- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Решила съм до лятото да си стегна корема. Започнах всеки ден 3*50 коремни преси. Трябва ли да спазвам някакви диети, ако да може ли да ми препоръчате? Също и други упражнения за корема?
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Това според мен е нечовешки глад...И да свалиш,като почнеш да се храниш,ще си ги върнеш,то трябва да има и захранване след тия ябълки.Първоначално написано от DesSsi
Според мен е тъпо.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мхм затова менюто ти е точно такова,защото е тъпоПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
хах явно си видяла поста ми от менютатаПървоначално написано от britzy
Аз съм на 90 дневната и вчера ми беше воден ден...за това е и такова...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Окей-съжалявам тогава![]()
Значи сега ще ви кажа аз как отслабнах- около 2 месеца постепенно и свалих 9 кг ! Не пазя някакви диети-броя калорийте, гледам да не надвишават 600 на ден. Правих доста коремни първия месец, като слагам от онова фолиото, просзачното и корема се поти за допълнителен ефект- става като тея коланите от топ шоп.После вече се поспрях и сега малко по-малко смъквам както и с тренировка. Не ядох сладко, мазно, хляб и не пих газирано. Никакви диети-просто гледам какво ям
![]()
Ти си болна-за диета трябва около 1200 да се приемат-ох ами като умреш никой няма да ти е виновен.Първоначално написано от jakinkka
Аз разлика не виждам,само дето леко са ти по изпъкнали кокалите.
Ох от днес мисля да почвам 90 дневната диета и ми е много напрегнато.Само,че имам въпрос.Както пише закуска и обяд и тн. могат ли да се пропускат ? Примерно само закуска и вечеря без обяд или трябва да се обядва задължително ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Някой, който е правил диетата на Боряна може ли да каже колко кг е бил като е започнал и след това ?
Съдбата помага на смелите !
Не е препоръчително да пропускаш.Първоначално написано от SlowDownBaby
С тая диета хем може да си докараш някой гастрит,хем и ако свалиш после двойно ще си ги качиш!Първоначално написано от DesSsi
^ Точно так а, на Боряна мини, че после да качиш 10 кг отгоре... Що не мислите малко.. храни се здравослочно с храни, които павно се разграждат и те държат сита повече време, овесени ядки ,мюсли и тн, направи си режим (хран + спорт/ упражнения) не е толкова трудно.Вие искате да седите гладни и да отслабвате , че и на всичко отгоре да сте здрави , е да ама не
Прочетох, че jakinkka споделя " гениалния " си начин на отслабване ,който заявява така , сякаш се гордее с него.![]()
Да , няма нищо лошо постепенно да свалиш 9кг. за два месеца , но да приемаш по 600 калории само дневно мога да кажа от опит , че не остава след това без последици.
Миналата година свалих точно 10кг. за около два месеца , примайки пак толкова калории- не повече от 600 , като често са били и по-малко, само дето разликата е в това , че аз изгарях поне по 500 ежедневно на велоергометъра - с две думи луда работа !![]()
Свалих това , което исках , но после си имах / имам здравословни проблеми.![]()
To infinity and beyond.
Infinity, винаги съм се чудила какво става около теб. имам предвид колко кг си била, защо си решила, че искаш да сваляш ( смисъл била си пълничка или..), на някаква специална диета ли си била, как си успяла да изгладиш този режим и най-чудното ми е било - никога ли не си позволяваш да хапнеш нещо „вредно„ - шоколад, бисквити, пица, пържени картофки.
![]()
![]()
Инфинити разкажи малко, имаше ли йо-йо
Не , никога не съм била пълничка , но просто в един момент самата аз така се усетих. Никога не съм била повече от 45-46 кг. , а в един момент стъпвам на кантара и гледам - 50 кг !![]()
![]()
![]()
Изобщо не са много , но аз едни килограми, винаги съм си поддържала и малко се стреснах , а и тогава си ги бях качила от нездравословна хранене, та реших , че мога да просто да спра да се храня така и да си ям само здравословна храна.
Да , обаче се вманиачих в цялата тая работа и спрях драстично доооста храни - ограничих се само до някви мизерни ябълка и кисело мляко.
Смъкнах неусетно , а след това реших , че започвам да се храня супер здравословно.![]()
Йо-Йо ефект не е имало , въпреки че аз по едно време , когато бях станала стряскащи килгорами / !!! /започнах да ям доста храна.
Пак беше здравословна , но беше често и винаги солидно количество.
Така си държа оттогава едни килограми и това е.
И само да не забравя да спомена , че на мен метаболизма винаги ми е бил СУПЕР бърз , ама наистина много.![]()
Изградих си с удоволствие тоя режим на хранене и си ми е приятно да си го спазвам. Винаги ям това , което ми се яде без да се ограничавам.
Нездравословните храни ама изобщо не ме привличат .![]()
Ако ми се прияде нещо сладко , което разбира се става то е или натурален шоколад , или домашен йогурт / мюсли бар пак домашен.
Абе , отвикнала съм на боклуците от магазините.![]()
To infinity and beyond.
^ и при мен беше нещо такова. Един ден преди около 2 години се качвам на кантара и виждам 47 ( при ръст 156-57) и ме обзе някаква паника. Уж здравословно почнах да се храня, докато по едно време ядях само по една ябълка на ден и не усещах глад- докарах си адски много проблеми и бях станала наистина плашещи килограми и вида ми не беше особено приятен. Сега се опитвам да се храна наистина здравословно и си поддържам 40 +/- 1кг.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да , наистина е много неприятно , когато не можеш да усетиш къде е тая тъънка граница между здравословното тегло и това , което искаш да постигнеш , като резултат.
Аз цифри не споменах , защото се срамувам от тях.![]()
Срамувам се от себе си , че съм допуснала такова нещо да се случи с тялото ми , с организма ми.
За ръст 175 имах период / най-тежкия / , в който бях 38кг !!![]()
Беше ужасна , защото аз самата знаех , че трябва да се храня , а нито усещах глад , аз дори бях отвикнала да се храня с прибори , защото за ябълката и млякото не бяха нужни кой знае какви.![]()
Точно преди една година започна тоя ад и дори сега като се сещам тръпки ме побиват.Добре , че свърши , защото в противен случай със сигурнст щях да свърша в клиника.
![]()
To infinity and beyond.
Важното е, че поне си го осъзнала и аз също![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Наистина е така,като почнеш да сваляш и си викаш "Аз знам къде да спра!",да ама не е така,всеки свиква с новия си начин на хранене,и си продължава така,докато не стигне тея плашещи кг,за които вие говорите.И аз имам познати момичета,които така са се вманиачили,което не е никак здравословно.
И аз си докарах гастрит,и то не само от спазване на всякакви диети,ами и от много пиене на антибиотици,те ме съсипаха и докараха до т'ва положение.И сега дори да спазвам диета,ще е една,а не като преди тоя месец една другия месец друга,то организма се побърква.Та и аз сега чакам март-април месец да стане,да излезнат доматите и краставиците,и си продължавам режима,защото при гастрита трябва да се поддържа здравословно ниво на кг-те.
не съм сигурна дали тук трябва да питам ... значи аз съм 56 кг/162
и бих искала да смъкна 3-4 кг та от днес тръгвам на тренировки - 3 пъти в седмицата + някоя събота и неделя може също да ходя и съм си изградила режим на хранене та искам да питам дали е добър и дали ще успея да отслабна . Режима ми е (втора смяна съм)
Закуска : кисело мляко +мюсли
Обяд: супа (чашка маги) + 2 препечени филийки
следобед (към 4): плод
Вечеря : салата /кисело мляко
Аз и попринцип така се храня ,но ям и доста сладко и други неща и като ги изкюча става това меню. По принцип е малко еднообразно ,но има дост храни ,които не обичам да ям.![]()
^Добре е менюто,но на мястото на супата Маги замести със зеленчук и 1 филия хляб.
ти си била луда бе 175 и 50 кила-супер мерки даже са под нивото според мен, трябва да си 55, изобщо не разбирам защо си тръгнала да слабеешПървоначално написано от Infinity