Станаха доста големи глупости в живота ми напоследък и за жалост те станаха по едно и съшо време...Така ... ще говоря по същество....Има едно момиче ,с което бяхме заедно и поне аз чувствах любов...истинска...и така в разгара на това чувство тя ми сервира ,че трява да спрем да се виждаме...отначало не ми каза причината и ме лъга 3 месеца за причината...Накрая , явно е казала на приятелите си да дойдат при мене да изясним нещата...те ми дадоха един лист на него чета "Искам да се махнеш от живота ми ... МРАЗЯ ТЕ!!!" после разбрах ,че причината поради ,която скъсахме съм бил аз...или по-точно това ,че съм бил егоист и ,че постоянно съм мислел за пари ...За първо още момичета са ми казвали ,че съм егоист ,но не знам момичетата на ,които споделям много ми казват ,че не съм ...Привеждат доказателства като "Ти си ми казвал как постоянно си мислел за нея,как другите не те интересуват и тн....Тя не разбира ,че в главата ти не се въртят пари ,а в нея се върти единствено тя...Ще ми викаш ,че си егоист като след като тя се изкара с всички хора ,които познава,ти просто отиде при тях и оправи нещата с уговорката тя да не знае за това...Ще ми пускаш връзки за да повишат роднините й ...ТЯ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!!"и тн.Проблема е ,че тя ми е давала шансове ,но винаги после ,след като сме прекарали добре заедно,сякаш тя забравя за това...Деугата причина поради която не сме заедно е,че сме говорили само за мойте проблеми?!?!Като я питах 'Как си ?'"Как е семейството?""Ако има нещо може да ми се довериш..."Тя винаги казва "Като ми задаваш тези въпроси си ми смешен...повече не ги задавай...".Другото ,което ме дразни е ,че след като трябваше да се бия ,за да я предпазя, тя дори едно благодаря не ми каза....Само ми обяснявае как се изплашила до смърт...И след това ми вика"Ама беше забавно" добре ,че си замълчах ,че много здраво щях да я поставя на мястото й...Помогнах й да забрави предишния,като й отворих очите и й казах всъщност кой е ...Как той я мрази и как ще я нарани....И сега се питам аз ли съм сгрепилият ,или тя е неблагодарницата....Да кажем да аз мисля за пари....но тя просто ... затвори си сама темата за нейните проблеми и после ще обвинява мене и на всичкото отговоре ще ем нарича егоист....не знам сега дори не е гледа в очите и не ми говори , та се питам кой на кого има право да не говори...[/list]