- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лак за коса.
Здравейте, може ли да ми предложите някой лак за коса, да е силен, да не залепя косата след като я дигнеш с пресата.![]()
Schwarzkopf Taft 5 е силен, но трябва да се пръска от поне 20-30 см, за да не слепва и държи цял ден, дори и повече (специално на мен, де). И wellaflex става, но първия е по-добър.
ии никога не си купувай лак за коса от Jumbo (ако си от София или Пловдив..ии нз още къде има jumbo)![]()
Ок мерсиПървоначално написано от daru
Ако може само снимка на Schwarzkopf Taft 5. Също така ми казаха че на Taft зеления и розовия са много добри за дигане на косата с преса
![]()
на Seri!!!
дам на тфа е най хубаав лака изпробваноПървоначално написано от crypt0
![]()
![]()
lubof
Лак преди преса![]()
Иначе на нова година се къдрих и после пръсках с Fructis Shine,розовия,издържа ми цялата вечер и на следващата сутрин.
Иначе не знам дали има лак,от който да не се втвърдява косата и да става трудна за разрясване...
Лака за коса на нивея Volume Sensation е адскии !!Първоначално написано от vagarious
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...t:429,r:16,s:0 <--мисля, че беше този, понеже в момента него използвам и е страхотен!Първоначално написано от daru
Вчера си взех Лака за коса на ТАФТ 5 с лилавото, и не ми харесва много понеже ми слепва косата :X. Днес разбрах че имало 2 лака за коса черни на ТАФТ искъм да попитам кой е по добър и не слепва косата. С лилавото или с червеното![]()
^ Всеки лак слепва косата, как мислиш че ще ти запази прическата иначе ? А ако не го пръскаш от близо и не слагаш по много няма да ти е нито слепена косата, още по - малко пък да седи на клечки или нещо от този сорт..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."