- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е чудно
Здрасти, имам тука една историйка и ми е чудно дали има нещо още м/у нас или не :д моля кажете
така ето я и историята
значи миналата година се преместих в друго училище и там се запознах с едно момче "Й" и в началото на година та се харесвахме ис и казахме но не направихме нищо по въпроса защото сме в един клас и след това ще се получи спр тъпо... и си останахме просто приятели и вече мина там време и с колкото и момчета да ходя той се ми е в мислите без да искам (ние все още сме си добри приятели) и онзи ден бяхме в тях и гледахме филм... ама и то нашето едно гледане :д гаделичкахме се зареди едни пантофки :д и нали беше спр приятно . а и преди време една вечер цяла нощ си говорихме и играхме на истина риск кофти и т.н. и и през 2 3 въпроса и се се питахме ти ся хар ли някой и т.н. сори че се отплеснах да продължа и накрая се бяхме сгушили двамата на пода и най-сетне догледахме филма :д и беше спр готино да си седим прегърнати и да гледаме и да си говорим и той не иска[е да ме пусне :д и се чудя дали моjе да име още чувства към мене или поне някакви симпатии
моля отговорете![]()
Най-вероятно има, да.
П.П - Не съкращавай така думите, направо бъркат в здравето.
Животът е адът описан в Библията!
извинявайте за съкращенията![]()
и мен това ме опасява но като сме покрай други хора се държи с мене като с незнам каквосега постоянно ме бута в пряспите и такива неща
Има.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На колко години сте ?Първоначално написано от franky95
в момента на 15
Ако и той е на толкова е нормално да се държи така. За жалост, има момчета на тази възраст, които са си инфантилни.
чесно казано не е учудващо това за пресипите сякаш , защото той се държи като лапе буквално![]()
![]()
Да, това имах предвид.Първоначално написано от franky95
![]()
добре ако има някакви чувства защо не ги показва ...
Тези момчета които искаме да ги показват не го правят а тези който не искаме го правят![]()
Много момчета правят така и се дъжат странно пред хората... а то тва че има не само симпатии а и някви много специални чувства към теб е очевидно. Ама ако искаш връзка с него първо преди тва хубаво се замисли да не развалите по тоя начин всичко щот нали знаеш че приятелството може да завъши с любов, любовта с приятелство - рядко![]()
^_^ \\//
Не се чуди, ами поговори с него сериозно на тази тема.Слово му е майката, действия![]()
"You were deceived"
lolyyy прав/а си а пък за говоренето страх ме е да не оплескам нещата и после изобщо да не си говорим![]()
![]()
Рискуваш - печелиш, не рискуваш - не печелиш... тъпо ама е така.Ако не говориш с него ще си останеш със съмненията, които ще те ядат от вътре.
"You were deceived"
spored men te haresva
добре ще говоря с него ,но не знам как да подхвана темата пак и не знам кога ще сме пак само двамата![]()
![]()
Припомни му, че преди време сте си признали, че се харесвате.И от тогава не си спряла да мислиш за него.Сподели му какво си забелязала в поведението като се виждате, което ти е направило впечатление и го попитай дали още те харесва като нещо повече от приятел и дали би станало нещо между вас...
"You were deceived"
мерси за всички коментаристрахотни сте
![]()
![]()
:P
хора днеска пак бях в тях да гледаме филм и пак същата история ... гаделичкане боричкане и когато се прегърнахме и седнахме да гледаме филма мислех да говоря с него но точно в този момент се прибра майка му и нямаше как.... обаче забелязах че се дърйи така приятелски само като сме насаме иначе изобщо не ми обръща внимание или пък ако объне то ще е да ме дразни![]()
![]()
ще се побъркам....
![]()
![]()
![]()
Може просто да го е срам да изразява чувствата си пред другите. Иначе както ти казаха по горе, разговор му е майката.Първоначално написано от franky95
da ama ima i oshte neshto koeto razbrah skoro toi har i druga i na neq i e predlojil 2 p1ti no tq mu e otkazalai mislq che toi ne me har sled kato razbrah tova no vse oshte ne s1m sigurna
![]()
![]()
Определено има симпатии.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Опитай... Виж какво ще стане... За да не съжеляваш след това... :P :P
Мария
da no ne znam kak da probvam![]()