.
Отговор в тема
Страница 5 от 41 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1001
    Решила съм до лятото да си стегна корема. Започнах всеки ден 3*50 коремни преси. Трябва ли да спазвам някакви диети, ако да може ли да ми препоръчате? Също и други упражнения за корема?
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Какво мислите за отслабването с чай и ябълки ?
    Четох доста за него и се питам наистина ли има толкова голям ефект ?
    Който знае нещо или е пробвал да сподели !
    Това според мен е нечовешки глад...И да свалиш,като почнеш да се храниш,ще си ги върнеш,то трябва да има и захранване след тия ябълки.
    Според мен е тъпо.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Това според мен е нечовешки глад...И да свалиш,като почнеш да се храниш,ще си ги върнеш,то трябва да има и захранване след тия ябълки.
    Според мен е тъпо.
    Мхм затова менюто ти е точно такова,защото е тъпо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на zoreto
    а да попитам ще ми пречи ли нещо на диетата ако в чая си слагам мед ?
    не, ти няма да слагап по 5 тона менд, 1 л смятам ,че е нормално

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Според мен е тъпо.
    Мхм затова менюто ти е точно такова,защото е тъпо
    хах явно си видяла поста ми от менютата
    Аз съм на 90 дневната и вчера ми беше воден ден...за това е и такова...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Окей-съжалявам тогава

Значи сега ще ви кажа аз как отслабнах- около 2 месеца постепенно и свалих 9 кг ! Не пазя някакви диети-броя калорийте, гледам да не надвишават 600 на ден. Правих доста коремни първия месец, като слагам от онова фолиото, просзачното и корема се поти за допълнителен ефект- става като тея коланите от топ шоп. После вече се поспрях и сега малко по-малко смъквам както и с тренировка. Не ядох сладко, мазно, хляб и не пих газирано. Никакви диети-просто гледам какво ям

Град
    Цитирай Първоначално написано от jakinkka
    Значи сега ще ви кажа аз как отслабнах- около 2 месеца постепенно и свалих 9 кг ! Не пазя някакви диети-броя калорийте, гледам да не надвишават 600 на ден][/URL]

Ти си болна-за диета трябва около 1200 да се приемат-ох ами като умреш никой няма да ти е виновен.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз разлика не виждам,само дето леко са ти по изпъкнали кокалите.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ох от днес мисля да почвам 90 дневната диета и ми е много напрегнато.Само,че имам въпрос.Както пише закуска и обяд и тн. могат ли да се пропускат ? Примерно само закуска и вечеря без обяд или трябва да се обядва задължително ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на DesSsi
    Някой, който е правил диетата на Боряна може ли да каже колко кг е бил като е започнал и след това ?
    Съдбата помага на смелите !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Ох от днес мисля да почвам 90 дневната диета и ми е много напрегнато.Само,че имам въпрос.Както пише закуска и обяд и тн. могат ли да се пропускат ? Примерно само закуска и вечеря без обяд или трябва да се обядва задължително ?
    Не е препоръчително да пропускаш.

Град
    Пловдив
    Някой, който е правил диетата на Боряна може ли да каже колко кг е бил като е започнал и след това ?
    С тая диета хем може да си докараш някой гастрит,хем и ако свалиш после двойно ще си ги качиш!

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ Точно так а, на Боряна мини, че после да качиш 10 кг отгоре... Що не мислите малко.. храни се здравослочно с храни, които павно се разграждат и те държат сита повече време, овесени ядки ,мюсли и тн, направи си режим (хран + спорт/ упражнения) не е толкова трудно.Вие искате да седите гладни и да отслабвате , че и на всичко отгоре да сте здрави , е да ама не

Мега фен Аватара на Infinity
    Прочетох, че jakinkka споделя " гениалния " си начин на отслабване ,който заявява така , сякаш се гордее с него.
    Да , няма нищо лошо постепенно да свалиш 9кг. за два месеца , но да приемаш по 600 калории само дневно мога да кажа от опит , че не остава след това без последици.
    Миналата година свалих точно 10кг. за около два месеца , примайки пак толкова калории- не повече от 600 , като често са били и по-малко, само дето разликата е в това , че аз изгарях поне по 500 ежедневно на велоергометъра - с две думи луда работа !
    Свалих това , което исках , но после си имах / имам здравословни проблеми.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Infinity, винаги съм се чудила какво става около теб . имам предвид колко кг си била, защо си решила, че искаш да сваляш ( смисъл била си пълничка или..), на някаква специална диета ли си била, как си успяла да изгладиш този режим и най-чудното ми е било - никога ли не си позволяваш да хапнеш нещо „вредно„ - шоколад, бисквити, пица, пържени картофки.

Инфинити разкажи малко, имаше ли йо-йо

Не , никога не съм била пълничка , но просто в един момент самата аз така се усетих. Никога не съм била повече от 45-46 кг. , а в един момент стъпвам на кантара и гледам - 50 кг !
    Изобщо не са много , но аз едни килограми, винаги съм си поддържала и малко се стреснах , а и тогава си ги бях качила от нездравословна хранене, та реших , че мога да просто да спра да се храня така и да си ям само здравословна храна.
    Да , обаче се вманиачих в цялата тая работа и спрях драстично доооста храни - ограничих се само до някви мизерни ябълка и кисело мляко.
    Смъкнах неусетно , а след това реших , че започвам да се храня супер здравословно.
    Йо-Йо ефект не е имало , въпреки че аз по едно време , когато бях станала стряскащи килгорами / !!! /започнах да ям доста храна.
    Пак беше здравословна , но беше често и винаги солидно количество.
    Така си държа оттогава едни килограми и това е.
    И само да не забравя да спомена , че на мен метаболизма винаги ми е бил СУПЕР бърз , ама наистина много.
    Изградих си с удоволствие тоя режим на хранене и си ми е приятно да си го спазвам. Винаги ям това , което ми се яде без да се ограничавам.
    Нездравословните храни ама изобщо не ме привличат .
    Ако ми се прияде нещо сладко , което разбира се става то е или натурален шоколад , или домашен йогурт / мюсли бар пак домашен.
    Абе , отвикнала съм на боклуците от магазините.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ и при мен беше нещо такова. Един ден преди около 2 години се качвам на кантара и виждам 47 ( при ръст 156-57) и ме обзе някаква паника. Уж здравословно почнах да се храня, докато по едно време ядях само по една ябълка на ден и не усещах глад- докарах си адски много проблеми и бях станала наистина плашещи килограми и вида ми не беше особено приятен. Сега се опитвам да се храна наистина здравословно и си поддържам 40 +/- 1кг.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Да , наистина е много неприятно , когато не можеш да усетиш къде е тая тъънка граница между здравословното тегло и това , което искаш да постигнеш , като резултат.
    Аз цифри не споменах , защото се срамувам от тях.
    Срамувам се от себе си , че съм допуснала такова нещо да се случи с тялото ми , с организма ми.
    За ръст 175 имах период / най-тежкия / , в който бях 38кг !!
    Беше ужасна , защото аз самата знаех , че трябва да се храня , а нито усещах глад , аз дори бях отвикнала да се храня с прибори , защото за ябълката и млякото не бяха нужни кой знае какви.
    Точно преди една година започна тоя ад и дори сега като се сещам тръпки ме побиват. Добре , че свърши , защото в противен случай със сигурнст щях да свърша в клиника.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на mynichka
    Важното е, че поне си го осъзнала и аз също
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Пловдив
    Наистина е така,като почнеш да сваляш и си викаш "Аз знам къде да спра!",да ама не е така,всеки свиква с новия си начин на хранене,и си продължава така,докато не стигне тея плашещи кг,за които вие говорите.И аз имам познати момичета,които така са се вманиачили,което не е никак здравословно.
    И аз си докарах гастрит,и то не само от спазване на всякакви диети,ами и от много пиене на антибиотици,те ме съсипаха и докараха до т'ва положение.И сега дори да спазвам диета,ще е една,а не като преди тоя месец една другия месец друга,то организма се побърква.Та и аз сега чакам март-април месец да стане,да излезнат доматите и краставиците,и си продължавам режима,защото при гастрита трябва да се поддържа здравословно ниво на кг-те.

не съм сигурна дали тук трябва да питам ... значи аз съм 56 кг/162
    и бих искала да смъкна 3-4 кг та от днес тръгвам на тренировки - 3 пъти в седмицата + някоя събота и неделя може също да ходя и съм си изградила режим на хранене та искам да питам дали е добър и дали ще успея да отслабна . Режима ми е (втора смяна съм)
    Закуска : кисело мляко +мюсли
    Обяд: супа (чашка маги) + 2 препечени филийки
    следобед (към 4): плод
    Вечеря : салата /кисело мляко
    Аз и попринцип така се храня ,но ям и доста сладко и други неща и като ги изкюча става това меню. По принцип е малко еднообразно ,но има дост храни ,които не обичам да ям.

Град
    Пловдив
    ^Добре е менюто,но на мястото на супата Маги замести със зеленчук и 1 филия хляб.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Не , никога не съм била пълничка , но просто в един момент самата аз така се усетих. Никога не съм била повече от 45-46 кг. , а в един момент стъпвам на кантара и гледам - 50 кг !
    Изобщо не са много , но аз едни килограми, винаги съм си поддържала и малко се стреснах , а и тогава си ги бях качила от нездравословна хранене, та реших , че мога да просто да спра да се храня така и да си ям само здравословна храна.
    Да , обаче се вманиачих в цялата тая работа и спрях драстично доооста храни - ограничих се само до някви мизерни ябълка и кисело мляко.
    Смъкнах неусетно , а след това реших , че започвам да се храня супер здравословно.
    Йо-Йо ефект не е имало , въпреки че аз по едно време , когато бях станала стряскащи килгорами / !!! /започнах да ям доста храна.
    Пак беше здравословна , но беше често и винаги солидно количество.
    Така си държа оттогава едни килограми и това е.
    И само да не забравя да спомена , че на мен метаболизма винаги ми е бил СУПЕР бърз , ама наистина много.
    Изградих си с удоволствие тоя режим на хранене и си ми е приятно да си го спазвам. Винаги ям това , което ми се яде без да се ограничавам.
    Нездравословните храни ама изобщо не ме привличат .
    Ако ми се прияде нещо сладко , което разбира се става то е или натурален шоколад , или домашен йогурт / мюсли бар пак домашен.
    Абе , отвикнала съм на боклуците от магазините.
    ти си била луда бе 175 и 50 кила-супер мерки даже са под нивото според мен, трябва да си 55, изобщо не разбирам защо си тръгнала да слабееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си