.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Помощ...

Помощ...

Станаха доста големи глупости в живота ми напоследък и за жалост те станаха по едно и съшо време...Така ... ще говоря по същество....Има едно момиче ,с което бяхме заедно и поне аз чувствах любов...истинска...и така в разгара на това чувство тя ми сервира ,че трява да спрем да се виждаме...отначало не ми каза причината и ме лъга 3 месеца за причината...Накрая , явно е казала на приятелите си да дойдат при мене да изясним нещата...те ми дадоха един лист на него чета "Искам да се махнеш от живота ми ... МРАЗЯ ТЕ!!!" после разбрах ,че причината поради ,която скъсахме съм бил аз...или по-точно това ,че съм бил егоист и ,че постоянно съм мислел за пари ...За първо още момичета са ми казвали ,че съм егоист ,но не знам момичетата на ,които споделям много ми казват ,че не съм ...Привеждат доказателства като "Ти си ми казвал как постоянно си мислел за нея,как другите не те интересуват и тн....Тя не разбира ,че в главата ти не се въртят пари ,а в нея се върти единствено тя...Ще ми викаш ,че си егоист като след като тя се изкара с всички хора ,които познава,ти просто отиде при тях и оправи нещата с уговорката тя да не знае за това...Ще ми пускаш връзки за да повишат роднините й ...ТЯ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!!"и тн.Проблема е ,че тя ми е давала шансове ,но винаги после ,след като сме прекарали добре заедно,сякаш тя забравя за това...Деугата причина поради която не сме заедно е,че сме говорили само за мойте проблеми?!?!Като я питах 'Как си ?'"Как е семейството?""Ако има нещо може да ми се довериш..."Тя винаги казва "Като ми задаваш тези въпроси си ми смешен...повече не ги задавай...".Другото ,което ме дразни е ,че след като трябваше да се бия ,за да я предпазя, тя дори едно благодаря не ми каза....Само ми обяснявае как се изплашила до смърт...И след това ми вика"Ама беше забавно" добре ,че си замълчах ,че много здраво щях да я поставя на мястото й...Помогнах й да забрави предишния,като й отворих очите и й казах всъщност кой е ...Как той я мрази и как ще я нарани....И сега се питам аз ли съм сгрепилият ,или тя е неблагодарницата....Да кажем да аз мисля за пари....но тя просто ... затвори си сама темата за нейните проблеми и после ще обвинява мене и на всичкото отговоре ще ем нарича егоист....не знам сега дори не е гледа в очите и не ми говори , та се питам кой на кого има право да не говори...[/list]

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Изобщо не те залужава, пич. Не се торзмози зе нея, както виждаш е неблагодарна. С нея не можеш да захванеш сериозна тема... Остави я, след време ще разбере, че не е постъпила правилно.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Не се занимавай с такива неблагодарници... Тва просто не са хора а използвачи.. забрави я, ако смяташ че не можеш, повтаряй си го всеки ден и ще успееш Успех брато!

Не знам .... Верно ,че ще я забравя ... мисля ,че вече съм я забравил... но от какъв зор ще пиша това...Друга е работата ,че тя не знае какво съм правил за нея и ,че ... така да кажем тя ревнува изключително много...Веднъж ми забрани да говоря с едно момиче,ама аз почнах да сее занимавам с други 2 ... и това става след като сме скъсали и да оточня ,че с тези 2 други момичета не е ставало нищо ...Първо едната е обвързана вече , а другата се познаваме от прекалено дълго време и сме изживяли пркалено много ,за да тръгна с нея...Но мойте приятели постоянно ме наричат женкар и тн...Другото е ,че бившата ми се сърди за това ,че се занимавам с други ....Веднъж ми даде обицата си, носих я на сунджира си до кръста си ... един ден тя си я поиска ,аз нервен й я върнах и тя ми каза"Щом ми я връщаш значи има друга..."Почнах да й обяснявам ,че не е така... И сега като погледна назаде какво намеци ми е правила да се съберем отново...Да кажем ,че и двамата сме виновни ,но просто не можем да си простим ...тя е просто прекалено горда...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Въобще не те е заслужавала. Жалко, че не си знаел, че е такава.

Пусни си Радо Шишарката - Курви Сбогом и я забрави

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Тя е тъпа кифла, която се е възгордяла и сега се прави на голяма, сигурно от начало е била супер смешна и срамежлива, нооо... Важното е, че те е зарязала и си се оттървал, не и обръщай внимание и карай напред
    Мария

Аууу остави я тази! Хич не те е ценила даже...Забрави за нея и си продължи живота,човече =)
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Голям фен Аватара на CR0W
    Мисля,че горните постове казаха всичко което имаше да се казва.Найстина не те заслужава.

novasum
    nirvana13

Еми мисля ,че те прави!!!Наистина какво съм си мислел!?Отначало беше съвсем друга...И може би стигнах до извода ,че тя е егоист...Да ви кажа отначало дори смешна не беше ....по-точно аз я скъсвах от смях ,защото трябваше 4 минути да си почине преди да стане от многото смях...И ДА наистина мисля ,че съм я забравил ,защото днеска веднъж я сънувах и след това цял ден изобщо не съм мислил за нея...Само музика на макс и так ае от 2 седмици ....Но не знам ако се осъзнае и поиска да сме отново заедно и пак ми направи онези очи и онзи глас , пак легне на рамото ми и заплаче...Тогава може да се разтопя!!!Но не знам всички ми казват,че все някога тя ще дойде и когато го направи аз трябва да я разплача много здраво с отрицателен отговри и няква моя тъжна реч...Да ви кажа взе да ми допада идеята!!!

Прочетох го до малко след средата и не разбрах нищо освен това, че тя те смята за егоист и материалист.

Тя ме мисли за егоист ,но другите - не...и превеждат доста доказателства , а пък нейните обвинения се дължът на някакви малки коментари ,които съм правил...Посочва няколко лоши неща,а забравя прекалено бързо какво съм правил за нея...Като например било и гадно ,че не сме дикутирали нейните проблеми...тя сама си затвори темата за проблемите й като каза ,че не иска да говорим повече на такава тема,че пък после и мене ще обвинява....

Вариант 1: представяш ни нещата такива, каквито са, а тя е дребнава пача като 80% от женските.
    Вариант 2: представяш ни нещата така, както ти е удобно, за да излезеш света вода ненапита.

Виж сега дошъл съм тука за съвет...нямам никакъв интерес да ви лъжа...Верно е,че мисля за пари , по-точно не мисля за тях,като се отвори такава тема,всичките тези изчетени книги се изливат и оставят хората с грешното впечетление ,че мисля за пари....Докато пред нея много рядко съм говорил за пари и то ако съм говорил съм говорил най-много 1 минута ,защото се усещам...Другото ,което те мисли за материализъм е,че често съм й разправял как намирам една яхта за красива,или за някаква кола и тн...Казвал съм й как искам да прекарам живота си на една яхта заедно с нея и тя ми се усмихна...Просто избирам 1-ви вариант...Нямам изгода да ви лъжа и да ви лъжа , лъжа хора ,които никога през живота си няма да срещна ... тъй ,че вие си решете...

Хм. А тя да ти е говорила пред теб за това каква дрешка/ козметика си е харесала? Ако да, колко често и правело ли ти е впечатление.

Всеки ден като се виждахме си говорихме какво харесваме и тн.Да говорила ми е какво харесва...Било то скъпо или евтино...Почна да ми говори за някакви кулиета и обици в Swarowski ама не се стигаше до нещо повече.Говореше за дрехи,СД,ДВД,концерти и някакви луксозни играчки(химикал,ключодържа тел...) ....Но аз винаги съм се целил много високо ,говорех и за някакви имения,частни острови ...Казвал съм й ,че искам да постигна много и да имам поне малка част от това ,което харесвам...Тя ми каза"Много си наперен.." аз й викам "Нарича се амбиция..."...Опитах се да й обясня ,че няма смисък да мрази парите,като тя самата ги използва ,за да си купува било то храна,СД,билети за концерт,обувки изобщо всичко...Просто се опитах да й обясня това,но тя никога не слушаше...

Така нещата са по-ясни. Но хубаво си помисли какъв е бил интервалът между моментите, в които си споменавал тея частни острови и глупостЕ.

П.П.: Ако моето гадже говореше за частни острови и амбицията си да притежава материални блага, би ми станало тъпо. Аз съм невероятно романтична натура и в момента, в който ми спомене яхта, ще си представя как се целуваме там и си говорим за небето и земята.

Та, да. Интервалът е важен.

Еми за интервалът...Наистина вече зависи...Веднъж й бях разправял за една яхта Ferretti, какъв лукс било вътре,после й разбравях за кухнята,разказа прерасна за вино на борда и накрая тя ми каза ,че ако наистина се озовем на такава яхта "Ще се напием...и ще правим страстна любов..."След което се подсмихвахме и се гледахем по "странен" начин доста време след това...Случвало ми се примерно тя да ми говори за стереото си вкъщи , аз да й кажа "Знаеш ли какво би ми харесало,да вземем стререото ти умножено по 5 ,да го вградим в един Cadillac Escalade и да надуем Scorpions....иначе...знам ,казвал съм подобни неща без капка романтичност ,единствено за да изразя как ги искам...

Оо, схванах. Приятелката ти е леко първична натура, да не кажа простовата и не наясно с епитетите. Ти всъщност си вечно недоволен. Ти все искаш повече. На тебе никога не ти е достатъчно и си я карал да се чувства недостатъчна за теб. Честно казано си едно нахално копеле, което няма мярка и насита. Тя ти е говорила за уредбата си. Все едно ти говори за тялото си примерно. Ти си й казал, че ще те изкефи да е 5 пъти по-мощна. Все едно си й казал да стане 5 размера по-слаба. В т'ва ти е проблема. Не си задължен да го коригираш. Просто ти казвам защо ти е написала тая простотия.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Оо, схванах. Приятелката ти е леко първична натура, да не кажа простовата и не наясно с епитетите. Ти всъщност си вечно недоволен. Ти все искаш повече. На тебе никога не ти е достатъчно и си я карал да се чувства недостатъчна за теб. Честно казано си едно нахално копеле, което няма мярка и насита. Тя ти е говорила за уредбата си. Все едно ти говори за тялото си примерно. Ти си й казал, че ще те изкефи да е 5 пъти по-мощна. Все едно си й казал да стане 5 размера по-слаба. В т'ва ти е проблема. Не си задължен да го коригираш. Просто ти казвам защо ти е написала тая простотия.
    Ужасно се радвам, че има умни и мислещи потребители, като теб в този форум! Страхотни мнения, искреност и точност...Подкрепям! Авторе, опитай да се погледнеш отстрани, т.е. в някаква си ситуация, да се поставиш на мястото на другия ( бла бла колко изтъркано ), защото някак си ми се струва, че самооценката ти не е съвсем точна Относно момичето...можеш да научиш много от всяка връзка, така че извлечи, всичко полезно, което можеш

Нека съм честен...Еми да права си...Веднъж някой ми каза "Радвай се на това ,което имаш..." аз отвърнах "Ти се радвай!"иначе животът ми вечно е бил преследване на целите и като ги постихна отново се прицелвам ,ама този път по-високо...Мяколко пъти съм й казвал ,че бих се отказал от всичко заради нея и че я обичам повече от всичките пари на света...И то наистина е така,докато бях с нея ,не мислех за ари ,а за нея и бавно парите се изместваха от живота ми...А сега може да се каже ,че съм същия ,но в по-малки размери...

Нека съм честен...Еми да права си...Веднъж някой ми каза "Радвай се на това ,което имаш..." аз отвърнах "Ти се радвай!"иначе животът ми вечно е бил преследване на целите и като ги постихна отново се прицелвам ,ама този път по-високо...Мяколко пъти съм й казвал ,че бих се отказал от всичко заради нея и че я обичам повече от всичките пари на света...И то наистина е така,докато бях с нея ,не мислех за ари ,а за нея и бавно парите се изместваха от живота ми...А сега може да се каже ,че съм същия ,но в по-малки размери...

Голям фен Аватара на notlike
    Пич, съжалявам, че ще ти го кажа, ама проблемът май е в твоя телевизор. Човек преследва целите си, за да е щастлив, когато ги постигне и да се устреми уверен нагоре, а ти постоянно искаш нещо ново, вечен глад за успехи. В тоя живот не всичко е пари, не всичко се измерва в кадилаци, стереоуредби, луксозни яхти и така нататък. Никой няма да запомни какви неща си имал, а какъв човек си бил и каква следа си оставил след себе си. Алчността погубва хората, от мен го запомни и знай, че нямам нищо против теб, а ти казвам обективно мнението.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си