- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я!
ЧНГ Y'all !
Значи, аз съм момче на 14 години.
Живея в град Раковски на 25 км от Пловдив и уча в Пловдив.
Пътувам всеки ден и в рейса има много красиви момичета, но аз харесвам само едно. Не я познавам лично, но преди ми говореше.. Е колко да ми е говорила.. Само 2 пъти ми сговори (rofl) .. В рейса винаги седя прав, защото много хора от моя град учат в Пловдив. Когато автобуса дойде има голяма бутаница кой да влезе вътре първи. На мен не ми се блъска с другите и затова чакам всички да влязат. Както и да е.. Ще се върна на темата xD.. Един път влязох и бях прав и се доближих до момичето което харесвам. Тя ми каза "Пак ли прав бе **********?" Ще остана анонимен xD.. Това ми напълни душата. Всяка дума от нейната уста звучи сладко!
Е пак се отплеснах sry :].. Та тогава я добавих в приятели във facebook и започнах да пиша коментари и да харесвам снимки :].. Много я харесвам и незнам как да й го кажа, тъй като дори не я познавам лично ;xx..
ПЛС някви съвети?! 10x Предварително :]
Вземи й една плюшка,в която можеш да пъхнеш листче с признанието си.Отиди при нея и го дай,като настояваш да го отвори веднага.![]()
![]()
![]()
Ще се разтопи!![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ами отговори и бетя те заговаря и ти пак .... излезте на кафе , говорете си ... по натам вместо да и казваш , че я харесваш , направо мини към целувката ...
но първо се зближи с нея ... като ти каже нещо ако трябва там направи се , че нещо си оправяш ако ти трябва да помислиш как да отвърнеш .... но и ако оплескаш нещата , пак има измъкване така че .. действай
![]()
и успех![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Аз казах "О, да!" мн ясно че ще й отговоря :]
Първоначално написано от LadyV
наистина много хубаво и аз бих се зарадвал .. обаче ти знаеш ли каква смелост трябва за това и особено ако е с приятелки ... няма начинтой неможе да я заговори ти вече какво предлагаш ....
![]()
под заговаряне нямам това впредвид ... о да и приключи разговора нали ...![]()
Първоначално написано от Fizz
Точно,каква смелост...
Ние,момичетата оценяваме много такива жестове,а ако това се случи пред приятелките ни и те много ще се трогнат и зарадват,ще кажат "Я,какво мило момче!Да беше подарил и на мен така някой!" А какво остава за нея :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Давай смело.
К'во да й кажа е човек?! Тя беше с приятелки и аз неможех да отида при нея и да започна да и плямпам..ако имаше по-удобен случай можеше ама ся всичките й приятелки там говорят си и аз да ида и да й говоря разни глупости ;xx.. Няколко пъти в 12-ката се качва при мен и 1 път бяхме с един приятел.. Той ме удряше по врата, апък аз му биех тупаници в рамото.. тя седеше зад него точно щях да слизам за автогарата апък тя слиза с мен, щ;от и тя е за автогарата и тоя пич пък живее близо до автогарата xD.. И като станаьме 3-мата, аз бях най-отпред, рой беше пред момичето което харесвам и аз му блъснах 1 тупаник пак, щ'от пак ме удари и той се блъсна в нея, Апък аз казах "Леко с момичето е.. ще го удариш.. ;xx" тогава казах също, че е красива ама немога да й кажа,че я харесвам.. немога да измисля начин ;xx :][/i]
някои вече го предложиха но все пак и ти пускаи някоя дума ,, как е при теб бре,, ,,как върви даскалото,, ,,много яка профилна снимка в феиса,, попитаи я как да и казваш на галено. и като се опознаете и започнете да се опознавате бъди мил но не и говори когато забележеш че мълчи. и после виж рожденната и дата в фацебока направи това с плюшената играчка за подарък препоръчително да има сърце.леко скъсаи играчката /примерно в ръката или сърцето/ и сложи сгъната бележка в която пише че я хареса от пръв поглед и ако чувства това да ти го каже като се видите в автобуса. тя докато я намери ти се дръж нормално. ако тва го бяха нараили с мен напровоо.... послушаи ме![]()
10x Y'all За всички които са си играли да гледат тъпата тема пз
====)> 04 - MC Ren - Ruthless For Life - Comin' After You (featuring Ice Cube).mp3
Чакаш удобен момент да сте сами и я каниш да излезете.Където и да е (Е..х го в кафетата.Стига вие друго място не знаете ли).И така се оговаряте няколко път да излезете(може да слезете 1 спирка по-рано и да ходите пеша до ...абе там където ходите).И някой път поеми дъх и я.Е може да те зяпне
и ти пак
и това е.
novasum![]()
nirvana13![]()
зависи от момичето ... ако са няк'ви кифли приятелките и , ще кажат "ьа гледай го тоя задръстеняк , подараци ще прави" , пък и е още по-трудно .. това е романтиката , но в много момичета вече я няма и им е смешно ако направиш нещо подобно ....
затова по-добре да е сама и първо да се опознаят добре и така ...![]()
Аз бих казала точно обратното! Зависи кои момичета гледаш!Първоначално написано от Fizz
![]()
Всъщност това да подариш плюшена играчка не е романтично, а вече изтъркано, но както и да е...
По темата: Ти вече си започнал да и показваш, че проявяваш интерес към нея. Просто продължавай и като се видите в автобуса независимо от неяните приятелки си разменете по някоя друга дума от която да започне разговор.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ше се разтопи от смях.Първоначално написано от LadyV
Temet Nosce
벨야카
изтъркано .. пак казвам зависи за коя ... зависи дали не е някоя кифла .. тогава естествено , че ще го направи крив ... и пак казвам малко момичета биха го оценили , а преди правех такива глупости ... и просто като и видиш изражението ти се пълни душата ,,, ма преди не ми пукаше особено .. бях малък![]()
затова по - добре първо да се опознаят ... да я покани да излязат и то по-често![]()
Зависи от човека,а не от пола!Първоначално написано от umri
На мен ли ще ми казваш,какво би ми харесало?
![]()
(rofl)Първоначално написано от umri
А тя на колко е?![]()
на 15
Това че тя е по-голяма от теб,според мен намаля шансовете ти за каквото и да е било,но пък знам ли може и да се получи.Пробвай съветите,които ти дадоха другите.Успех!![]()
Знам, че намаля шансовете ми мислил съм за т'ва ама пак я харесвам ! :]
Добре човек , ще ми обясниш ли защо ? ... мислиш , че не съм ходил с момиче , 2години по-голямо от мене ... както и 2 години по-малко ...
както мисля че бях казал някъде ... всичко е самовнушение ... трудно ще ти е , но я се опитай да мислиш по този начин ... "тя ме харесва , няма начин да не успея" , просто си внуши , че те харесва ... гаранция , че нито ще се спечеш нито ще ти е трудно да говориш с нея ... не казвам прекалено да се държиш като някои господ и че всички са след теб , но ако си с това убеждение и успяваш да не го показваш толкова , много повече ще успяваш ....
сега много хора от тук ще ме нападнат , че това е глупаво или че по този начин се държите високомерно , но всичко е въпрос на овладяване .. Научил съм приятелите ми на това "самовнушение" и мога да ти кажа , че просто виждам резултата ... но пак казвам , да е в допустимите границиЗамисли се ... и пробвай ако имаш желание
![]()
Ще се опитам.. Знам, че ако й кажа нищо няма да загубя, но не знам по какъв начин да й го кажа.. :]
Хорейшио, давай директно и разгадай случая.