто приятели и вече мина там време и с колкото и момчета да ходя той се ми е в мислите без да искам (ние все още сме си добри приятели) и онзи ден бяхме в тях и гледахме филм... ама и то нашето едно гледане :д гаделичкахме се зареди едни пантофки :д и нали беше спр приятно . а и преди време една вечер цяла нощ си говорихме и играхме на истина риск кофти и т.н. и и през 2 3 въпроса и се се питахме ти ся хар ли някой и т.н. сори че се отплеснах да продължа и накрая се бяхме сгушили двамата на пода и най-сетне догледахме филма :д и беше спр готино да си седим прегърнати и да гледаме и да си говорим и той не иска[е да ме пусне :д и се чудя дали моjе да име още чувства към мене или поне някакви симпатии

моля отговорете

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Най-вероятно има, да.

П.П - Не съкращавай така думите, направо бъркат в здравето.

Животът е адът описан в Библията!

...

извинявайте за съкращенията

и мен това ме опасява но като сме покрай други хора се държи с мене като с незнам какво сега постоянно ме бута в пряспите и такива неща

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Има.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Там

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от franky95
    извинявайте за съкращенията

и мен това ме опасява но като сме покрай други хора се държи с мене като с незнам какво сега постоянно ме бута в пряспите и такива неща
    На колко години сте ?

в момента на 15

Град
    Там
    Ако и той е на толкова е нормално да се държи така. За жалост, има момчета на тази възраст, които са си инфантилни.

чесно казано не е учудващо това за пресипите сякаш , защото той се държи като лапе буквално

Град
    Там
    чесно казано не е учудващо това за пресипите сякаш , защото той се държи като лапе буквално
    Да, това имах предвид.

добре ако има някакви чувства защо не ги показва ...

Тези момчета които искаме да ги показват не го правят а тези който не искаме го правят

Много момчета правят така и се дъжат странно пред хората... а то тва че има не само симпатии а и някви много специални чувства към теб е очевидно. Ама ако искаш връзка с него първо преди тва хубаво се замисли да не развалите по тоя начин всичко щот нали знаеш че приятелството може да завъши с любов, любовта с приятелство - рядко
    ^_^ \\//

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Не се чуди, ами поговори с него сериозно на тази тема.Слово му е майката, действия
    "You were deceived"

lolyyy прав/а си а пък за говоренето страх ме е да не оплескам нещата и после изобщо да не си говорим

Град
    София
    Рискуваш - печелиш, не рискуваш - не печелиш... тъпо ама е така.Ако не говориш с него ще си останеш със съмненията, които ще те ядат от вътре.
    "You were deceived"

spored men te haresva

добре ще говоря с него ,но не знам как да подхвана темата пак и не знам кога ще сме пак само двамата

Град
    София
    Припомни му, че преди време сте си признали, че се харесвате.И от тогава не си спряла да мислиш за него.Сподели му какво си забелязала в поведението като се виждате, което ти е направило впечатление и го попитай дали още те харесва като нещо повече от приятел и дали би станало нещо между вас...
    "You were deceived"

мерси за всички коментари страхотни сте :P

хора днеска пак бях в тях да гледаме филм и пак същата история ... гаделичкане боричкане и когато се прегърнахме и седнахме да гледаме филма мислех да говоря с него но точно в този момент се прибра майка му и нямаше как.... обаче забелязах че се дърйи така приятелски само като сме насаме иначе изобщо не ми обръща внимание или пък ако объне то ще е да ме дразни ще се побъркам....

Град
    София
    Харесва те.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    хора днеска пак бях в тях да гледаме филм и пак същата история ... гаделичкане боричкане и когато се прегърнахме и седнахме да гледаме филма мислех да говоря с него но точно в този момент се прибра майка му и нямаше как.... обаче забелязах че се дърйи така приятелски само като сме насаме иначе изобщо не ми обръща внимание или пък ако объне то ще е да ме дразни ще се побъркам....
    Може просто да го е срам да изразява чувствата си пред другите. Иначе както ти казаха по горе, разговор му е майката.

da ama ima i oshte neshto koeto razbrah skoro toi har i druga i na neq i e predlojil 2 p1ti no tq mu e otkazala i mislq che toi ne me har sled kato razbrah tova no vse oshte ne s1m sigurna

Супер фен
    Определено има симпатии.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Опитай... Виж какво ще стане... За да не съжеляваш след това... :P :P
    Мария

da no ne znam kak da probvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си