.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Релеф на корема

Значи сега да предупредя, че въпроса ми е тъп , но изобщо не съм запознат с този раздел от сайта.
    Мога ли да изгоря мазнините от корема, без да взимам някакви хранителни добавки ?Тоест да ми се оформи добре корема. Някакви упражнения.Аз тренирам от скоро вкъщи.
    Мерси предварително!

Коремни преси, тичане. И яж храни с възможно най-ниско съдържание на въглехидрати и мазнини.

Цитирай Първоначално написано от Sashakiss
    Коремни преси, тичане. И яж храни с възможно най-ниско съдържание на въглехидрати и мазнини.
    Ахаа и енергия от слънцето сигурно ?

Нещо по специално за яденето?От поста на HHristov ,разбирам че и въглехидрати да ям, но без мазнини?Иначе сега правя това упражнение http://vbox7.com/play:028cddee.

Начини много На колко години си ?

Още съм малък - на 13.Това че съм малък нещо влияе ли?По-добре?По-зле?

Щом си на 13 никакви диети не ти трябват Яж каквото си искаш и по колкото си искаш, тренирай и това е Ако започнеш на 13 години да се ограничаваш в яденето какво ще е на 20? ами на 25-30 ?

Град
    София
    Изачкай още 1-2 години и тогава му мисли за релеф на корема.

Благодаря за отговорите!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Изглежда много смешно още от 13 годишна възраст да искаш да правиш корем..Няма смисъл да се занимаваш от сега.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Емии.. нз според мене па е хубаво пича да се поддържа .. смис той не е казал че иска да става някфа машина : ))
    Аз за горе долу 5-6 месеца с плувсне и коремни влезнах в форма. Искам да кажа от коремните горе долу оформих корема, другото с плуването и туктаме с някфи дъмбели в нас.. таа по темата влез в bb-team.com / org (абе цъкни бб-теам в гугъл и готоо. ;д) там пичовете са супер учтиви и ще ти обяснат сичко. Дано съм бил полезен. : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си