.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Лак за коса.

Здравейте, може ли да ми предложите някой лак за коса, да е силен, да не залепя косата след като я дигнеш с пресата.

Град
    Sofia
    Schwarzkopf Taft 5 е силен, но трябва да се пръска от поне 20-30 см, за да не слепва и държи цял ден, дори и повече (специално на мен, де). И wellaflex става, но първия е по-добър.
    ии никога не си купувай лак за коса от Jumbo (ако си от София или Пловдив..ии нз още къде има jumbo)

Цитирай Първоначално написано от daru
    Schwarzkopf Taft 5 е силен, но трябва да се пръска от поне 20-30 см, за да не слепва и държи цял ден, дори и повече (специално на мен, де). И wellaflex става, но първия е по-добър.
    ии никога не си купувай лак за коса от Jumbo (ако си от София или Пловдив..ии нз още къде има jumbo)
    Ок мерси Ако може само снимка на Schwarzkopf Taft 5. Също така ми казаха че на Taft зеления и розовия са много добри за дигане на косата с преса

Мега фен Аватара на vagarious
    На НИВЕА.

на Seri!!!

Цитирай Първоначално написано от crypt0
    Ок мерси Ако може само снимка на Schwarzkopf Taft 5. Също така ми казаха че на Taft зеления и розовия са много добри за дигане на косата с преса
    дам на тфа е най хубаав лака изпробвано
    lubof

Повече от фен
    Град
    Бургас

най-добрия
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Лак преди преса
    Иначе на нова година се къдрих и после пръсках с Fructis Shine,розовия,издържа ми цялата вечер и на следващата сутрин.
    Иначе не знам дали има лак,от който да не се втвърдява косата и да става трудна за разрясване...

На,,Seri"лака е многоо хубав.

" аз си дигам косата с пресата." Вече.

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    На НИВЕА.
    Лака за коса на нивея Volume Sensation е адскии !!

Тафт Черния

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...t:429,r:16,s:0 <--мисля, че беше този, понеже в момента него използвам и е страхотен!

Вчера си взех Лака за коса на ТАФТ 5 с лилавото, и не ми харесва много понеже ми слепва косата :X. Днес разбрах че имало 2 лака за коса черни на ТАФТ искъм да попитам кой е по добър и не слепва косата. С лилавото или с червеното

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Всеки лак слепва косата, как мислиш че ще ти запази прическата иначе ? А ако не го пръскаш от близо и не слагаш по много няма да ти е нито слепена косата, още по - малко пък да седи на клечки или нещо от този сорт..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си