Не знам .... Верно ,че ще я забравя ... мисля ,че вече съм я забравил... но от какъв зор ще пиша това...Друга е работата ,че тя не знае какво съм правил за нея и ,че ... така да кажем тя ревнува изключително много...Веднъж ми забрани да говоря с едно момиче,ама аз почнах да сее занимавам с други 2 ... и това става след като сме скъсали и да оточня ,че с тези 2 други момичета не е ставало нищо ...Първо едната е обвързана вече , а другата се познаваме от прекалено дълго време и сме изживяли пркалено много ,за да тръгна с нея...Но мойте приятели постоянно ме наричат женкар и тн...Другото е ,че бившата ми се сърди за това ,че се занимавам с други ....Веднъж ми даде обицата си, носих я на сунджира си до кръста си ... един ден тя си я поиска ,аз нервен й я върнах и тя ми каза"Щом ми я връщаш значи има друга..."Почнах да й обяснявам ,че не е така... И сега като погледна назаде какво намеци ми е правила да се съберем отново...Да кажем ,че и двамата сме виновни ,но просто не можем да си простим ...тя е просто прекалено горда...