.
Отговор в тема
Страница 1 от 41 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1001
    Мега фен Аватара на vagarious

ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6

Първа тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=295393

Втора тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...86401584eeca08

Трета тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...326281&start=0

Четвърта тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Пета тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=360527

Хайде, давайте идейки, поне първата страница да запълним и вече после всичко както трябва.
    Аз се записвам от утре.

Кофичка кисело мляко + мюсли за закуска и деня започва прекрасно!

закуска-филийка с катък и домат
    обяд-зелена салата със яйце, крутони и зехтин, една пил пържола
    вечеря- картофи на фурна, сирене и пуешко филе
    за десерт- портокал и мандарина

аз още си нямам апетит, но така поне ям по-малко, преди ядях много повече, днес ми се дояде сладко но изпих едно кафе с мляко и една ч.л захар и ми се мина желанието, което преди не се е случвало, преди каквото и да ям искам още и още, а сега с малко се засищам, нз на какво се дължи, но се радвам

Днес ми е 4-ти ден - плодов.
    8:00 - 1 банан
    10:30 - 2 мандарини
    12:00 - 1 грейпфрут
    15:30 - 1 портокал
    17:30 - 1 грейпфрут
    19:30 - 1 ябълка
    Според мен беше доста, но важното е, че издържах!
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от KotQncU
    Днес ми е 4-ти ден - плодов.
    8:00 - 1 банан
    10:30 - 2 мандарини
    12:00 - 1 грейпфрут
    15:30 - 1 портокал
    17:30 - 1 грейпфрут
    19:30 - 1 ябълка
    Според мен беше доста, но важното е, че издържах!
    и аз единия плодов го издържах и на втория вече ми стана лошо (буквално..виеше ми се свят..бях като парцал) и се отказах от тази диета..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на Me4encety
    аз искам да отслабна,но не мога да си намеря свястна диета,а 90 дневната не мога да я издържа просто.така че някой ако може да каже изпитане диета ще съм му много благодарна

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Аз все искам да започна някакъв режим за да отслабна, ама все се отказвам! Обаче, мисля от днес вече да започна и да не се отказвам! Имам един филм изтеглен от замунда с тае бо. Ще почна пилатес упражненията. В училище ще трябва да помисля какво да ям...

/offtopic

Хора, при 90 дневната, пуканките в кой ден се ядат?

Супер фен Аватара на Me4encety
    мисля,че би трябвало да са във въглехидратния

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    мисля,че би трябвало да са във въглехидратния
    да царевицата е въглехидрат, м/у другото бих предпочела варена царевичка пред пуканки

Но царевицата е в деня за варива?!
    Както и да е, мисля, че не могат да се ядат въобще, защото - белтъчина + варива = fail.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Царевицата е в бобовия ден,следователно и пуканките са тогава.

Маслото е белтъчина => пуканките не са позволени.

След като направих 90 дневната за 40 дена отслабнах 7-8 кг,но после си върнах 2.Мисля,че идеалното тегло за моят ръст е 45/47 кг.Трябва да отслабна още около 10 кг.Според вас Диетата на Боряна добра алтернатива ли е?
    [b] Was tust du,Was f

Това е най-малоумният, небалансиран и идиотски режим, който някой може да направи. Всъщност е втори след пълния глад.

И при възстановяване на нормалните хранителни навици, съм 99% сигурна, че всички килограми ще бъдат качени обратно.

Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Това е най-малоумният, небалансиран и идиотски режим, който някой може да направи. Всъщност е втори след пълния глад.

И при възстановяване на нормалните хранителни навици, съм 99% сигурна, че всички килограми ще бъдат качени обратно.
    точно това постоянно го повтарям и аз, gabito1995 ограничи храната, изключи тестеното, мазно, газирано, пържено, тежки меса, всякакви фабрикати и сладкото до минимум, без него още по-добре, най-много веднъж седмично парче шоколад или хапвай мед, филиийка две пълнозърнест хляб може сутрин, и по ранна вечеря до 19 ч, междинни хранения ако огладнееш с плодове и кисело мляко, чайове с мед и някакъв спорт и много ходене пеш поне час на ден, вода не се насилвай да пиеш много и ще видиш че до април, май ще си бомба, стига с тези тъпи диети

Аз тренирам 3 часа в седмицата,но скоро(когато се стопли) ще тренирам още нещо.На ден ходя повече от 1 ч.Вкъщи поначало вечеряме към 19:30,най-късно 20:00.Аз ям само бяло пилешко месо и филета(мисля,че те спадат към "леките" меса).Само трябва да спра сладкото(може би,както каза 1-2 парчета черен шоколад на седмица).
    За закуска не обичам да ям,но знам,че е по-добре за закуска да ям най-много.
    Една филия с пуешко филе и кашкавал на грил става ли?(на пълнозърнест хляб)?Ако може ми кажете идеи за меню,тоест храни,който е добре да консумирам за обяд,вечеря,закуска...Межди но аз не ям много и то ако ям ще е портокал или мандарина.
    [b] Was tust du,Was f

Цитирай Първоначално написано от gabito1995
    Аз тренирам 3 часа в седмицата,но скоро(когато се стопли) ще тренирам още нещо.На ден ходя повече от 1 ч.Вкъщи поначало вечеряме към 19:30,най-късно 20:00.Аз ям само бяло пилешко месо и филета(мисля,че те спадат към "леките" меса).Само трябва да спра сладкото(може би,както каза 1-2 парчета черен шоколад на седмица).
    За закуска не обичам да ям,но знам,че е по-добре за закуска да ям най-много.
    Една филия с пуешко филе и кашкавал на грил става ли?(на пълнозърнест хляб)?Ако може ми кажете идеи за меню,тоест храни,който е добре да консумирам за обяд,вечеря,закуска...Межди но аз не ям много и то ако ям ще е портокал или мандарина.
    да две филийки пълнозърнест хляб с пуешко пилешко, кашкавал или сирене е идеална закуска, дори има такива режими, чувала съм че сутрин може дори баница, солети или тестени неща да ядеш, на обяд салата+месо, вечеря-млека, яйца, салати, плодове и най-късно в 6 вечеря, но това е само пример, кафе ако пиеш да е с мед или мляко, знам, че плодове не се ядат след обяд или след 15 ч , не го спазвам, често ям плод за вечеря и добре си свалям, най-важното е ограничаването в храната и движението, другото са мании и втълпявания на хора болни на тема диети

Мислиш ли, че ще ти е трудно да спазваш режим, подобен на 90-дневната диета?
    Защото за мен това е най-добрият начин за отслабване - балансиран и не действа зле на психиката.

Но ми звучиш леко анорексично. Колко си висока?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ri41,ти спазваше нещо като моя режим нали,ако не се лъжа,колко си свалила до сега?!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ri41,ти спазваше нещо като моя режим нали,ако не се лъжа,колко си свалила до сега?!
    охх дати не помня, когато се заех сериозно, но бях 55 сега 46, обаче без никакъв хляб и ядене до 6, последните 3/4 кила паднаха по-бързо защото ям малко, нямам апетит, в темата за менюта съм писала всеки ден погледни ако искаш

Град
    Plovdiv
    Мммм...моми4ета аз днес сам на чушки сас сирене и черен шоколад... ако имам ефект ще ви кажа...

Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    Мислиш ли, че ще ти е трудно да спазваш режим, подобен на 90-дневната диета?
    Защото за мен това е най-добрият начин за отслабване - балансиран и не действа зле на психиката.

Но ми звучиш леко анорексично. Колко си висока?
    Ако питаш мене - 160/162 см.
    [b] Was tust du,Was f

Повече от фен Аватара на stelkastel
    titinkaa , кой е твоят режим, че съм ''нова бранша'' и още не съм запозната?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си