- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
^Закуска-филийка пълнозърнест хляб+сирене/кашкавал
Междинно-ябълка
Обяд-краставица+сирене(може и домати,но на мен сега не ми харесват).
Следобед-ябълка
Вечеря-всякаква манджа,но без пържено,панирано,и мазно
13кг за месец и половина бях свалила
аз от понеделник тръгвам на фитнес!![]()
абе може да ми се смеете, ама ми донесоха едно на ейвън от тия за стягане, ползвам го от месец и има разлика, damn![]()
иначе с фитнеса ще започна и някъв режим.. искам да сваля 5та кг, които ме мъчат от 100 години![]()
Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..
titinkaa, това всеки ден ли го яде?И не си ли върна килограмите после?Ако не си - значи поздравления за добрите резултати и най-вече волята!![]()
Пуканките са строго забранени при 90 дневната диета!!!
В тях има прекалено много масло/мазнини и сол
В предната тема някой беше питал за сладката царевица - и тя не е позволена,защото има захар,но ако не спазвате режима стриктно може да хапнете малко.
И аз скоро почвам с режима (90 дневната диета),но чакам да замина на лекции в Русе за да нямам толкова много изкушения![]()
Между другото при мен апетита винаги е липсвалПроблемът ми е,че ям по веднъж на ден и то винаги след 20ч. и като за капак все хапвам по някой сандвич
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Значи от сутрин до следобед включително се яде всеки ден едно и също,само всеки ден вечерята е различна,квото искаш ядеш,но да не е пържено,панирано и мазно.За предпочитане е варено,задушено,печено,по-голям и по-бърз резултат ще има.Първоначално написано от stelkastel
А сладко може да се яде в седмицата 1 път по 1-2 лентички черен шоколад.А килограмите не си ги върнах,чак зимата качих само 3-4кг,иначе другите ги задържах.
Не знам какъв ефект ще има,аз лично не бих заменила хляба за Фитнесс.Първоначално написано от Me4encety
Аз съм забелязала,че често пишеш,че си отслабнала по 10-15 кг или по 5-6 кг от дадена диета.Не мога да разбера дали си вр1щаш кг и отслабваш наново или отслабваш след като си отслабнала![]()
[b] Was tust du,Was f
В петък ми беше белтъчен, но в събота пак ми се наложи да ям месо и го направих и него белтъчен.. Дали трябва да си ги продължа тази седмица така 2 по 2: 2 въглехидратни.. и т.н. или да са си както трябва по 1 ?
Sve sto je srcu drago daleko je..
Връщам си по 1-2-3кг и пак наново почвам.Първоначално написано от gabito1995
Mи то цялата тема е примерно меню![]()
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Закуска: Пържени картофи + 4 кюфтета с 5 филии хляб.
Обяд: Голям макбургер с кетчуп и майонеза.
Следобедно хранене: 2 големи дюнера.
Вечеря: половин хляб с голяма свинска пържола с гарнитура пържени картофи с майонеза.
Идеалната диета.
Първоначално написано от NaOH
![]()
![]()
T'ва ако го ям ще ми стигне за поне 3 дена
![]()
![]()
(стига да не ям друго де ... ако ям и друго сигурно ще е за 5)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
От 82-3кг станах 73кг.Първоначално написано от t1n4e7o
titinkaa аз днес изкарах един такъв ден от твоята диета и съм доволна.Смисъл, мислех, че ще се прецакам, но не - е, хапнах малко сладко по разбираеми причини, но като цяло мина супер.Продължавам.
![]()
![]()
Радвам се. И аз тея дни пак ще го почвам.
сладкото ми е голям враг, преди малко изядох много малко парче тиквеник, ама много ми е виновно![]()
t1n4e7o ще споделиш ли какви упражнения правиш?
Аз си мислех, че става въпрос за някакви упражнения от нетаПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Иначе и аз от утре тръгвам на фитнес.
Здравейте, видях темата и реших да попитам тук, за да не пускам нова.. От 4 дни съм на 90 дневната диета, и въпроса ми е следния: Проблем ли е, че в седмицата имам време само за 3 тренировки? :/