Забелязвам че почват да ми разстът косми под мишниците. Ако ги бръсна направо със самобръсначка или нещо друго трябва да се сложи (знам че задавам глупав въпрос![]()
)
със самобръсначка стават мн гъсти пробвай с кола маска или епилатор (мен лично мн ме боли с епилатора и почнаха да ми растът подкожни касъмчета и започнах със самобръсначката да действам)
Аз правя така: като си сложа душгел под душа,тогава минавам със самобръсначката за гладък резултат,иначе ми се наранява кожата,като е на сухо![]()
1. Самобръсначка + душ гел или сапун
2. Кола маска
3. Епилатор
С епилатор е мъчително сам/а да ги отстраняваш. Купи си кола маска и карай някой да помага с дърпането.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
айде благодаря на всички
Голяма мъка е с епилатор под мишниците.. може да пробваш все пак ако имаш желание...
а аз иначе използвам самобръсначка+гел за бръснене, понякога и кола маска
Самобръсначка
Не става по-големи и дебели, това е илюзия, същите са си.![]()
добре благодаря за отговорите може да се заключи
от не една козметичка съм чувала че мишниците не е хубаво да се обезкосмяват с кола маска или епилатор по-добрия вариант бил със самобръсначка защото под мишниците имало много жлези които при по упорит корен на косъма можело нещо да се повредят (маи не го обясних като хората но това съм чувала и това ви казвам)![]()