- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сенки под очите
Така така от доста време ме мъчи 1 проблем... сенките под очите добре четох в интернет там с краставици и картофи и кво ли не ма не помагаи се почудих има ли някакъв друг начин или трябва някакви мазила и тем подобни и ако трябва какви (пробвал съм и със ЗДРАВ сън)
Има неща:
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1259&bih=585
Такова мисля, че ще помогне!Обаче не давам гаранция.
Има специални козметични процедури за такива случаи, но не са с кремове а се правят в салон от козметик.
повече моркови, тиква, почивка..![]()
От колко време имаш сенки под очите ?
Намали времето което прекарваш пред компютъра и телевизора.
Яж повече храни богати на витамин C и използвай витамин Е на капсули и кремове с витамин К, C и ретинол (не ги яж, мажи се с тях).
Взимай витамини А, Е, К и Б12.
Може да си направиш крем от доматен и лимонов сок, куркума на прах и брашно. Смесваш, нанасяш и отмиваш след 15 минути.
Кубче лед помага, свива капилярите, но ефекта е само временен, както и всяко друго студено нещо което слагаш под очите си.
Яж плодове и зеленчуци богати на бета каротени (спанак, моркови, папая, манго, тикви, сладки картофи, пъпеш, кайсии, зеле, ряпа).
Не консумирай твърде много захар и сол.
мен ми се получава поннякога като не съм спала мн
иначе се прикрива с грим и фдт..и не личи. може да опиташ :P
По-добре първо провери от къде идва проблема ти. Аз също имам от 4 години някъде, ходих къде ли не и най-накрая се оказа наследствено - тоест освен да го прикривам няма как да го оправя. Не знам дали разбрах правилно, но кожата ми е много бледа и тънка там. Същото може да е и с теб. Едва ли е от недоспиване. Ако наистина от доста време е това не може всеки ден да не спиш като хората.. Според мен е липса на витамини, по-добре опитай да приемаш такива каквито Rebirthing изброи, няма как да ти навредят. Или се консултирай със специалист, защото от тези студени работи, както преди мен каза ефекта е почти нулев и супер краткотраен. Ако не ти е наследствено, от родители или роднини, ще е глупаво да го прикриваш, по-добре се излекувай. Успех.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
еми сенки имам от доста време![]()
сигурно 1-2 години 2 дена вече се мажа с туй нещо -> http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1259&bih=585
и като че ли има ефект (малък но дече има) (мажа се сутрин и вечер дам за 1 седмица видях в 1 сайт) ако не помогне ще пробвамс това което каза Rebirthing