.
Отговор в тема
Страница 11 от 41 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1001
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    6Ок мерси,май ще е най-добре да не ям междинно.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    6Ок мерси,май ще е най-добре да не ям междинно.
    Не бе ядки или някой зеленчук може ...Гледай да ядеш през 3 4аса

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от ani942942
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    90 дневната диета е супер,но нещо май няма да успея...
    Мисля да продължа да си закусвам с плод,на обяд салата,а за вечеря кофичка мляко + тичане и упражнения.Дали е добре?Искам да сваля над 5 кг,в момента съм 170 - 58 кг. и проблемът ми е в корема
    Не е !!! Това са адскии малко калории... така освен да си забавиш метаболизма нищо друго няма да постигнеш и после като си минеш на нормалното хранене ще качиш още повече Тялото ти , за да функционира се нуждае г/д от 1500 ккал , а с това меню ти приемаш по-малко от 600 ккал
    Можеш ли да ми предложиш някаква друга такава?Гледах тази на titinkaa...Аз се отказах от 90 дневната просто,защото личната ми лекарка ми се скара и каза,че все още не ми е време за такива сериозни диети.

Да разбира се ....мм на колко си всъщност

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Можеш ли да ми предложиш някаква друга такава?Гледах тази на titinkaa...Аз се отказах от 90 дневната просто,защото личната ми лекарка ми се скара и каза,че все още не ми е време за такива сериозни диети.
    Тя хубаво ти се е скарала, но това, което имаш намерение да ядеш, е по- вредно от 90 дневната...
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от ani942942
    Да разбира се ....мм на колко си всъщност
    Почти 15.

Малка си за НВД .. За мозъка на човек е необходимо поне 50г въглехидрати ... Ти си подрастваща и трябва да ядеш приблизително 100 (за да не пълнееш) ..но поне гледай да си ги набавяш от полезни храни

Засега диетата върви добре Досега съм пила едно кафе и си направих 30мин аеробика и сега мисля да хапна 1 кисело мляко :P

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Град
    Пловдив
    Още съм на 90-дневната,и няма да я спирам,кантара се раздвижи и съм свалила 1,400кг

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз почвам лятно стягане.
    Тази седмица мисля да направя една диета , да се пречистя малко.
    Гледам да се храня здравословно , спортувам. Гледам да не ям вечер. Но от време на време си правя някоя по-драстична диета.
    Искам да сваля около 5 килограма до лятото , не че ми личат , напротив. Но някак си се харесвам по-слаба.

Мега фен Аватара на vagarious
    titinkaa колко време вече си на 90-дневната ?!

На мен днес ми е 5ти ден, като вчерашния просто не беше никак плодов,но по условие - продължавам.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Пловдив
    ^Еми днес ми е 13-я ден.На белтъци съм.
    З-ябълка
    О-Краставица,домат+сирене и 2 сварени яйца.
    В-салата+пилешко бутче

Здравейтее..
    Какво мислите за лунната диета?

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    При 90-дневната има някакви периоди на голям застой.
    Във втория цикъл бях свалила само 2 кг. и мислех да я спирам и точно след втория воден паднаха цели 3 кг.
    Така че и да не сваляте не се отчайвайте.
    Аз съм супер доволна че ми промени навиците на хранене, защото преди менюто ми беше ужасно.

смятай колко е здравословна тая диета да свалиш 3 кила извъднъж и тук е мястото да се замислиш дали са сланинки или нещо друго, но ваша си работа

Цитирай Първоначално написано от ri41
    смятай колко е здравословна тая диета да свалиш 3 кила извъднъж и тук е мястото да се замислиш дали са сланинки или нещо друго, но ваша си работа
    четох,че Лунната диета прочиства организма от токсините и задържаната вода.

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    При 90-дневната има някакви периоди на голям застой.
    Във втория цикъл бях свалила само 2 кг. и мислех да я спирам и точно след втория воден паднаха цели 3 кг.
    Така че и да не сваляте не се отчайвайте.
    Аз съм супер доволна че ми промени навиците на хранене, защото преди менюто ми беше ужасно.
    Да,мойте хр.навици също се промениха значително.А и си свалям - бавно,но славно.

Цитирай Първоначално написано от yeeee
    четох,че Лунната диета прочиства организма от токсините и задържаната вода.
    говоря за 90 дневната, за лунната знам

Голям фен Аватара на Ankh
    Интересно, кое при 90-дневната диета е нездравословно?
    Като се има предвид, че не се лишаваш от абсолютно никаква храна, не е нужно да ядеш до 5 часа и то само по 1 кофичка мляко на ден, примерно както повечето пишещи тук правят, за да отслабнеш.
    Приемаш плодове и зеленчуци всеки ден. Месо, ядки и т.н.

Аз за себе си изчислявах по една таблица и приемах на ден около 1500 калории, което е перфектно за мене лично и то без да се лишавам от каквато и да е храна и без никакво ограничение на порциите.

Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Като се има предвид, че не се лишаваш от абсолютно никаква храна, не е нужно да ядеш до 5 часа и то само по 1 кофичка мляко на ден, примерно както повечето пишещи тук правят, за да отслабнеш.

Аз за себе си изчислявах по една таблица и приемах на ден около 1500 калории, което е перфектно за мене лично и то без да се лишавам от каквато и да е храна и без никакво ограничение на порциите.
    няма смисъл да спорим, всеки има гледна точка, аз казвам, че диетата не е здравословна, сваляш кг, после спираш и после извъднъж сваляш 5 кила, кое му е здравословно? поносимото за организма е мах 1 кг на седмица говоря за постепенно сваляне, не за периоди на застой и задържане и не знам си още какви периоди, като спреш диетата и почнеш да се тъпчеш както преди и пак ще качиш.

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Някой да е чувал или да знае дали има странични ефекти от тази 90 дневна диета?Като например обриви?

Не съм чувала,но по МОЕ лично мнение - диетата/режимът няма да е причина за обрив,освен ако ти нямаш алергия към дадена храна.Със или без 90 дневната -ядеш ли нещо,което не ти понася, ще се получи страничен ефект.Но като цялоо .. мне,не мисля.Просто се яде разделно,а не нещо определено,нещо особено или сложно. Но не знам все пак,МОЕ мнение е.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Понеже са ме питали 2 момичета, макар и със закъснение отговарям - тежа 40 кг. Не казвам че имам лошо тяло. Но винаги има с какво да се подобри. Искам да се стегна и да махна целулит и такива неща - затова са 2те седмици на плодове. Аз си се чуствам добре на този режим, кат осе има впредвид, че го правя над 1 година

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ankh

няма смисъл да спорим, всеки има гледна точка, аз казвам, че диетата не е здравословна, сваляш кг, после спираш и после извъднъж сваляш 5 кила, кое му е здравословно? поносимото за организма е мах 1 кг на седмица говоря за постепенно сваляне, не за периоди на застой и задържане и не знам си още какви периоди, като спреш диетата и почнеш да се тъпчеш както преди и пак ще качиш.
    ^Не съм съгласна с теб,защото миналия път като я спазвах и като я свърших,си ядях като преди,смесвах всички храни,и не съм си върнала килограмите.

Голям фен Аватара на DesSsi
    Искам да попитам , знам че е мега вредното, но ако ям плодове и пия чай ии карам велоаргометър, ще мога ли за 3 седмици да сваля 10 кг ?
    Съдбата помага на смелите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си