- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
6Ок мерси,май ще е най-добре да не ям междинно.
Не бе ядки или някой зеленчук може ...Гледай да ядеш през 3 4асаПървоначално написано от titinkaa
Можеш ли да ми предложиш някаква друга такава?Гледах тази на titinkaa...Аз се отказах от 90 дневната просто,защото личната ми лекарка ми се скара и каза,че все още не ми е време за такива сериозни диети.Първоначално написано от ani942942
Да разбира се ....мм на колко си всъщност![]()
Тя хубаво ти се е скарала, но това, което имаш намерение да ядеш, е по- вредно от 90 дневната...Първоначално написано от brutaLxxbunny
always late but worth the wait!
Малка си за НВД .. За мозъка на човек е необходимо поне 50г въглехидрати ... Ти си подрастваща и трябва да ядеш приблизително 100 (за да не пълнееш) ..но поне гледай да си ги набавяш от полезни храни![]()
Засега диетата върви добреДосега съм пила едно кафе и си направих 30мин аеробика и сега мисля да хапна 1 кисело мляко :P
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Още съм на 90-дневната,и няма да я спирам,кантара се раздвижи и съм свалила 1,400кг![]()
Аз почвам лятно стягане.
Тази седмица мисля да направя една диета , да се пречистя малко.
Гледам да се храня здравословно , спортувам. Гледам да не ям вечер. Но от време на време си правя някоя по-драстична диета.
Искам да сваля около 5 килограма до лятото , не че ми личат , напротив. Но някак си се харесвам по-слаба.
titinkaa колко време вече си на 90-дневната ?!
На мен днес ми е 5ти ден, като вчерашния просто не беше никак плодов,но по условие - продължавам.![]()
Big or small, lies are lies!
^Еми днес ми е 13-я ден.На белтъци съм.
З-ябълка
О-Краставица,домат+сирене и 2 сварени яйца.
В-салата+пилешко бутче
Здравейтее..
Какво мислите за лунната диета?![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
При 90-дневната има някакви периоди на голям застой.
Във втория цикъл бях свалила само 2 кг. и мислех да я спирам и точно след втория воден паднаха цели 3 кг.
Така че и да не сваляте не се отчайвайте.
Аз съм супер доволна че ми промени навиците на хранене, защото преди менюто ми беше ужасно.
смятай колко е здравословна тая диета да свалиш 3 кила извъднъж и тук е мястото да се замислиш дали са сланинкиили нещо друго, но ваша си работа
четох,че Лунната диета прочиства организма от токсините и задържаната вода.Първоначално написано от ri41
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Да,мойте хр.навици също се промениха значително.А и си свалям - бавно,но славно.Първоначално написано от billytalent
![]()
![]()
говоря за 90 дневната, за лунната знамПървоначално написано от yeeee
Интересно, кое при 90-дневната диета е нездравословно?
Като се има предвид, че не се лишаваш от абсолютно никаква храна, не е нужно да ядеш до 5 часа и то само по 1 кофичка мляко на ден, примерно както повечето пишещи тук правят, за да отслабнеш.
Приемаш плодове и зеленчуци всеки ден. Месо, ядки и т.н.
Аз за себе си изчислявах по една таблица и приемах на ден около 1500 калории, което е перфектно за мене лично и то без да се лишавам от каквато и да е храна и без никакво ограничение на порциите.
няма смисъл да спорим, всеки има гледна точка, аз казвам, че диетата не е здравословна, сваляш кг, после спираш и после извъднъж сваляш 5 кила, кое му е здравословно? поносимото за организма е мах 1 кг на седмица говоря за постепенно сваляне, не за периоди на застой и задържане и не знам си още какви периоди, като спреш диетата и почнеш да се тъпчеш както преди и пак ще качиш.Първоначално написано от Ankh
Някой да е чувал или да знае дали има странични ефекти от тази 90 дневна диета?Като например обриви?
Не съм чувала,но по МОЕ лично мнение - диетата/режимът няма да е причина за обрив,освен ако ти нямаш алергия към дадена храна.Със или без 90 дневната -ядеш ли нещо,което не ти понася, ще се получи страничен ефект.Но като цялоо .. мне,не мисля.Просто се яде разделно,а не нещо определено,нещо особено или сложно.Но не знам все пак,МОЕ мнение е.
![]()
Понеже са ме питали 2 момичета, макар и със закъснение отговарям - тежа 40 кг. Не казвам че имам лошо тяло. Но винаги има с какво да се подобри. Искам да се стегна и да махна целулит и такива неща - затова са 2те седмици на плодове. Аз си се чуствам добре на този режим, кат осе има впредвид, че го правя над 1 година
^Не съм съгласна с теб,защото миналия път като я спазвах и като я свърших,си ядях като преди,смесвах всички храни,и не съм си върнала килограмите.Първоначално написано от ri41
Искам да попитам , знам че е мега вредното, но ако ям плодове и пия чай ии карам велоаргометър, ще мога ли за 3 седмици да сваля 10 кг ?
Съдбата помага на смелите !