Ами на 15 години съм и според мен не съм много малка за грим ,като се има на предвид ,че момичета от по-ранна връзраст започват да се учат да се гримират.Благодаря ви за съметите.Аз наистина доста се обърквах в you tube има доста канали с момичета ,които се гримират по най-различни начини и резултат е великолепен,но не знам понеже техните гримове са от американски известни маркове за грим как мога да постигна същия ефект с български марки гримове.Освен това има толкова различни техники за гримиране че се обърквам особено за очна линия едни си слагат около окото че даже и и около или в лигавицатга което е доста опасно според мен може да си извадиш окото.Да попитам важна ли е каква е марката на деден грим и задължително ли баш по каталог да си купуваш нещата отколкото да си ги купиш от обикновен магазин?Честно да кажа въобще не мога да си определь каква точно ми е кожата както вие го правите и като цяло.Кожата ми не е мажна не е твърда мека си е въобще не я подържам но не изгелжда зле като изключем че имам малк пъпки и нещо като белег .А какви са квитериите за тип кожа и така нататък?Знам че звуци ужасно глупаво ,но не съм се заинтересувала преди от подобни неща.И също така да попитам как се слага фон дьо тен като преди това си си сложила коректор и коректора безцветен ли е или има различни нюанси?